Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/11/2012 - 18:55

αληθευει οτι απο 15 του μηνα θα αρχισει να στελνει θηκες η εσενα σου εδωσε αναχωρηση?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 19:16

Την αγόρασα σε γκρι για το λευκό 5αρι μου. Από τα bumper που κοίταξα παίζει να είναι το πιο λεπτό της αγοράς. Οταν έρθει θα ανεβάσω photos.

πιθανότατα κλάφτο το χρώμα στο bezel. έχω την 0.5mm clear zero case και είναι πιο σκληρή από τη Belking η οποία το γραντζούνισε όταν τη φόρεσα. Αυτήν ούτε καν την έβαλα! (είναι από το ίδιο υλικό η 0.5 & η thinedge by the way...)

#618   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 13/11/2012 - 19:32

πιθανότατα κλάφτο το χρώμα στο bezel. έχω την 0.5mm clear zero case και είναι πιο σκληρή από τη Belking η οποία το γραντζούνισε όταν τη φόρεσα. Αυτήν ούτε καν την έβαλα! (είναι από το ίδιο υλικό η 0.5 & η thinedge by the way...)

Κοίτα iphone 4/4s τα δούλευα συνέχεια με τα φθηνά bumper της TPU και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Τώρα αυτό που είναι και πιο premium λογικά θα είναι πιο μαλακό εσωτερικά όπως της SGP για να μην κάνει κανένα σημαδάκι κατα την εφαρμογή. Εντάξει είπαμε παιδιά δεν είναι και απο ζάχαρη το bezel & ούτε βάζω/βγάζω θήκες έτσι για να δοκιμάζω. Θα το αφήσω για μήνες με bumper/screen protectors εκτός και αν βγει κάτι πιο λεπτό σε bumper που δεν το βλέπω.

αληθευει οτι απο 15 του μηνα θα αρχισει να στελνει θηκες η εσενα σου εδωσε αναχωρηση?

Οπως τα λες :)

Thanks για το λινκ btw δεν το ειχα πάρει χαμπάρι το συγκεκριμένο bumper.

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 13/11/2012 - 19:34

#619   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 13/11/2012 - 19:36

Εγω παραγγειλα το bumber της sgp σε μαυρο/slate χρωμα για το μαυρο πενταρι μου!
Ειχα στο 4αρι της sgp κ ειναι μαλακη συλικονη το εσωτερικο οποτε δεν πιστευω να γρατσουνισει το πλαι,bezel του κινητου.
Εχει κ ζελατινες μπρος πισω δωρο!

http://www.spigen.co...d-ex-metal.html
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#620   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 19:37

Κοίτα iphone 4/4s τα δούλευα συνέχεια με τα φθηνά bumper της TPU και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Τώρα αυτό που είναι και πιο premium λογικά θα είναι πιο μαλακό εσωτερικά όπως της SGP για να μην κάνει κανένα σημαδάκι κατα την εφαρμογή. Εντάξει είπαμε παιδιά δεν είναι και απο ζάχαρη το bezel & ούτε βάζω/βγάζω θήκες έτσι για να δοκιμάζω. Θα το αφήσω για μήνες με bumper/screen protectors εκτός και αν βγει κάτι πιο λεπτό σε bumper που δεν το βλέπω.

Οπως τα λες :)

Thanks για το λινκ btw δεν το ειχα πάρει χαμπάρι το συγκεκριμένο bumper.

Ειλικρινά σου μιλάω πως έβαλα της Belkin και την έβγαλα και άφησε γραντζουνιά μικρή. ΑΥτή εδώ είναι σκληρότερη. Και για του λόγου του αληθές τη Belkin τη πούλησα σε μέλος στο forum ενώ η άλλη (0.5 zero case) βρίσκεται εδώ σπίτι άθικτη. Ούτε καν τη δοκίμασα. Μόνο που την άγγιξα κατάλαβα...

#621   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 13/11/2012 - 19:59

Εγω παραγγειλα το bumber της sgp σε μαυρο/slate χρωμα για το μαυρο πενταρι μου!
Ειχα στο 4αρι της sgp κ ειναι μαλακη συλικονη το εσωτερικο οποτε δεν πιστευω να γρατσουνισει το πλαι,bezel του κινητου.
Εχει κ ζελατινες μπρος πισω δωρο!

http://www.spigen.co...d-ex-metal.html

Σημερα την εστειλαν απο Αμερικη. Την περιμενω. Εχω ηδη και την glas tr σπιτι. Μονο το 5αρι μου λειπει!!!

#622   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 20:02

Σημερα την εστειλαν απο Αμερικη. Την περιμενω. Εχω ηδη και την glas tr σπιτι. Μονο το 5αρι μου λειπει!!!

Πιστεύω πως η συγκεκριμένη επιλογή είναι Ό,ΤΙ καλύτερο για iPhone 5 μαύρο, διότι το εσωτερικό bumper είναι από σιλικόνη ΚΑΙ όχι πλαστικό, ενώ το εξωτερικό είναι αλουμίνιο το οποίο και προστατεύει περισσότερο, αλλά ταιριάζει γάντι με το back του 5αριού.

Το αρνητικό είναι πως χάνονται οι όμορφοες καμπύλες του τηλεφώνου...Όσο λεπτή και αν είναι (η συγκεκριμένη δεν είναι από τις λεπτότερες) πάλι χάνεται η ομορφιά.

#623   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 13/11/2012 - 20:10

Είναι σίγουρα από αλουμίνιο?

#624   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 13/11/2012 - 21:42

Είναι σίγουρα από αλουμίνιο?

Κοιτα!! Metal γραφει. Τωρα τι να σου πω;; Παντως ειναι οτι καλυτερο σε bumper για το 5αρι. Χιλιες φορες λιγο πιο παχυ και προστασια εξαιρετικη , παρα λεπτο bumper απευθειας στο τηλεφωνο και να κλαιω καθε φορα που το βγαζω για καθαρισμα. Σε συνδιασμο με το glas tr πρεπει να ειναι παρα πολυ καλο το αποτελεσμα.

#625   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 21:54

Μάλλον έχω γκαβωθεί! Που γράφει metal? Νόμιζα ότι έλεγε TR90 που είναι πλαστικό.

#626   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 21:57

εχεις δει πως μπαινοβγαινει η θηκη?

#627   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 22:22

εχεις δει πως μπαινοβγαινει η θηκη?

Έχω δει. Ανεξαιρέτως του πως μπαίνει η θήκη, με το που έρθει η επαφή θα δημιουργηθεί το πρόβλημα και σου βάζω και στοίχημα την αξία της θήκης.

Μάλλον έχω γκαβωθεί! Που γράφει metal? Νόμιζα ότι έλεγε TR90 που είναι πλαστικό.

To απέξω είναι πολυκαρβονικό, ο τίτλος μέταλ καθώς και η ονοματολογία των χρωμάτων με έκανε να πιστέψω πως είναι μεταλλικό, αλλά ακόμη και αν δεν είναι σίγουρα παρέχει καλύτερη προστασία από τη σιλικόνη (εσωτερικό τμήμα)

Όταν λέμε πως ξεβάφει εύκολα, εννοούμε ξεβάφει εύκολα. Και η θήκη η οποιαδήποτε που δεν είναι από soft υλικό το αγκαλιάσει κατά το φόρεμα, είναι πολύ πιθανό να προξενήσει ξεβαψίματα. No kidding, το έπαθα

#628   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 22:26

Συγγνώμη αλλά που γράφει metal???

#629   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2012 - 22:28

Έχω δει. Ανεξαιρέτως του πως μπαίνει η θήκη, με το που έρθει η επαφή θα δημιουργηθεί το πρόβλημα και σου βάζω και στοίχημα την αξία της θήκης.

κοιτα...αν ισχυε αυτο που λες τοτε ολες οι θηκες θα ηταν αχρηστες με το συγκεκριμενο τηλ και επειδη διαβαζω οχι ενα αλλα πολλα φορουμ με τρελλους που αγοραζουν και προβαρουν θηκες για πλακα και σαν χομπυ μερικες μαλιστα να ειναι πραγματικα σκληρες,δεν εχω διαβασει ουτε μια αναφορα που επωνυμη θηκη να δημιουργησε τετοιο προβλημα.
Εξαλλου οσο περναει ο καιρος το προβλημα με το ξεφλουδισμα ολο και ελαττωνεται.Που να δεις και τις δικες μου θηκες δηλ ..

#630   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 13/11/2012 - 22:51

Παιδια δεν ειναι μεταλ, ειναι μαλακη σιλικονη κ το αλλο κομματι του μπαμπερ απο καρμπον / πλαστικο.
Μεταλ λεγετε η σειρα του συγκεκριμενου μπαμπερ.
Πχ μια αλλη σειρα ειναι η snow που ειχα για το 4αρι που ηταν ασπρο χρωμα η σιλικονη κ ασημι το καρμπον.

Ε μη μου πειτε οτι το συγκεκριμενο ηταν απο χιονι χεχε

Απλα μεταλ λεγετε κ καλα λογο των χρωματων που βγαινει.

Κι εγω πιστευω οτι θα ερθει γαντι σε μαυρο 5αρι, απο αποψη χρωματος κ λογικα να μην γρατσουναει το πλαι του κινητου!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26