αποφασισα να πουλησω το 4s μου γιατι το ειχα βαρεθει,στο θεμα μας τωρα.
1.απο θεμα εμφανισης το galaxy s3 μου αρεσει πιο πολυ απο το 4s επειδη ειναι οβαλ εχει φοβερες γωνιες,το μπροστα δεν φενεται ψευτικο
αυτο που με χαλαει ειναι το πισω μερος το οποιο ειναι λιγο φτηνο.
2.οσον αφορα την οθονη την τεραστια κατα πολλους εχω να πω οτι με εχει τρελανει και ολο θελω να την βλεπω, στο χερι εφαρμοζει ανετα και με την θηκη flip cover ειναι super και πλεον αμφιβαλλω αν θα μπορω να γυρισω κατω απο 4,5 inch.
οσον αφορα για την super amoled σε συγκριση με την retina υστερει,η retina ηταν μαγεια!
3.ποιοτητα κατασκευης δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα το αισθητικο, ειναι στο ματι πως πεφτει...το γυαλι και το αλουμινιο δεν το ζητησα αυτο καθε αυτο..
4.η καμερα του s3 ειναι εκπληκτικη με πολλεσ επιλογες που λειπουν απο την επισης καταπληκτικη καμερα του iphone 4s...
5.το λογισμικο τωρα...το ios ειναι πιο stylish απλο και ανετο...το android που το χρησιμοποιω πρωτη φορα ειναι πιο ψαγμενο ,smooth(στο s3 τουλαχιστον)και κανεις τα παντα(ποσο μου ειχε λειψει το bluetooth και η αναφορα δεν λεγοτανε,ξεφορτωθηκα την συνδεση με το itunes και ηρεμησα)
με την jellybean ακουω οτι το κινητο ειναι ετη φωτος μπροστα,το ελπιζω.
,
ισως εχω εκστασιαστει και με την οθονη τοσο, που βλεπω το android θεικο

6.ΜΠΑΤΑΡΙΑ(ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ)
iphone πιο μαπα πεθαινεις...
galaxy s3 απο χτες πρωτη φορτιση στις 9 βραδυ και τωρα ειναι στο 34% Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΓΕΙΑ!
κοιταζα iphone σημερα και τα εβλεπα με απαθεια..
τελικα ολα για μενα ειναι θεμα marketing, η το εχασε στην πορεια η apple δεν υπαρχει αλλος λογος...
με τιμη ενας υγιης αγοραστης που κοιταζει τον ανταγωνισμο.
οτι απορια εχετε καλοδεχουμενη!
Τελευταία επεξεργασία από: Rockettt, 06/10/2012 - 00:44