πω πω ρε φίλε ποσο ντρέπομαι που θα σου πώ οτι δέν έχω πάρει το πτυχίο μου ακομα αλλα οτι αρχίζω διπλωματική.... απο την μια νρτέπομαι που δεν το ξεκαθάρισα αυτό απο την αρχή απο την άλλη μου βγήκε σε καλό με αυτά που μου είπες γιατί μετά το τέλος της διπλωματικής ο υπολογιστής προορίζεται περισσότερο για τέτοια χρήση και θάναι τζάμπα λ7 αν δεν κάνει την δουλειά του και θέλει άλλαγμα στο χρόνο μέσα.
αποτι βλέπω η μόνη λύση είναι να το δώ στην πράξη, θα πάω σενα φίλο που έχει ιμακ να δω πως τρέχει...βέβαια αυτός έχει μοντέλο του 10 με τα 512στην κάρτα γραφικών και μάλλον λογικό ειναι να μήν το σηκώσει. πάντως έστω και λίγο να αργεί στο μάκ το solidworks το inventor κτλ θα μου κακοφανεί γιατί τα έχω συνηθίσει να πηγαίνουν σφαίρα στους υπολογιστές που εργαζομαστε...
Ουσιαστικά είσαι μηχανικός....ποια ντροπή παλικάρι μου...πλέων είσαι συνάδελφος και είσαι και μέσα στο αντικείμενο....την διπλωματική την παίρνεις και τέλος...!!
Ψαξτο , ρώτα τις εταιρείες κανε ερεύνα για να δεις που αποδίδουν καλύτερα τα προγράμματα....βέβαια υπάρχει και η λύση του Mac Pro...αλλά εκεί θα ξεφύγεις πολύ....άλλωστε δεν είσαι μοντερ και γραφίστας και ειδικός πάνω στην εικόνα - ήχο....μηχανικός είσαι.....ψάξου καλά !!
Και γω μηχανολόγος τελειώνω και σκέφτομαι την αγορά customac αλλά έχω γνωρίσει μηχανολόγους που ασχολούνται κυρίως με autocad και έχουν από έναν imac και κάνουν τη δουλειά τους απροβλημάτιστα.Το autocad τρέχει απροβλημάτιστα. Προφανώς αν οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες δεν φτάνει ένας imac οπότε όπως είπες κοιτάς σε workstation όπως επίσης μπορείς να περιμένεις και τον νέο mac pro αν και θα είναι λίγο πιο τσιμπημένος στην τιμή αλλά θα σε πάει καμιά 8αετία με την επεκτασιμότητα που έχει όπως δλδ και ένας customac αλλά απλά πιο ντιζαϊνάτος...
Όταν λες συνάδελφε customMac = Hackintos εννοείς...?? Μακριά από τέτοια , εσύ θέλεις ένα μηχάνημα για επαγγελματική χρίση για να βγάζεις δουλειά και χρήματα - μακάρι να εχεις δουλειά -...αν γίνει καμιά στραβή στο ΑΣΤΑΘΕΣ customMac τότε μιλάμε θα εχεις χασούρα - ΑΡΜΑΓΕΔΟΝ....αυτές είναι λύσεις έτσι άπλα για να δεις πως είναι ενα Μακ και για πειραματισμό και χαβαλέ...όχι για επαγγελματική δουλειά...μην παίζετε με την φωτιά...ΜΑΚΡΙΑ !!
Το AutoCad για απλές χρίσεις , δισδιάστατα σχεδία κτλ....παίζει μια χαρά και σε παλιά μηχανάκια απροβλημάτιστα....δεν τραβά πόρους...αλλά μην κρίνεται μόνο από αυτό...καλύτερη επιλογή για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένα καλό Workstation...και αν τα εχεις δοκίμασε και Mac Pro φυσικά !!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 01/10/2012 - 15:33