βασικα... ο όμιλος Multirama, Public, Getitnow.gr ειναι εταιρείες του κ. Γερμανού! όχι των καταστημάτων Γερμανός αλλά του ίδιου του κυριού Γερμανού.
Πρόσφατα λοιπόν ο αγαπητός κύριος Γερμανός εξαγόρασε μέσω των παραπάνω εταιρειών του την εταιρεία Wind οπότε και όλα του τα παραπάνω καταστήματα είναι ουσιαστικά και πωλήτές του δικτύου και αντίστοιχα εισαγωγέας τηλεφώνων...
ΑΡΑ.... ουσιαστικά ο carrier σου εδωσε την απάντηση...
Αυτά
Φιλε psab αυτη ειναι η πρωσοπικη σου αποψη και φυσικα τι σεβομαι! Ακου τωρα και τι δικη μου σε παρακαλω...
Ολα αυτα που μου λες τα γνωριζω ηδη και για αυτο το λογο πηγα αμεσως στο της wind που ειναι οτι πιο επισημο και δεν υπηρχε τιποτε ! !
Επιπλεον , το οτι γνωριζουμε εμεις αυτες τις λςπτομερειες δεν σημαινει οτι τις γνωριζει και ολος ο κοσμος!!
3ων carrier και εισαγωγεας δεν ειναι μονο η wind οπως και εγω αναφερομενος στα μουλτιραμα δεν εννοεισα ΜΟΝΟ ΤΗ WIND. γιατι δε δωσανε και τα παμπλικ τοτε τιμη στο σαιτ τους εφοων ειναι στον ιδιο ομιλο οπως επισης και γιατι σε κεντρικα καταστηματα germanos δεν γνωριζουν ακομη τιποτε απολητως??
Οπως βλεπεις λοιπον δεν ημουν και τοσο αστοχος!! φιλικα παντα
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έφτασαν συσκευές στην Ελλάδα... δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμιά επίσημη ενημέρωση από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας!
Αν κάποια από τα παιδιά εδώ μέσα, δουλεύουν κάπου ανάλογα και μπορούν να έχουν ασφαλή νέα, ας μας ενημερώσουν!
dream21 έχουμε κανένα νέο από την Wind;
Το οτι εφτασαν συσκευες στην Ελλαδα ειναι σιγουρο φιλε μου?? και αν ναι απο ποιον παροχο??