σε υπερευχαριστω!http://www.iphonehel...στο-νέο-iphone/
Kαι εδώ. Χαμηλά στο άρθρο.
Τωρα για οσους σκεφτονται για το μαυρο εχω να μοιραστω μαζι σας κατι που βρηκα προσφατα...
1. The iPhone 5 (Full Body) skin
2. Το site για παραγγελια.
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:31
σε υπερευχαριστω!http://www.iphonehel...στο-νέο-iphone/
Kαι εδώ. Χαμηλά στο άρθρο.
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:34
Δεν είναι κακό!!!!!σε υπερευχαριστω!
Τωρα για οσους σκεφτονται για το μαυρο εχω να μοιραστω μαζι σας κατι που βρηκα προσφατα...
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:35
καθολου! για τα 9$ που εχει!Δεν είναι κακό!!!!!
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:36
Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι πρεπει καποιος να πληρωσει 40,65€ (μαζι με τα εξοδα αποστολης) για να παρει καποιος απο ebay μια θηκη, οταν μπορει να την παρει απο το επισημο site της εταιριας με πολυ λιγοτερα λεφτα 36,63$ (μαζι με τα εξοδα αποστολης)http://www.ebay.co.u...=item337cdb329c αυτές πήρα εγω
Τελευταία επεξεργασία από: ktsak, 14/10/2012 - 12:45
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:42
Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι πρεπει καποιος να πληρωσει 40,65€ (μαζι με τα εξοδα αποστολης) για να παρει καποιος απο ebay μια θηκη, οταν μπορει νμα την παρει απο το επισημο site της εταιριας με πολυ λιγοτερα λεφτα 36,63$ (μαζι με τα εξοδα αποστολης)
Οριστε και το κοστος της θηκης απο το site της spigen
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:44
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:46
Σωστοτατος ο φιλος ktsak!!!Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι πρεπει καποιος να πληρωσει 40,65€ (μαζι με τα εξοδα αποστολης) για να παρει καποιος απο ebay μια θηκη, οταν μπορει να την παρει απο το επισημο site της εταιριας με πολυ λιγοτερα λεφτα 36,63$ (μαζι με τα εξοδα αποστολης)
Οριστε και το κοστος της θηκης απο το site της spigen
Τελευταία επεξεργασία από: Mik3Q, 14/10/2012 - 12:49
Δημοσίευση 14/10/2012 - 12:59
19,99 την πήρα από το πλαίσιο
http://www.plaisio.g...F8W153VFC00.htm
Φαίνεται ποιοτική και πολύ καλοφτιαγμενη αλλά αφού δεν έχω ακόμα το iPhone δεν μπορώ να ξέρω αν ειναι καλή σε θέμα εφαρμογής. Η πλάτη όπως φαίνεται ειναι διάφανη από σκληρό πλαστικό. Θα φαίνεται το μήλο δηλαδή αλλά πιστεύω με τον καιρό θα γεμίσει αρκετές γρατζουνιες. Το πλαίσιο έχει ικανό πάχος ώστε σε μια πτώση να αποτρέψει ζημιές στο τηλέφωνο.
Δημοσίευση 14/10/2012 - 13:03
σε υπερευχαριστω!
Δημοσίευση 14/10/2012 - 13:11
αν δεις το βιντεο, καλυπτει οοοοολο το iphone μπρος, πισω, πλαγια, πανω και κατω ακομα και γυρω απο την υποδοχη των ακουστικων, των ηχειων και την υποδοχη καλωδιου... δεν αφηνει τιποτα ακαλυπτο εκτος απο τα κουμπια του. αν προσεξεις στο βιντεο ολες οι επιφανειες που εχουν καλυφθει γυαλιζουν!Τί ακριβώς καλύπτει αυτή; Δε μπορώ να δω κάπου...ζελατίνες μπαίνουν παντού; Στα πλάγια τί γίνετε;
Δημοσίευση 14/10/2012 - 13:32
Τελευταία επεξεργασία από: SteveWho, 14/10/2012 - 13:39
Δημοσίευση 14/10/2012 - 13:54
αν δεις το βιντεο, καλυπτει οοοοολο το iphone μπρος, πισω, πλαγια, πανω και κατω ακομα και γυρω απο την υποδοχη των ακουστικων, των ηχειων και την υποδοχη καλωδιου... δεν αφηνει τιποτα ακαλυπτο εκτος απο τα κουμπια του. αν προσεξεις στο βιντεο ολες οι επιφανειες που εχουν καλυφθει γυαλιζουν!
Υπαρχουν βεβαια και τα προιοντα της bodyguardz... πολυ καλα και αυτα και εχει και σε διαφορα χρωματα αν θες...
Αν ψαξεις λιγο ακομα θα βρεις και αυτα... τα λεγομενα body wraps τα οποια βγαινουν σε:
1. μεταλλο
2. ξυλο
3. Carbon Fiber
4. φωσφοριζε
Υπαρχουν ηδη παααρα πολλα... αρκει να ψαξεις λιγο!
παιδιά από ότι έχουμε όλοι μας διαβάσει το μαύρο το 5αρι έχει πρόβλημα με τις γρατσουνιές κυρίως στις ακμές του και όχι τόσο στο πλαϊνό του .οι παραππανω θήκες που πριγράφεται πράγματι είναι πολύ καλές διατηρώντας ετσι την φανταστική αίσθηση του τηλεφώνου αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ακμές του και στις δύο όψεις του παραμένουν ακάλυπτες και ευάλνωτες σε γρατζουνιές.Τί ακριβώς καλύπτει αυτή; Δε μπορώ να δω κάπου...ζελατίνες μπαίνουν παντού; Στα πλάγια τί γίνετε;
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες