Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1741   gbertsat

gbertsat

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/02/2013 - 06:51

Εγώ να φανταστείς την έχω παραγγείλει απο τις 4/2 και ακόμα έρχεται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1742   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/02/2013 - 08:11

Όποιος θέλει ας δει και εδώ για ποιο φτηνά για την παραπάνω θήκη .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1743   gbertsat

gbertsat

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 10:16

Εγώ να φανταστείς την έχω παραγγείλει απο τις 4/2 και ακόμα έρχεται.

Τελικά μου ήρθε σήμερα το πρωί. Είναι η Ultra Flip της Spigen.
Μου φενεται οτι δεν θα ξαναλαξω θηκη στο τηλεφωνο. Κανει πολυ καλα την δουλεια της και σου αφηνει και μια αισθηση premium στο χερι.

#1744   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2008 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/02/2013 - 19:52

Καλησπέρα, μου ήρθαν οι δύο θήκες της CAZE. Η ΤhinEdge Matte και η Zero 5 Pro. Τα εξτρά που έχουν screen protectors και κάτι βασούλες ψεύτικες δε τα χρησιμοποίησα.

Όσον αφορά το bumperάκι ThinEdge Matte, η εφαρμογή του είναι ένα κλικ πριν το τέλειο, όμορφη πινελιά με τα 2 χρωματιστά κλιψάκια που περιλαμβάνονται στο πακέτο. Ίσως το πιο λεπτό bumper για το 5αρι πράγμα που το καταλαβαίνεις απ'την πρώτη στιγμή. Το κάτω μέρος του bumper εξέχει λίγο περισσότερο για να το προστατεύει όταν "κάθεται" το κινητό σε επιφάνειες. Το πάνω μέρος έρχεται σχεδόν filler με την οθόνη.

Όσον αφορά τη Zero 5 Pro, πάρα πολύ καλή εφαρμογή κι αυτή, δύσκολο όμως στο να βγει η θήκη. Επίσης πολύ δύσκολο να πατηθεί το Power Button μ'αυτή τη θήκη! Πραγματικά εκνευριστικό!! Τα Volume buttons πατιούνται λίγο πιο εύκολα. Πολύ λεπτή θήκη κι αυτή, ωραίο το πίσω clear μέρος της. Έχει κι ενσωματωμένα προστατευτικά για το lightning connector και το audio jack.

#1745   zooloo21

zooloo21

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:+zooloo+

Δημοσίευση 22/02/2013 - 20:16

Εχω παραγγείλει απο τον επίσημο reseller της spigen απο το eBay μια θηκη με απλή αποστολή για μείωση του κόστους. Γνωρίζει κανένας πόσες μέρες θέλει για να έρθει Αθήνα. Εχω βαρεθεί την αναμονή.

Φιλε μου και γω απο κει την πηρα και την παρελαβα σημερα με το φθηνο shipping. θα σου κανει 15-20 μερες

#1746   cbol

cbol

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/02/2013 - 01:19

Γειά σας, επειδή δεν μου αρέσουν οι θήκες θα ήθελα ένα screen protector αλλά για το πίσω μέρος μόνο όμως. Στο λευκό iphone θα ήθελα να μην αλλοιώνει το χρώμα του και να εφαρμόζει τέλεια. Έχει κανείς υπόψιν του κάτι, γιατί ψάχω και δεν βρίσκω κάτι

#1747   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 23/02/2013 - 01:25

Γειά σας, επειδή δεν μου αρέσουν οι θήκες θα ήθελα ένα screen protector αλλά για το πίσω μέρος μόνο όμως. Στο λευκό iphone θα ήθελα να μην αλλοιώνει το χρώμα του και να εφαρμόζει τέλεια. Έχει κανείς υπόψιν του κάτι, γιατί ψάχω και δεν βρίσκω κάτι

λογο αλουμινιου δεν καθεται καλα

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#1748   Mikopos

Mikopos

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Twitter:@opc_addict
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:mikopos

Δημοσίευση 23/02/2013 - 01:51

λογο αλουμινιου δεν καθεται καλα

Μέχρι να έρθει η Taktik 5 με screen protector το είχα κι εγώ πίσω και μια χαρά καθόταν !!! Ήταν αγορασμένο και από ebay για να πω ότι ήταν και κανένας της προκοπής !

#1749   cbol

cbol

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2013 - 02:05

Ας δοκιμάσω, δεν χάνω τίποτα άλλωστε φθηνο είναι νομίζω. Πουλάνε δηλαδή ξεχωριστά για πίσω ή μόνο screen protector? μπορώ να βρώ δηλαδή εύκολα από Ελλάδα;

#1750   PaRaDoX

PaRaDoX

iPH Enthousiast

• 452 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:BADACID

Δημοσίευση 23/02/2013 - 03:13

Πάρα Πολυ καλή

#1751   anvailas

anvailas

iPH User

• 185 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2013 - 12:11

Ας δοκιμάσω, δεν χάνω τίποτα άλλωστε φθηνο είναι νομίζω. Πουλάνε δηλαδή ξεχωριστά για πίσω ή μόνο screen protector? μπορώ να βρώ δηλαδή εύκολα από Ελλάδα;

Φίλε μου εγώ έχω το iPhone 5 screen protector set STEINHEIL ULTRA CRYSTAL MIX και θα σου το πρότεινα ανεπιφύλαχτα για δύο λόγους:

α) μπορεί να μην είναι αρκετά οικονομικό όπως θες (περίπου 15 ευρώ με τα μεταφορικά από τον επίσημο reseller στο ebay) αλλά όσον αφορά το back protectror είναι κορυφαίο. Αποτελείται από τρία μέρη (2 μικρά "γυαλιστερά" για το γυαλί πάνω και κάτω και ένα "ματ" για το αλουμίνιο) και η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι η ίδια σχεδόν με το να είχες το κινητό σου γυμνό.

β)Απ' ο,τι κατάλαβα είσαι κατά του screen protector αλλά με τη Spigen θα αναθεωρήσεις. Τρομερή αίσθηση και πολύ καλή εφαρμογή.

Απλώς, αν τελικά το πάρεις, πολλή προσοχή στην εγκατάσταση των πίσω κομματιών γιατί είναι πολύ μικρά και χρειάζονται υπομονή και ακρίβεια!

#1752   spyipad

spyipad

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 23/02/2013 - 14:18

Όποιος θέλει ας δει και εδώ για ποιο φτηνά για την παραπάνω θήκη .

Στέλνει ελλαδα γτ εμένα μου λέει δεν γίνεται ?

#1753   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2013 - 14:21

Στέλνει ελλαδα γτ εμένα μου λέει δεν γίνεται ?

Δεν στελνει φιλε μου

#1754   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2013 - 14:57

Φίλε μου εγώ έχω το iPhone 5 screen protector set STEINHEIL ULTRA CRYSTAL MIX και θα σου το πρότεινα ανεπιφύλαχτα για δύο λόγους:

α) μπορεί να μην είναι αρκετά οικονομικό όπως θες (περίπου 15 ευρώ με τα μεταφορικά από τον επίσημο reseller στο ebay) αλλά όσον αφορά το back protectror είναι κορυφαίο. Αποτελείται από τρία μέρη (2 μικρά "γυαλιστερά" για το γυαλί πάνω και κάτω και ένα "ματ" για το αλουμίνιο) και η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι η ίδια σχεδόν με το να είχες το κινητό σου γυμνό.

β)Απ' ο,τι κατάλαβα είσαι κατά του screen protector αλλά με τη Spigen θα αναθεωρήσεις. Τρομερή αίσθηση και πολύ καλή εφαρμογή.

Απλώς, αν τελικά το πάρεις, πολλή προσοχή στην εγκατάσταση των πίσω κομματιών γιατί είναι πολύ μικρά και χρειάζονται υπομονή και ακρίβεια!

Επιβεβαιώνω και εγώ.Ειδικά το κομμάτι για το αλουμίνιο είναι καταπληκτικό.Μάλιστα σε άσπρο iPhone 5 φαίνεται πολύ λιγότερο απ'ότι σε μαύρο.

#1755   cbol

cbol

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2013 - 00:06

Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το ultra crystal mix. Από που μπορώ να τα παραγγείλω; Ελλάδα υπάρχουν;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες