Πωπω φιλαρακι μου μυριζεις κατι για υπευθυνος και ανω στην document Η στην vodafone-wind....
Κραζεις τους παντες εκτος απο document που πηρε λεφτα χωρις να ξερει τελικη τιμη και εψαξες καλα ενα forum ατελειωτο για να δωσεις απαντησεις.,,,
Προσωπικα δεν δινω ουτε μισο ευρω σε κανεναν ελληνα επιχειρηματια που δεν σεβεται την τσεπη μου που τοσο σκληρα δουλευω για να αγορασω ενα τηλεφωνο αυτη τη στιγμη και πολυ απλα ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ την κατασταση επειδη αξιζει το τηλεφωνο...επειδη και εγω ομως πλεον εχω μυαλο θα τα δωσω στον ξενο γιατι ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.
Χαχαχαχα το λες αυτό σε εμένα?
Με ξέρεις? Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα γελάνε με αυτό που έγραψες.
Έψαξα καλά ένα φόρουμ για να δώσω απαντήσεις?
Φίλε μου με κάθε σεβασμό αλλά δεν ξέρεις σε ποιόν τα λες! Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε κάτι τέτοιο, αλλά δες στο προφίλ μου ποιός είμαι και τι δείγματα γραφής έχω δείξει εδώ μέσα και μετά γράψε την εξυπνάδα σου...
Αλλά δε σε παρεξηγώ. Πίσω από το πληκτρολόγιο δεν σκέφτονται πολύ τι γράφουν...
Κράζω τους πάντες? Αυτό κατάλαβες? Μήπως δεν κράζω ΚΑΝΕΝΑΝ και λέω ότι έχουν δίκιο? Ποιόν έκραξα?
Μόνο το ελληνικό κράτος για τη φορολογία του. ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον.
Πες μου λοιπόν με ποιόν τρόπο ο Έλληνας επιχειρηματίας επωφελείται την κατάσταση και δε σε σέβεται. Εξήγησέ το μου.
Να πας να τα δώσεις στον ξένο, που σε σέβεται. Ειδικά οι Ευρωπαίοι, μόλις ακούνε Έλληνας, τίγκα στον σεβασμό είναι...
ΥΓ: Και για να το ξεκαθαρίσω μήπως δεν το κατάλαβες, ουδεμία σχέση έχω με τη Document ή με κάποιο πάροχο. Ούτε καν έχω δώσει προκαταβολή πουθενά.
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 18/10/2012 - 02:34