Ο χρήστης 'Leo10', στις 19 Oct 2012 - 05:32, έγραψε:
Καλημέρα!! Σήμερα 19/10. Μια εβδομάδα πριν τις 26/10 που είναι και η τελευταία Παρασκευή του Οκτώβρη. Αν είναι να βγει 26/10 δεν πρέπει τουλάχιστον από σήμερα να ανακοινωθεί κάτι; Ή μπορεί να ανακοινωθεί και στο event της Apple; Με προηγούμενα μοντέλα πως είχε γίνει;
Το έχω γράψει
εδώ, αλλά το ξαναγράφω γιατί δεν προχωράει η συζήτηση και επανέρχεστε στα ίδια........
ΕΠΙΣΗΜΑ από την Apple, ΟΛΗ η Ευρώπη (δηλ. από Apple stores, carriers, μέχρι το τελευταίο APR) παραλαμβάνουν ΜΕΤΑ τις 28/10. Επίσης, ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει πόσα κομμάτια θα έρθει στο κάθε μαγαζί, άσχετα με το πόσα έχουν προ-παραγγείλει, παραγγείλει και εγώ δεν ξέρω τί......Μιλάω ΠΑΝΤΑ για ΕΥΡΩΠΗ (όχι μόνο Ελλάδα). Αυτό από άνθρωπο στο εξωτερικό......ότι άλλο είναι για να έχουμε να λέμε.... Κομμάτια μπορεί να έρθουν στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες) από άλλες αγορές. Όχι όμως κομμάτια που προορίζονται για Ευρώπη.......
Αυτό πρακτικά σημαίνει στα χέρια μας ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ Νοέμβριο......επαναλαμβάνω, ΕΠΙΣΗΜΑ από την εταιρεία...όχι αν μπορούν να βρεθούν 2-3 κομμάτια εδώ και εκεί........Όποιος διαβάζει ξένα blogs, καταλαβαίνει και είναι προφανές ότι κάτι έχει αλλάξει στα εργοστάσια που φτιάχνουν τα iPhone.....αν θυμάστε όταν έσκασαν τα "προβλήματα" με το μαύρο, μετά από λίγο καιρό μαθεύτηκε ότι η Apple επέμεινε σε αυστηρότερο Quality Control και προφανώς και σε άλλα πράγματα που δεν ακούστηκαν..... επίσης με το που βγήκε ότι το ερσγοστάσιο στη Shenzen έκανε απεργία (κάτι που δεν επαληθεύτηκε) η αξία της Apple στο χρηματιστήριο έπεσε κατά 15 ΔΙΣ δολλάρια (επαναλαμβάνω ΔΙΣ)...... οπότε καταλαβαίνετε ότι ΌΛΑ αυτά που γράφεται είναι η μυρωδιά από το σκατό από το τελευταίο πρόβατο που έχει ο βοσκός.......
Ξαναλέω, για να μη παρεξηγηθώ....κομμάτια εδώ και εκεί μπορεί να βρει κάποιος στο εξωτερικό και στην Ελλάδα......ποσότητες θα έρθουν τότε που γράφω.....η πηγή είναι ότι καλύτερο μπορεί κάποιος να έχει σε σχέση με την Apple και τον Ευρωπαϊκό χώρο..... τί άλλο να πούμε...... ΟΛΗ η Ευρώπη περιμένει.....ας κάνουμε όλοι υπομονή.......