Ρε παιδια αυτο το ακουω απο παρα πολλους...δωστε μου μια τεκμηριωμενη επιστημονικη ερευνα που να λεει τις επιπτωσεις.
Τι θα μου πει καποιος οτι εχει ηλεκτρομαγνητικο πεδιο μια μονωμενη κεραια (η και χωρις μονωση σου λεω εγω) και θα μου πεσουν τα μαλλια γιατι ετσι ακουσα τη γιαγια μου να λεει?Η δε θα κανω παιδια γιατι εξασθενει το σπερμα?
Εμενα μου εμαθαν στο πανεπιστημιο οτι οτι διαρρεεται απο ηλεκτρικο ρευμα εκπεμπει και ενα πεδιο-κυμα το οποιο αμα μπορουσαμε να χρωματισουμε δε θα μπορουσαμε ουτε τη μυτη μας να δουμε απο το πληθος και την πυκνοτητα αυτων. Ηταν λαθος ο καθηγητης?
Αποψη μου ειναι οτι η ημιμαθεια....
Να ριξουμε μηπως καμια κεραια στην πυρα
Όταν ένας αγωγός διαρρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα δηλαδη ηλεκτρικά φορτία , δηλαδη ηλεκτρόνια.....τότε δημιουργείται τρισδιάστατο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο , γύρω από αυτόν τον αγωγό , δηλαδη ταυτόχρονα ένα ενοποιημένο ηλεκτρικό και μαγνητικό πεδίο !! Μέσα σε αυτό το πεδίο και σε κάθε πεδίο π.χ. βαριτικο κτλ , γιαυτό λέγεται άλλωστε πεδίο , δρα ακτινοβολία στον χώρο του πεδίου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία , η οποία φυσικά και εκπέμπετε προς πάσα κατεύθυνση !! Μπορεί να θεωρηθεί ως ένα κύμα ημιτονοειδές και ταυτόχρονα λόγο δυισμού και ως σωματιδιακής φύσεως κύμα , δηλαδη σωματίδια - κβάντα !! ΑΡΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ...θα έβλεπες αν μπορούσαμε να τα χρωματίσουμε όλα αυτά να γίνεται της που....ας !!
δηλαδη συγκρινεις την γεωγραφια της Καλιφορνια της με αυτην της ελλαδας.....? 12 χρονια αμερικη την εμαθα καλα και αλλα 10 ανα τηνΕυρωπη και 10 ελλαδα οτι θα το ακουγα και αυτο.... δινω τα ρεστα μου! what ever dude...! αναλογικα το ποσο που ακουω που αναφερθηκε εδω που δαπανηθηκε απο Βοντα για ελλαδα ειναι αναλογικα με αλλες χωρες/πληθυσμο (πελατες) γεωγραφικα κυβικα χιλιομετρα ειναι ποοοοολυ μεγαλο...! Αλλα και παλι δινω τα ρεστα μου! μαλλον εσυ τα ξερεις καλυτερα...!
Συγκρίνεις την γεωγραφία της Ελβετίας ή Νορβιγιας - μιλάμε για βουνά...με αυτή της Ελλάδας ?? Αν ο Όλυμπος είναι ποιο δύσκολο εμπόδιο φυσικό για οτιδήποτε...τότε τι να πουν και οι Άλπεις και τα χιλιάδες φιόρδ.....σωστααααααααααα........
?