Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#631   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 13/11/2012 - 23:16

Εκτός από την superslim της sena περιμένω αύριο μεθαύριο και αυτή http://www.more-thin...r-iphone-5.html

Λόγω του ότι είναι λίγο πιο χοντρή για να το προστατεύει λίγο παραπάνω από τη sena σε κάποιες περιπτώσεις..

Αν και με τη more δεν ήμουν και τελείως ευχαριστημένος άλλες φορές... Έφευγαν οι ραφές.. ξέβαφε στις γωνίες και τέτοια.. ΕΛπίζω να έχουν κάνει λίγο καλύτερη την κατασκευή της.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#632   Lakis77

Lakis77

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Lakis7

Δημοσίευση 13/11/2012 - 23:18

Εγώ έχω παραγγείλει την zero 0,5mm από παιδί εδώ μέσα. Είναι καλή την έχει κανείς?

#633   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 14/11/2012 - 14:11

Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτή τη θήκη σε διάφορα χρώματα (εύκολο λόγω τιμής) και να έχω να τις αλλάζω. Πως σας φαίνεται; Κάποιο χτυπητό - που βλέπετε;

#634   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2012 - 14:15

Στη φωτο καλη φαινεται αλλα εκει ολες ομορφες ειναι.Κατω κατω στη σελιδα που μας εδωσες εχει ενα review απο ενα χρηστη στο Amazon.com....διαβασε το

ΥΓ Δεν ξερω αν το ειδες αλλα ελλαδα δεν στελνει

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 14/11/2012 - 14:18

#635   dionios

dionios

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 14/11/2012 - 19:12

Καμια πολυ λεπτη ( μινιμαλ ) θηκουλα απο ελλαδα για αμεση αγορα υπαρχει σε κανα καταστημα παιδες ? Αν γινεται και clear ακομα καλυτερα .

#636   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2012 - 19:34

Εγώ έχωντας αλλάξει τρεις θήκες μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι η παρακάτω είναι και ποιοτική αλλά και πρακτική .Έχει πρώτον το μαγνητάκι που δεν κινδυνεύεις από την πολύ χρήση να χαλαρώσει το ΄΄πουγκί΄΄και να σου φύγει η αγαπημένη σου συσκευή.
Δεύτερον με έχει βολέψει πολύ το λουράκι που το τραβάω και βγαίνει έξω η συσκευή.Το καλό είναι ότι παρόλο την πολύ χρήση που της κάνω δεν παθαίνει τίποτα ούτε καν με τον ιδρώτα που τρώει η καημένη από την ποδηλασία που το έχω μαζί μου από πίσω όσοι κάνουν ποδήλατο καταλαβαίνουν..;-)

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#637   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/11/2012 - 19:56

μεγειες...ωραια φαινεται!
μια αλλη θηκη που εχει πολλες καλες κριτικες απο χρηστες και ειναι πολυ δημοφιλης ειναι αυτη
http://www.ebay.com/...=item257618e6da

Σε ευχαριστω φιλε μου και στα δικα σου! Ωραια ειναι κι αυτη αλλα για χειμωνα προτιμω αυτην που εδειξα. Επισης απ' οτι ειδα εχει και ο κωτσοβολος στο ιδιο στυλ αλλη μαρκα ιδια λεφτα.

Εγώ έχωντας αλλάξει τρεις θήκες μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι η παρακάτω είναι και ποιοτική αλλά και πρακτική .Έχει πρώτον το μαγνητάκι που δεν κινδυνεύεις από την πολύ χρήση να χαλαρώσει το ΄΄πουγκί΄΄και να σου φύγει η αγαπημένη σου συσκευή.
Δεύτερον με έχει βολέψει πολύ το λουράκι που το τραβάω και βγαίνει έξω η συσκευή.Το καλό είναι ότι παρόλο την πολύ χρήση που της κάνω δεν παθαίνει τίποτα ούτε καν με τον ιδρώτα που τρώει η καημένη από την ποδηλασία που το έχω μαζί μου από πίσω όσοι κάνουν ποδήλατο καταλαβαίνουν..;-)

Πολυ ωραια φαινεται!!

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 16/01/2013 - 05:08
Αφαίρεση εικόνας στο quote

#638   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2012 - 20:02

γενικα την προτεινα αυτη και βασικα οσες βαζω το κανω απλα επειδη δοκιμαζονται εκει στα ξενα :) απο χρηστες νωριτερα απο μας εδω και αλλες τις θαβουν και καποιες τις προτεινουν.Πχ οποιος θελει 2 προστασιες power support και τη θηκη της power support που υποστηριζουν οτι ειναι πολυ καλοφτιαγμενη σκαει οσα ζηταει τα οποια σε πρωτη ματια φαινονται πολλα αλλα υποψιν οτι εχεις 2 προστασιες μεσα στη τιμη που απο μονες τους ειναι ακριβες...
http://www.amazon.co...52724460&sr=8-1

Αναρτημένη εικόνα

#639   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 18/11/2012 - 10:48

Την πούλησα χτες στον Lakis77. Δε ξέρω αλλά εμένα δε με τρέλανε. Πιστεύω πως αφήσει σημάδια στο μαύρο. Άσε που τέρμα πάνω δεν καλύπτει το κινητό.

ειχα το ασπρο και ειχα βαλει την ozaki 0.3 και το εδωσα και πηρα το μαυρο γιατι μου αρεσε πιο πολυ ...τη να το βαλω αυτο για να μην χασω σε desing ρε γμτ.ozaki μαυρη δεν εχει εδω η βοντα.βασικα το θελω χωρις τιποτα μονο με ζελατινες μπρος πισω αλλα το φοβαμε και λιγο.

#640   Katana

Katana

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 18/11/2012 - 11:15

Προς το παρόν πήρα ένα σετακι silicone της Βelkin από το public, με 10 ευρώ και εχει μέσα μια άσπρη και μια μαύρη.δεν είναι άσχημες...

#641   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 11:22

ειχα το ασπρο και ειχα βαλει την ozaki 0.3 και το εδωσα και πηρα το μαυρο γιατι μου αρεσε πιο πολυ ...τη να το βαλω αυτο για να μην χασω σε desing ρε γμτ.ozaki μαυρη δεν εχει εδω η βοντα.βασικα το θελω χωρις τιποτα μονο με ζελατινες μπρος πισω αλλα το φοβαμε και λιγο.

Καλά κάνεις και το φοβάσαι. Είχα στο 4S την Ozaki αγορασμένη από golden-i. Στο 5 όμως θα αφήνει το μπροστινό μέρος του bezel εκτεθειμένο...

#642   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 18/11/2012 - 11:30

Καλά κάνεις και το φοβάσαι. Είχα στο 4S την Ozaki αγορασμένη από golden-i. Στο 5 όμως θα αφήνει το μπροστινό μέρος του bezel εκτεθειμένο...

ας το αφηνει και λιγο δεν με πηραζει θελω να βαλω κατι που ενα μην το αλαζει πολυ το desing του iphone.γιαυτο ειπα κατι σε ozaki η την 0.5 που ειχες.

#643   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/11/2012 - 11:35

Είχα και στο 4άρι sgp hybrid και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και περιμένω αυτή για το 5.

http://cgi.ebay.com/...ME:L:OU:GB:3160
Once You Go Mac You Never Go Back

#644   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 11:38

Είχα και στο 4άρι sgp hybrid και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και περιμένω αυτή για το 5.

http://cgi.ebay.com/...ME:L:OU:GB:3160

Εγώ παρήγγειλα τη hybrid x metal, διότι πιστεύω πως μόνο έτσι θα διατηρηθεί το bezel.

#645   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/11/2012 - 11:40

Εγώ παρήγγειλα τη hybrid x metal, διότι πιστεύω πως μόνο έτσι θα διατηρηθεί το bezel.

Σε μαύρο να φανταστώ ε?? he he.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;