Δηλαδή αν πάμε 500 άτομα στη document και αφήσουμε την προκαταβολή μας, μέσα στον Οκτώβριο θα έχουμε τη συσκευή;
Η Document θα παραλάβει συσκευές από τον Έλληνα εισαγωγέα. Δεν κάνει μόνη της εισαγωγές. Και μάντεψε ποιός είναι ο εισαγωγέας...
Οι πάροχοι εισάγουν, είναι γνωστό.
Αλλά μόνο η document αυτή τη στιγμή σου δίνει μία εγγύηση μέσω της προκαταβολής. Αν αθετήσει τους όρους, παίρνεις τα λεφτά πίσω και τέλος.
ΠΟΟ αμα ισχυει αυτο το περνουμε ολοι απο ΕΔΩ
Για περίμενε να δεις για πότε θα την αυξήσουν και αυτοί την τιμούλα...
Θα το βάλουν 10-20 ευρώ κάτω από την επίσημη και θα το πουλάνε εκεί...
Έτσι κάνουν πάντα στις παραεισαγωγές...
Παιδια σας εχω μια πολυ δυνατη ενημερωση για να γουσταρετε..μου ειπε μια πολυ αξιοπιστη πηγη cosmote μολις τωρα...Σαββατο 20 Οκτωβριου θα το εχει και απο δευτερα ξεκιναει η πωληση..τιμη ακομα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ η cosmote οποτε μην πανικοβαλεστε (απο τωρα) ....Α και vodafone 5 Νοεμβριου... ΑΥΤΑ !
Λίγο δύσκολα...
Τα γκρουπ ξεκινάνε ΠΑΝΤΑ Παρασκευή παγκοσμίως, οπότε δύσκολα εδώ να γίνει Δευτέρα.
Επίσης και οι 3 εταιρείες θα το κυκλοφορήσουν μαζί ως επίσημοι εισαγωγείς.
Τα φούμαρα που πουλάει η Cosmote για "ειδική" συμφωνία σε πολλούς, δεν στέκουν πουθενά.
Θέλω να βοηθήσω προσωπικά τον έλληνα έμπορο αλλά αν είναι αυτές οι τιμές, τα ευρώ μου θα τα χαρεί άλλος ευρωπαίος...
Μάλιστα.
Περίμενα να ανακοινωθούν οι (από καιρό δεδομένες) τιμές, για να γράψω κάτι.
Οι τιμές όπως είπα ήταν δεδομένες.
Το ίδιο και η αντίδραση αρκετών.
"Η Apple είπε ότι θα είναι ίδιες", "Λαμόγια Έλληνες έμποροι", "Απαράδεκτη αύξηση".
Η Apple είπε ότι οι τιμές θα είναι ίδιες στην Αμερική. Για αυτό έδωσε μόνο τιμές συμβολαίου.
Πάμε τώρα στο θέμα της τιμής στην Ελλάδα.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν έθιξε το ποιός πραγματικά φταίει.
Λέτε η Apple να το δίνει σε άλλη τιμή σε μας από ότι στους Ιταλούς για παράδειγμα?
Δε νομίζω...
Μήπως η παράλογη και δυσθεώρητη φορολογία είναι που διαμορφώνει την αύξηση από τα σύνορα και μετά και κατά συνέπεια την τελική τιμή?
Και για όσους σπεύσουν να πουν ότι το ΦΠΑ δεν φτάνει από μόνο του την τιμή εκεί, δεν είναι μόνο αυτό...
Ένα σκασμό άλλοι φόροι υπάρχουν...
Τι φταίει λοιπόν ο Έλληνας έμπορος?
Ότι του λέει το κράτος πληρώνει.
Αν οι έμποροι έκαναν τις αυξήσεις πιστεύετε θα πουλούσαν όλοι στην ίδια τιμή?
Ας σκεφτούμε λοιπόν το ποιόν κατηγορούμε για τις τιμές και για το που έχουμε φτάσει...