Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3061   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/10/2013 - 04:40

Πφφφφφ μεγαλο ποστ ανοιγεις rromeodim... Αλλα ας τα παρουμε απ την αναποδη καλυτερα, 5αρι εχω μαυρο και αυτγ τη στιγμη του φοραω sgp ζελατινα crystal clear ( καλη αλλα σαν τη χωρις ζελατινα που το χα παλιοτερα καμια σχεση απλα ελεγαν ολοι τελεια κλπ και ειπα να κανω δοκιμη ) και θηκη speck candyshell satin black . Καλη και ποιοτικη με καλα πληκτρα και απιστευτη προστασια-μηχανικη αλλα κατι με χαλαει και δεν ξερω τι.. Μαλλον ο ογκος η η υφη..
Τωρα για αξιολογες θηκες που δεν τις αναφεραμε η τελοσπαντων δεν ακουστηκε ποτε κατι εξαρταται τι θες. Θες πουγκι ; http://www.iphone5ca...r-iphone-5-case ωραιοτατη ποιοτητα σκληροτραχηλη και το κυριοτερο φτηνη ( μεταφορικα τωρα μεγαλο θεμα τα ξερουμε ολοι αυτα )
Θες κλασσικη πλατης ; speck pixelskin με ωραιο γκριπ και καλη σιλικονη και συμπαθη τιμη
Θες μεταλλικη-δερμα ; Ητης sena με μεταλο-δερμα στην πλατη δεν θυμαμαι ονομα αλλα την πουλαει κ ενα παιδι σημερα
Θες bumper ? δεν ξερω γτ ποτε δεν κοιταξα γτ δεν μ
Αρεσουν σαν ιδεα.. Ελπιζω να σε καλυψα, αν οχι υπαρχουν πολλες θηκες με τρομερες τιμες-κριτικες στο αμαζον που αξιζουν πολλες ματιες. Καλο βραδυ.

Oλες αυτες τις θηκες που λες τις εχουμε αναφερει και παρα πολλες ακομα.Η pixelskin ηταν κορυφη στο 4/4s...για το 5 εχει και καποια αρνητικα σχολια.Για τις sena εχουμε μιλησει 1 εκατ φορες.Για πουγκια και τετοιου ειδους θηκες σαν και αυτη που λες και αν εχουμε δωσει δεκαδες λινκ.

Εν κατακλειδι...σε καθε φορουμ ακουγονται τα ονοματα απο καποιες θηκες και προστασιες παραπανω απο καποιες αλλες σε σημειο που καποιες να αδικουνται(ουτε στα δαχτυλα του ενος χεριου μετρημενες).

Εδω πρωτιστως μεταφερουμε αυτα που διαβαζουμε στα ξενα φορουμ και μετα και τις εμπειριες του ο καθενας που παιρνει μια θηκη η οτιδηποτε αλλο.Αρα δεν ειναι οτι εχουμε κολλησει σε 2-3 μαρκες και τις αραδιαζουμε συνεχεια γιατι ειτε δεν ξερουμε αλλες η εχουμε συμφερον αλλου ειδους.Οτι φοριεται εξω τα ιδια μοντελακια φοραμε και εμεις και ξερουμε οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. ;)

Αντε καληνυχτες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3062   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 20/10/2013 - 06:36

Για οσους θελουν λιγα παραπανω χρωματα απο τα δυο με τα οποιο κυκλοφορει η SGP ultra hybrid  τοτε μπορουν να ριξουν μια ματια και σε αυτες απο την Ringke οι οποιες ειναι ιδιες και με παρα πολυ καλες κριτικες.Η τιμη τους με μεταφορικα ειναι κατι λιγοτερο απο 13 ευρω

Με κατέστρεψες!!! :P

Δεν είναι ίδιες διαφέρουν και στο γύρω γύρω αλλά και στα κουμπιά.. Γιαυτό και μπήκα στο πειρασμό..

Θα ακολουθήσει φωτογραφικό "ρεπορτάζ" ......Όταν έρθει... 

#MarkKnopfler ακούει!!!! LoL!!!!! :D

Thanks!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 20/10/2013 - 06:42

@CaLi@

#3063   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/10/2013 - 09:42

Xaoxoaoxaxoa χειρότερος είσαι εσύ από μένα..:P

Λοιπόν μια παρατήρηση για όσους ενδιαφέρονται για bumpers PowerSupport: 

Όπως θα δείτε εδώ: http://www.powersupp...ries-s/1826.htm

Έχουν βγάλει ασύμβατα τα μπρος πίσω protectors , τα bumpers που περιέχουν protectors για το 5S

Ο λόγος είναι ότι στο πίσω protector το άνοιγμα για το flash είναι μικρότερο και το καλύπτει λίγο στο 5S. Γι αυτόν τον λόγο είναι ασύμβατο και το bumper γιατί περιλαμβάνει πίσω protector.

Απλά έχετέ το υπ όψιν σας όσοι θέλετε να πάρετε...

Αναρτημένη εικόνα

#3064   nikos5424

nikos5424

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/10/2013 - 11:39

Καλησπερα παιδια βρηκα την παρακατω θηκη και δεν στελνει Ελλαδα μηπως ξερει κανεις πως μπορω να την αγορασω?

#3065   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/10/2013 - 11:46

Καλησπερα παιδια βρηκα την παρακατω θηκη και δεν στελνει Ελλαδα μηπως ξερει κανεις πως μπορω να την αγορασω?

την κοκκινη την εδωσα σφραγισμενη.Στο Youtube εχει reviews με την κοκκινη.Απο Amazon την πηρα,ηταν πιο φτηνα.

Απο Αmazon πατας εκει που λεει 7 new from και στις επιλογες που σου βγαζει για seller διαλεγεις αυτη που λεει international and domestic shipping.
Οι δικιες μου εκαναν 12 μερες να ερθουν..τωρα βλεπω οτι τσιμπησαν 2 ευρω κοντα οποτε δεν ξερω τι διαφορα εχουν απο το ebay

Αναρτημένη εικόνα

#3066   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 20/10/2013 - 13:11

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες θήκες της sgp είναι σχετικά λεπτές;

#3067   nikos5424

nikos5424

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/10/2013 - 13:24

την κοκκινη την εδωσα σφραγισμενη.Στο Youtube εχει reviews με την κοκκινη.Απο Amazon την πηρα,ηταν πιο φτηνα.

Απο Αmazon πατας εκει που λεει 7 new from και στις επιλογες που σου βγαζει για seller διαλεγεις αυτη που λεει international and domestic shipping.
Οι δικιες μου εκαναν 12 μερες να ερθουν..τωρα βλεπω οτι τσιμπησαν 2 ευρω κοντα οποτε δεν ξερω τι διαφορα εχουν απο το ebay

Ευχαριστω πολυ  :D

#3068   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/10/2013 - 13:25

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες θήκες της sgp είναι σχετικά λεπτές;

Και η Ultra Hybrid και η Ultra Thin Air, λεπτές είναι.

Ακόμα και σε Bumper να πας όμως, όγκο ιδιαίτερο δε προσθέτουν.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/10/2013 - 13:25

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3069   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:06

Νίκο η ultra hybrid ή η neo hybrid είναι πιο λεπτή;

#3070   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:13

Και η Ultra Hybrid και η Ultra Thin Air, λεπτές είναι.

Ακόμα και σε Bumper να πας όμως, όγκο ιδιαίτερο δε προσθέτουν.

Νίκο εγώ πάντως με το bumper της caze, που θεωρείται εξαιρετικά λεπτό, νιώθω σαν να έχω πάλι iPhone 4, χάθηκε αυτή η αίσθηση που υπήρχε όταν ήταν σκέτο. Ακόμα και με την ozaki καλύτερο το ένιωθα στο χέρι.

#3071   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:19

Νίκο η ultra hybrid ή η neo hybrid είναι πιο λεπτή;

H Νeo.

Νίκο εγώ πάντως με το bumper της caze, που θεωρείται εξαιρετικά λεπτό, νιώθω σαν να έχω πάλι iPhone 4, χάθηκε αυτή η αίσθηση που υπήρχε όταν ήταν σκέτο. Ακόμα και με την ozaki καλύτερο το ένιωθα στο χέρι.

Kαλά, ό,τι και να βάλεις, την αίσθηση έχοντας το γυμνό δε θα τη βρείς..

Τόσο χάλι η Caze? Και τη σκεφτόμουν για εναλλακτική.

LG8ISzO.gif

#3072   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:20

Πολυ καλές ειναι και αυτές εδώ http://www.elementcase.com/ αλλα δεν στέλνει Ελλάδα σε ενα mail που είχα στείλει μου είχαν πει ότι λόγο μεγάλης φορολογίας στην χώρα μας δεν τους συμφέρει να στέλνουν εδώ οποτε μια που ήθελα για το 4s την πήρα απο μεταπωλητη απο Αγγλία απο eBay απλα δεν θυμάμαι τον reseler....θα κοιτάξω να τον βρω για όποιον ενδιαφέρεται....

Knowledge Is Power

#3073   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:22

Kαλά, ό,τι και να βάλεις, την αίσθηση έχοντας το γυμνό δε θα τη βρείς..

Τόσο χάλι η Caze? Και τη σκεφτόμουν για εναλλακτική.

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με την caze, εξάλλου όλοι λένε πόσο λεπτή είναι κτλ, και από τις φωτό που έχεις παραθέσει κατα καιρούς μοιάζει με τη δικιά σου σε θέμα όγκου.
Η οζακι ήταν πραγματικά λεπτή αλλά άφηνε ακάλυπτο το κάτω μέρος με τα γνωστά αποτελέσματα.

#3074   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:29

Τώρα είδα και το power support flat bumper. Πολύ όμορφο! Το έχει παρει κανείς;

#3075   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:31

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με την caze, εξάλλου όλοι λένε πόσο λεπτή είναι κτλ, και από τις φωτό που έχεις παραθέσει κατα καιρούς μοιάζει με τη δικιά σου σε θέμα όγκου.
Η οζακι ήταν πραγματικά λεπτή αλλά άφηνε ακάλυπτο το κάτω μέρος με τα γνωστά αποτελέσματα.

Έχω βρεί αρκετές λεπτές και πολύ ποιοτικές είναι η αλήθεια, όπως της Sena, αλλά δετο προχώρησα ακριβώς γι αυτό..

Αφήνουν τη συσκευή εκτεθειμένη πάνω κάτω. Και όπως ήδη διαπίστωσες, δε θέλει και πολύ να γίνει η στραβή..

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;