+ ότι είναι εύκολο να γρατζουνίσει το bezel.ασχημη, χοντρη,ακριβη για τα γουστα μου.

Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Δημοσίευση 14/04/2013 - 22:51
Ad
Δημοσίευση 14/04/2013 - 22:54

Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: marilikar, 14/04/2013 - 22:55
Δημοσίευση 14/04/2013 - 22:56
αυτη λεει τπτ
![]()
την πηρα σε ροζ κ μονο 3,90.εμενα προσωπικα μαρεσει πολυ...απο το πλαισιο....
Να βγαζεις τη θηκη και να το καθαριζεις συχνα για να μη μαζευει σκονη στο πλαι και σου κανει ζημια στο bezel.
Ειναι μαλακη?
Δημοσίευση 14/04/2013 - 22:59
ομορφη κ οικονομικη.
Τελευταία επεξεργασία από: marilikar, 14/04/2013 - 23:01
Δημοσίευση 14/04/2013 - 23:06
http://meisonmorgan.gr
και Made in Greece μάλιστα.
Ξύλο και iPhone 5.. Όχι και ο καλύτερος συνδυασμός..
Όχι βέβαια οτι σε 4/S θα 'ναι καλύτερα..
Δημοσίευση 14/04/2013 - 23:17
Ούτε εμένα μ'αρέσει αλλά την πόσταρα γιατί ήταν ελληνική.Ξύλο και iPhone 5.. Όχι και ο καλύτερος συνδυασμός..
Όχι βέβαια οτι σε 4/S θα 'ναι καλύτερα..
Δημοσίευση 15/04/2013 - 10:14
Καταρχήν φόβος για να γρατζουνίσει η θήκη το bezel δεν υπάρχει γιατί το ξύλο έχει τριφτεί όλο στο χέρι για να φύγουν τυχόν προεξοχές και δεύτερον έχει περαστεί με βερνίκι, κάτι που δίνει ένα επιπλέον λεπτό στρώμα προστασίας και για το ξύλο αλλά και για το iPhone. Επίσης το μόνο "¨χάρτινο" μέρος της θήκης είναι το χαρτόνι το οποίο και ντύνεται με τα εκάστοτε υλικά όπως ακριβώς και συμβαίνει με το παραδοσιακό βιβλίο.
Όσον αφορά την εμφάνιση της θήκης. Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι το προϊόν που θα παρουσιάσουμε στο Ελληνικό κοινό είναι κάτι που δεν θα άρεσε σε όλους. Είναι της φιλοσοφίας του "love it or hate it". Άλλωστε δεν μπορείς να κατασκευάσεις κάτι το οποίο να είναι αρεστό σε όλους. Το κοινό το οποίο στοχεύσαμε εξ αρχής και μέχρι τώρα αποτελεί και το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας είναι άτομα τα οποία θέλουν κάτι διαφορετικό από τις κοινές θήκες του εμπορίου καθώς και άτομα τα οποία έχουν κάποια άμεση η έμμεση σχέση με το βιβλίο και ότι αυτό αντιπροσωπεύει. Από κει και πέρα έχουμε στα άμεσα σχέδια μας να βγάλουμε και άλλα σχέδια για να καλύψουμε ακόμα μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, αλλά πάντα στην φιλοσοφία του χειροποίητου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τα υλικά που χρησιμοποιούμαι θα βρείτε στο site μας στον τομέα των FAQ. Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 15/04/2013 - 10:41
Δημοσίευση 15/04/2013 - 12:05
Θα ήθελα να ρωτήσω κατι για την θηκη: όσον αφορά την ομιλία πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείς τα hands free....;Γιατί σε μια αντιστοιχεί του εξωτερικού που είχα δει (bookbook twelve south) επειδή το iPhone 5 έχει 3 μικρόφωνα δεν υπήρχε η δυνατότητα να μιλήσεις διότι μικροφωνιζε και κατι ακόμα μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια (τρύπα) στην κάμερα για να υπάρχει και η δυνατότητα να τραβας φωτογραφίες η βίντεο χωρίς να χρειάζεται να βγάζεις το κινητό,παντός συγχαρητήρια για την προσπάθεια...!!!!Καλημέρα σε όλους τους φαν της apple. Εδώ και κάτι μέρες παρακολουθώ το forum σας για να δω τυχόν σχόλια σχετικά με μας και τα προϊόντα μας. Καταρχήν να πω ότι όλες οι απόψεις και οι κριτικές είναι δεκτές όσο και ωμές αν είναι και από όποιον και αν προέρχονται. Ο λόγος που παρεμβαίνουμε είναι για να διευκρινίσουμε κάποια πράματα σχετικά με τις θήκες μας.
Καταρχήν φόβος για να γρατζουνίσει η θήκη το bezel δεν υπάρχει γιατί το ξύλο έχει τριφτεί όλο στο χέρι για να φύγουν τυχόν προεξοχές και δεύτερον έχει περαστεί με βερνίκι, κάτι που δίνει ένα επιπλέον λεπτό στρώμα προστασίας και για το ξύλο αλλά και για το iPhone. Επίσης το μόνο "¨χάρτινο" μέρος της θήκης είναι το χαρτόνι το οποίο και ντύνεται με τα εκάστοτε υλικά όπως ακριβώς και συμβαίνει με το παραδοσιακό βιβλίο.
Όσον αφορά την εμφάνιση της θήκης. Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι το προϊόν που θα παρουσιάσουμε στο Ελληνικό κοινό είναι κάτι που δεν θα άρεσε σε όλους. Είναι της φιλοσοφίας του "love it or hate it". Άλλωστε δεν μπορείς να κατασκευάσεις κάτι το οποίο να είναι αρεστό σε όλους. Το κοινό το οποίο στοχεύσαμε εξ αρχής και μέχρι τώρα αποτελεί και το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας είναι άτομα τα οποία θέλουν κάτι διαφορετικό από τις κοινές θήκες του εμπορίου καθώς και άτομα τα οποία έχουν κάποια άμεση η έμμεση σχέση με το βιβλίο και ότι αυτό αντιπροσωπεύει. Από κει και πέρα έχουμε στα άμεσα σχέδια μας να βγάλουμε και άλλα σχέδια για να καλύψουμε ακόμα μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, αλλά πάντα στην φιλοσοφία του χειροποίητου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τα υλικά που χρησιμοποιούμαι θα βρείτε στο site μας στον τομέα των FAQ. Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 15/04/2013 - 12:46
Θα ήθελα να ρωτήσω κατι για την θηκη: όσον αφορά την ομιλία πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείς τα hands free....;Γιατί σε μια αντιστοιχεί του εξωτερικού που είχα δει (bookbook twelve south) επειδή το iPhone 5 έχει 3 μικρόφωνα δεν υπήρχε η δυνατότητα να μιλήσεις διότι μικροφωνιζε και κατι ακόμα μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια (τρύπα) στην κάμερα για να υπάρχει και η δυνατότητα να τραβας φωτογραφίες η βίντεο χωρίς να χρειάζεται να βγάζεις το κινητό,παντός συγχαρητήρια για την προσπάθεια...!!!!
Καλημέρα κ. barkisoss. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί από πελάτες μας κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα σχετικά με τον μικροφωνισμό. Και τις 3 θήκες που διαθέτουμε (iPhone 4/4s, iPhone 5, iPad 2/3/4) τις περάσαμε από κάποια τεστ για τυχόν προβλήματα όπως αυτό που αναφέρατε. Όλες πέρασαν τα τεστ χωρίς κάποιο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα σχετικά με την έξοδο της κάμερας θα σας παραθέσω τον τομέα των FAQ που έχουμε στο site μας, η απάντηση που ψάχνετε είναι η 6.:
http://meisonmorgan.gr/faqs
Μιας όμως και αναφέρατε την bookbook θα σας πρότεινα να δείτε την έξοδο για κάμερα που έχει η συγκεκριμένη θήκη http://twelvesouth.c...okbook_iphone5/ και μετά να φανταστείτε την δική μας με λίγο μεγαλύτερη για τους λόγους που εξηγούμε στα FAQ. Ευχαριστώ
Δημοσίευση 15/04/2013 - 13:31
Δημοσίευση 15/04/2013 - 14:41
Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πως η συγκεκριμένη θήκη που μου ήρθε πρέπει να είναι ελλατωματική,χωρίς όμως να το λέω με σιγουριά.Το λέω αυτό γιατί το κούμπωμα δε φτάνει και στις δυο τρυπούλες ενώ με λίγη δύναμη παραπάνω πιέζεται και κουμπώνει,αλλά φαίνεται πως το τηλέφωνο στριμώχνεται αρκετά μέσα στη θήκη σε σημείο που για να την βγάλεις θέλει κάθε μέρος ξεχωριστά ξεκόλλημα.Οι υπόλοιποι που την αγοράσατε τι λέτε για αυτό;
Όμως πέραν αυτού του θέματος,το bumper τα σπάει.Ειναι πάρα πολύ λεπτό και γενικώς πολύ όμορφο πάνω στο τηλέφωνο.
Από προστασία δε νομίζω πως λέει και πολλά αλλά όταν την αγόρασα δεν σκεφτόμουν αυτό αλλά την εμφάνιση που όπως είπα είναι καταπληκτική.
@meisonmorgan
Μεγαλύτερη σημασία έχει ότι προσφέρετε ένα χειροποίητο ελληνικό προϊόν για τις αγαπημένες μας μηλοσυσκευές.
Εγώ περισσότερο για αυτό το λόγο έδωσα το link σας εδώ στο forum και όχι για το εάν βγάζετε ωραίες ή καλές θήκες.
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 15/04/2013 - 14:43
Δημοσίευση 15/04/2013 - 15:24
Σήμερα τελικά μου ήρθε η Caze Thinedge σε μαύρο χρώμα για το iPhone 5 μετά από 2 εβδομάδες.Έκανε 4 ημέρες να έρθει από το Hong Hong στην Ελλάδα αλλά καθυστέρησε να τη στείλει η Caze.
Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πως η συγκεκριμένη θήκη που μου ήρθε πρέπει να είναι ελλατωματική,χωρίς όμως να το λέω με σιγουριά.Το λέω αυτό γιατί το κούμπωμα δε φτάνει και στις δυο τρυπούλες ενώ με λίγη δύναμη παραπάνω πιέζεται και κουμπώνει,αλλά φαίνεται πως το τηλέφωνο στριμώχνεται αρκετά μέσα στη θήκη σε σημείο που για να την βγάλεις θέλει κάθε μέρος ξεχωριστά ξεκόλλημα.Οι υπόλοιποι που την αγοράσατε τι λέτε για αυτό;
Όμως πέραν αυτού του θέματος,το bumper τα σπάει.Ειναι πάρα πολύ λεπτό και γενικώς πολύ όμορφο πάνω στο τηλέφωνο.
Από προστασία δε νομίζω πως λέει και πολλά αλλά όταν την αγόρασα δεν σκεφτόμουν αυτό αλλά την εμφάνιση που όπως είπα είναι καταπληκτική.
Βαλε καμια φωτο να δουμε πως κουμπωνει, να δουμε και το bumper.

You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2013 - 15:34
Με γεια, μην αγχώνεσαι, και η δικιά μου έτσι κουμπώνει-ξεκουμπώνει.Σήμερα τελικά μου ήρθε η Caze Thinedge σε μαύρο χρώμα για το iPhone 5 μετά από 2 εβδομάδες.Έκανε 4 ημέρες να έρθει από το Hong Hong στην Ελλάδα αλλά καθυστέρησε να τη στείλει η Caze.
Δημοσίευση 15/04/2013 - 15:34
Άρα συνολικά, πόσες μέρες έκανε να σου έρθει; Ρωτάω, γιατί όπως ξέρεις περιμένω την ίδια...Εμένα λέει πως το Σάββατο έφυγε από Χονγκ Κονγκ.Σήμερα τελικά μου ήρθε η Caze Thinedge σε μαύρο χρώμα για το iPhone 5 μετά από 2 εβδομάδες.Έκανε 4 ημέρες να έρθει από το Hong Hong στην Ελλάδα αλλά καθυστέρησε να τη στείλει η Caze.
@meisonmorgan
Μεγαλύτερη σημασία έχει ότι προσφέρετε ένα χειροποίητο ελληνικό προϊόν για τις αγαπημένες μας μηλοσυσκευές.
Εγώ περισσότερο για αυτό το λόγο έδωσα το link σας εδώ στο forum και όχι για το εάν βγάζετε ωραίες ή καλές θήκες.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες