139??και σκεφτομουν να πω τον θειο μ φρανκφουρτη να μ το παρει αμεσα και να το στειλει με κουριερ γτ δεν θα αντεξω μεχρι να ερθει(10/11)ελλαδα...πφφφφφφφφφφ ολα σκατα...κατι με κανα 10ευρω ασφαλες αλλα να κανει καμια..εβδομαδα δεν εχει??Παιδιά με ups για να φτάσει αθήνα αυριο το πρωί στα γραφεία τις στο κορωπί απο γερμανια θέλει 139 ευρώ...
Αλλιώς με 40 ευρώ περίπου ερχετε την παρασκευή...
iPhone 5 προπαραγγελιες Ελλάδα
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:12
Ad
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:14
Πάλι τα ίδια θα λέμε; Η document δε ζητάει προκαταβολή, αλλά χρηματοδότηση.
Αλλά άστο αυτό. Ποιός σου λέει ότι η document θα πάρει πριν την cosmote/vodafone?
Αυτοί είναι οι κύριοι εισαγωγείς και η document από αυτούς θα πάρει συσκευές. Οπότε εσείς που είστε σίγουροι ότι θα το πάρετε πρώτοι από document, μην αιφνιδιαστείτε αν διατίθεται στα καταστήματα cosmote και εσείς περιμένετε...
Το μπλεκεις πολυ το θέμα ενώ είναι παρά πολυ απλό...και στην προσωπική κρίση του καθενός καθαρά...βγάζεις αβάσιμα συμπεράσματα που μόνο σε υποθέσεις και σε φήμες στηρίζονται!
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:15
σωστος, εξαλλου απ οτι λενε και οι 2 εχουν καλες πηγες, ας δωσουν λιγο φως στο λαο!!!!!!
Φως έχουμε δώσει, αλλά δεν το διαβάζουν φαίνεται όλοι......
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:17
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:19
Παρτε αλλο ενα mail...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:21
Αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση για κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου - από τρομερά αξιόπιστη πηγή- ωστόσο όπως αποδείχτηκε η ημερομηνία δεν επαληθεύτηκε. Το γιατί το γνωρίζει μόνο η Apple. Όλοι πλέον περιμένουν το πράσινο φως από αυτήν... μαζί και εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από: Vasilis, 17/10/2012 - 16:24
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:23
Φως έχουμε δώσει, αλλά δεν το διαβάζουν φαίνεται όλοι......
Αν όντως ισχύουν αυτά και το τηλέφωνο έρθει Νοέμβριο, τότε η Document είναι απαράδεκτη που έστειλε email ενημερώνοντας τον κόσμο ότι θα το έχουν μέσα στο 2ο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη...φαντάσου αυτούς που έδωσαν και προκαταβολή να μην το πάρουν μέχρι το τέλος του μήνα...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:27
Είμαι ενα παραδειγμα...
Την δευτέρα σας λέω παει στον φίλο του που εχει-δουλεύει(VODAFONE GERMANIAS) δεν εχω καταλάβει ακριβως και του λεει θέλω το 32αρι και το 64αρι σε λευκό...
Και του λεει ο ανθρωπος μαξιμουμ 48 ωρες...
Σήμερα πήγε και τα πήρε...
Τοσο απλά...
Αν κανω ρε παιδιά κάπου λάθως ας μου πείτε...
Τωρα βεβαια ακουσα και το εξεις περιεργο εκτος του οτι την ελλαδα την θεωρουν μικρή και αφερεγγυα χωρα(Πραγμα που δεν πιστεύω)
Οτι επειδη υπάρχουν πολλα στοκ σε 4s η apple δεν τους δίνει ακόμα το οκ...
Ραδιο αρβυλα ...Οχι...Δεν ξερω τι να πω ...
απλα παραθετω οτι ακουω καθημερινά...
Τελευταία επεξεργασία από: galanakop, 17/10/2012 - 16:29
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:32
Και για αυτά που μας λένε οτι δεν υπάρχουν στην ευρ΄ωπη και αλλα τέτοια εγω τα θεωρώ σορυ αλλα μπούρδες...
Είμαι ενα παραδειγμα...
Την δευτέρα σας λέω παει στον φίλο του που εχει-δουλεύει(VODAFONE GERMANIAS) δεν εχω καταλάβει ακριβως και του λεει θέλω το 32αρι και το 64αρι σε λευκό...
Τοσο απλά...
Τωρα βεβαια ακουσα και το εξεις περιεργο εκτος του οτι την ελλαδα την θεωρουν μικρή και αφερεγγυα χωρα(Πραγμα που δεν πιστεύω)
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο η αδερφή μου μένει Ζυριχη πήγε ρώτησε στο apple store της είπαν όλα διαθεσιμα σε 48 ώρες παρήγγειλα το περιμένω Παρασκευη η Δευτέρα ενώ στο site λέει 3-4 βδομάδες
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:38
δεν το πιστευω για το στοκ επειδη εχουν πολλα 4s δεν μας στελνουν το 5....Και για αυτά που μας λένε οτι δεν υπάρχουν στην ευρ΄ωπη και αλλα τέτοια εγω τα θεωρώ σορυ αλλα μπούρδες...
Είμαι ενα παραδειγμα...
Τοσο απλά...
ρε παιδια να παρω τηλέφωνο τα ξαδερφια μου στην γερμανια να μου στειλουν ενα 32 μαυρο να το κλεισω το θεμα δεν μπορω αλλο με αυτην την αναμονη..........
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:42
Μαλλον δεν γνωριζεις την Doc για την αξιοπιστια της αλλα δεν τρεχει και τιποτα, συζητηση κανουμε.Πάλι τα ίδια θα λέμε; Η document δε ζητάει προκαταβολή, αλλά χρηματοδότηση.
Αλλά άστο αυτό. Ποιός σου λέει ότι η document θα πάρει πριν την cosmote/vodafone?
Αυτοί είναι οι κύριοι εισαγωγείς και η document από αυτούς θα πάρει συσκευές. Οπότε εσείς που είστε σίγουροι ότι θα το πάρετε πρώτοι από document, μην αιφνιδιαστείτε αν διατίθεται στα καταστήματα cosmote και εσείς περιμένετε...
Εγω δεν περιμενω να αγορασω, αλλα αν περιμενα αυτο θα εκανα
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:54
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:59
να ρωτησω κατι,το 4s ποτε εγινε η παρουσιαση? εγω θυμαμαι οτι ηρθε στην ελλαδα 11/11/11,μηπως θα το κυκλοφορησουν παλι την ιδια ημερομηνια?εγω πιστευω πως εχει αργησει λογω του θεματος του μαυρου παιδια εγω δεν μπορω να δωσω εξηγηση αλλη
Δημοσίευση 17/10/2012 - 17:03
οσοι το εχουν δεν το γραφουν καν και αυτοι που ψαχνονται
το εχουν ηδη περασμενο στις συσκευες τους/υπογραφη τους
Τελευταία επεξεργασία από: Mik3Q, 17/10/2012 - 17:06
Δημοσίευση 17/10/2012 - 17:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες