Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#691   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 20/11/2012 - 12:59

Πηρα αυτη http://www.ebay.com/...ksid=p2992.m753
πολυ μου αρεσε.... Και διαφανη να μην χανει την ομορφια του και πολυ λεπτη... Βεβαια δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα ενταξει....

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#692   Melkon

Melkon

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/11/2012 - 17:39

Εγω μαζι με το κινητο πηρα την ozaki jelly 0.3 πανεμορφη και δεν προσθετει τπτ στο κινητο αλλα το screen protector της ηταν για πεταμα το εβγαλα αμεσως.

Εχει κανεις να προτεινει ενα καλο screen protector (το οποιο να ερθει και γρηγορα)

#693   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/11/2012 - 17:41

Power Support - SGP και μόνο.

SGP απο τον επίσημο Reseller για λιγότερα μεταφορικά.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#694   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2012 - 18:09

Προτιμώ ενα μεγάλο πουγκί...Μέσα δε παθαίνει τίποτα γιατί εχει και φλίς, αν πέσει κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να γδαρθεί γιατί το καλύπτει παντού (σαν κουβέρτα), κάνει 10 ευρώ... και όταν μιλάς ή χρησιμοποιείς το κινητό το έχεις γυμνό! Ολα τα άλλα bumper κλπ βάλε βγάλε τρίβονται και αντε προστατεύουν πλάτη...οθόνη? ζελατίνα ? Παλια στο 4 το είχα κάνει και όταν έβγαλα το bumper είχε γεμίσει το αλουμίνιο γρατζουνιές!

#695   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/11/2012 - 18:18

εγω λεω μπρος πισω ζελατινα ,ζελατινα στο bezel ...μετα μια θηκη πλατης και ενα bumper με το ζορι θελει δεν θελει θα μπει ...α και ενα πουγκι γιατι ποτε δεν ξερεις ,πιστευω να το προστατεψουμε καλα...και μετα απο κανα 6μηνο που θα τα βγαλουμε ολα θα δουμε οτι ειναι μες τις γρατζουνιες απο τις ''προστασιες''

μας κανανε να μην μπορουμε να χαρουμε το τηλ ..ενα iphone που να μην γρατζουνιετε σχεδον με τιποτα δεν μπορουν να βγαλουν ρε γμτ?

#696   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2012 - 19:23

Κατα την γνωμη μου...καλο ειναι να βαλει καποιος μια θηκη,τυπου ''πουγκί'' για να προστατεψει το τηλεφωνο απο κατι δυσκολο....απο εκει και περα ευχαριστηθείτε το τηλεφωνο σας...εχοντας στα χερια σας τα αυθεντικα του υλικα....για τα οποια βεβαια και πληρωσατε αδρα! Αλλωστε ενα τηλεφωνο ειναι,μη το ξεχναμε! Μου θυμιζουν ολα αυτα την περιπτωση που αγοραζει καποιος ενα ομορφο αυτοκινητο με μπεζ δερματινα καθισματα...και βαζει καλυμα για να μη παθουν κατι! Ε τοτε γιατι τα πληρωσες τα μπεζ καθισματα?! :excl: Οκ ναι να βαλεις μια ''κουκουλα'' στο νεο σου (αυτο-)κινητο...καποιες φορες ωστε να προστατευτει...αλλα μην υπερβαλλουμε οπως καποιοι που βαζουν καλυμα...ζελατινες,μπαμπερ,θηκες...(ολα μαζι!) Ναι κι εγω το προσεχω το τηλεφωνο μου...οπως ολα μου τα αντικειμενα αλλωστε...αλλα θελω και να το χαρω! Αν τωρα λογο αστοχιας υλικου...αρχιζει να ''χαλαει''...τοτε πιστεψτε με θα χαλασει (απλα λιγο αργοτερα...) ακομα κι αν βαλω 10 θηκες....με την διαφορα οτι δεν θα το εχω ευχαριστηθει! Αρα...
Μην παρεξηγηθω...μια γνωμη καταθετω...σαν ''τρελος'' κατοχος κι εγω,που δεν θελω να εχει πανω του ουτε δαχτυλιά....! :)

#697   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 20/11/2012 - 19:25

Πιο ειναι κατα την γνωμη σας το καλυτερο bumber στην αγορα? πιο μαλακο και πιο λεπτο ?

Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 20/11/2012 - 19:25

#698   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2012 - 19:30

SGP Hybrid.

LG8ISzO.gif

#699   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 20/11/2012 - 19:37

ερχεται με δωρο screen protector ? ασε που μπηκα στο σαιτ τους αλλα εχει 2 με αυτην την ονομασια...θηκες

#700   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 20/11/2012 - 19:39

Κατα την γνωμη μου...καλο ειναι να βαλει καποιος μια θηκη,τυπου ''πουγκί'' για να προστατεψει το τηλεφωνο απο κατι δυσκολο....απο εκει και περα ευχαριστηθείτε το τηλεφωνο σας...εχοντας στα χερια σας τα αυθεντικα του υλικα....για τα οποια βεβαια και πληρωσατε αδρα! Αλλωστε ενα τηλεφωνο ειναι,μη το ξεχναμε! Μου θυμιζουν ολα αυτα την περιπτωση που αγοραζει καποιος ενα ομορφο αυτοκινητο με μπεζ δερματινα καθισματα...και βαζει καλυμα για να μη παθουν κατι! Ε τοτε γιατι τα πληρωσες τα μπεζ καθισματα?! :excl: Οκ ναι να βαλεις μια ''κουκουλα'' στο νεο σου (αυτο-)κινητο...καποιες φορες ωστε να προστατευτει...αλλα μην υπερβαλλουμε οπως καποιοι που βαζουν καλυμα...ζελατινες,μπαμπερ,θηκες...(ολα μαζι!) Ναι κι εγω το προσεχω το τηλεφωνο μου...οπως ολα μου τα αντικειμενα αλλωστε...αλλα θελω και να το χαρω! Αν τωρα λογο αστοχιας υλικου...αρχιζει να ''χαλαει''...τοτε πιστεψτε με θα χαλασει (απλα λιγο αργοτερα...) ακομα κι αν βαλω 10 θηκες....με την διαφορα οτι δεν θα το εχω ευχαριστηθει! Αρα...
Μην παρεξηγηθω...μια γνωμη καταθετω...σαν ''τρελος'' κατοχος κι εγω,που δεν θελω να εχει πανω του ουτε δαχτυλιά....! :)

Συμφωνώ απόλυτα. Ποτέ δεν είχα θήκες κ τέτοια κ τώρα που έχω αυτή την διαφανή πλάτη με χαλάει που ενώ πλήρωσα για το πίσω αλουμίνιο δεν το πιάνω!!

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#701   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2012 - 19:45

ερχεται με δωρο screen protector ? ασε που μπηκα στο σαιτ τους αλλα εχει 2 με αυτην την ονομασια...θηκες

Ναι. Μέσα έχει και Screen Protectors.

Όχι απο το SIte.. Απο τον επίσημο Reseller για λιγότερα μεταφορικά.

Έλα PM να σου δώσω Link.

LG8ISzO.gif

#702   mitsak0s

mitsak0s

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/11/2012 - 00:18

Ρε παιδια βρηκα αυτο http://www.ebay.co.u...d=180986979973
Ξερει καποιος να μου πει αν η συσκευασια μεσα εχει και για γυρω-γυρω; Ξερω πως εχει για μπρος πισω, αλλα εχει και για το σκελετο;

#703   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2012 - 00:23

Μπροστά, πίσω και για το Bezel.

Προτίμησε τον reseller απο ebay.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 21/11/2012 - 00:25

LG8ISzO.gif

#704   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 21/11/2012 - 00:46

ναι να βαλεις full body στα πλαινα κ μολις το βγαλεις να βγει με το χρωμα μαζι ...λολ

#705   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/11/2012 - 08:28

Πιο ειναι κατα την γνωμη σας το καλυτερο bumber στην αγορα? πιο μαλακο και πιο λεπτο ?

SGP Hybrid.

Μαλακό και λεπτό μπορεί.. αλλά από αισθητική κλάφτα Χαράλαμπε.. Σαν Saxo με κίτρινη αεροτομή (ή οποιουδήποτε χρώματος, λέμε τώρα) και χειρότερα.. Ο,τι κάνει όμορφο το κινητό, με αυτό το bumper καταργείται (πάχος, χρώμα, βαμμένο πλαίσιο, γυαλιστερό φινίρισμα κλπ κλπ)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες