Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:00

Oλοι το θελουν για καπιο σκοπο,ενα καλο κινητο,δεν αναφερομε στα ατομα που γνωριζουν γιατι το εχουν,αναφερομαι σε ατομα που δεν τους ειναι χρησιμο,και το παιζουν καπως,οπως ειπα φιλικα παντα παιδια!
Ο καθε ενας κανει την επιλογη που του αρμοζη!
Και τα δυο ειναι εξερετικα εργαλεια!

Το να εχει καποιος κινητο για να το παιξει μουρη δεν σημαινει οτι θα εχει iphone...Μπορει να το παιζει μουρη και με το S3..Γιατι απαραιτητα να ναι το Iphone το κινητο της μοδας ? Επισης μια φραση που ειπες " ειχαν και στο χωριο τους iphone". Απο την μια κραζεις αυτους που το παιρνουν για μοδα και απο την αλλη με την φραση αυτη το θεωρεις status κινητο για ατομα που μενουν σε πολη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:04

Εγώ διαβάζω μόνο posts από χρήστες (και δεν είναι λίγα ) τα οποία λένε ότι είχα iPhone και πήγα σε sgs3 τα οποίο είναι πολύ καλύτερο από το iPhone . Ενώ δεν έχω διαβάσει κανένα το οποίο να λέει ότι έκανα το λάθος να πάρω sgs3 και θέλω απεγνωσμένα να γυρίσω πίσω σε iphone. Μπορεί και να έχει υπόθει δεν είμαι 100% σίγουρος ,αλλά είμαι σιγουρος ότι τα posts στην 1η κατάσταση είναι πιο συχνό φαινόμενο. Και επίσης πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που έχουν πάρει sgs3 ενώ πριν είχαν iphone και δεν έχουν γράψει τίποτα απλά γιατί βαριουντε να κάτσουν να ανοίξουν ένα ΤΕΤΟΙΟ θέμα σε ένα τόσο θερμοαιμο forum για iPhone's. Πάντα μιλάω για μέχρι 4s εποχή ....δεν ξέρω για το πόσο καλό είναι το 5αρι , θα το δούμε όμως στο μέλλον.

Οπως το λες.Δεν μπαινει κανενας γιατι δεν εχει το κομπλεξ να μπει να το γραψει.Αμα δεν του αρεσει,θα το αλλαξει και τερμα.Δεν θα μας τρελενει σελιδες σελιδων για το οτι το κινητο του ειναι καλυτερο απο το iphone.

Ακομα,οπως ειπε ολοι ειχαν απο ενα iphone στο χερι με τις υπερεπιδοτησεις.Οποτε,απο αυτο που λες ειναι οτι ολοι θελουν να παρουν iphone απλα καποιοι δεν εχουν τα λεφτα?Αν αυτο εννοεις,θα συμφωνησω και εγω.

Ακομα για ολα αυτα που ακουγονται εδω μεσα,να γραψω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια.

Πιστευω οτι για το note δεν υπαρχει λογος ουτε καν να γραψω κατι μιας και δεν το θεωρω κινητο.Τωρα για τα αλλα δυο,να γραψω οτι απο εναν φιλο που το δουλευει το S2 δεν σκεφτεται καν να προχωρησει σε S3 γιατι οπως λεει ο ιδιος ακομα και με το S2 εχει θεμα μεγεθους.

Τωρα να γραψω για το iphone.Για την κοπελια που ψαχνεται τι θα αγορασει και για να μην κλαει τα λεφτα της.Λοιπον,θα ξεκινησω με τα μειονεκτηματα.Αρχικα,πρεπει να ξερεις οτι δεν θα εχεις bluetooth για την μεταφορα τραγουδιων(αμα κανεις JB και απλα ασχοληθεις λιγακι θα εχεις κανονικο bluetooth μεσω cydia).Ακομα,δεν εχει ραδιοφωνο(υπαρχουν εφαρμογες που χρησιμοποιουν data για το radio(ειναι ενα απο τα κολληματα της apple)),καθως και το οτι δεν θα μπορεις να δεις flash.Απο κει και περα ομως,θα εχεις μια απο τις καλυτερες συσκευες που κυκλοφορουν,με την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και με τρομερη σχεδιαση και ευκολια για να το κρατας.Ακομα,θα εχεις ios που προσφερει τρομερη ευκολια χρησης και ολα τα υπολοιπα που σου προσφερει,το οποιο ειναι ενα λειτουργικο πολυ μπροστα απο το android.Επειτα,θα εχεις ενα τρομερο apple store,το οποιο και αυτο ειναι πολυ μπροστα απο το play store.Τελος,το κινητο σου θα εχει πολυ υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο κινητο,καθως υπαρχει μεγαλη ζητηση(τυχαιο?Δεν νομιζω),καθως και εναν πολυ μεγαλο αριθμο απο αξεσουαρ για το κινητο σου.

Ολα αυτα βεβαια αν θες να διαθεσεις καποια λεφτα για το κινητο σου(και αν υπαρχουν),γιατι ειμαστε και σε κριση.

Αμα ενδιαφεροσουν για ενα φτηνο κινητο θα σου ελεγα να παρεις καποιο που να κανεις την δουλεια σου.Αλλα,αμα διαθεσεις ενα τοσο μεγαλο κεφαλαιο ειναι κριμα να το χαραμισεις.Προσωπικα,πιστευω οτι και με το 4s θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου.

Η επιλογη ειναι δικη σου.

#243   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:06

Το παραξενο ειναι πως οσα ατομα εχω συναντησει με s3 ή note θελουν να το παιξουν περισσοτερο μουρη δειχνοντας το μεγεθος της οθονης κυριως.Νομιζω πως ειναι λαθος η εντυπωση πως οσοι εχουν iphone το παιρνουν μονο και μονο για φιγουρα.

#244   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:08

Εγώ διαβάζω μόνο posts από χρήστες (και δεν είναι λίγα ) τα οποία λένε ότι είχα iPhone και πήγα σε sgs3 τα οποίο είναι πολύ καλύτερο από το iPhone . Ενώ δεν έχω διαβάσει κανένα το οποίο να λέει ότι έκανα το λάθος να πάρω sgs3 και θέλω απεγνωσμένα να γυρίσω πίσω σε iphone. Μπορεί και να έχει υπόθει δεν είμαι 100% σίγουρος ,αλλά είμαι σιγουρος ότι τα posts στην 1η κατάσταση είναι πιο συχνό φαινόμενο. Και επίσης πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που έχουν πάρει sgs3 ενώ πριν είχαν iphone και δεν έχουν γράψει τίποτα απλά γιατί βαριουντε να κάτσουν να ανοίξουν ένα ΤΕΤΟΙΟ θέμα σε ένα τόσο θερμοαιμο forum για iPhone's. Πάντα μιλάω για μέχρι 4s εποχή ....δεν ξέρω για το πόσο καλό είναι το 5αρι , θα το δούμε όμως στο μέλλον.

Ξερω πολλα ατομα που απο samsung και γενικα android κινητα, πηγαν σε iphone...Το οτι αυτοι δεν βγαινουν να το πουνε ποσο καλυτερο ειναι το Iphone δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αυτες οι περιπτωσεις. Απλα οι android users δεν ξερω τι παθαινουν...Μαλλον αυτοι εν τελει πρεπει να ναι μετοχοι για να μπαινουν σε site iphone και να διαφημιζουν τι κανει και τι οχι το κινητο τους και ποσο καλυτερο ειναι κ.λ.π..

#245   greg3301

greg3301

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:14

Ξερω πολλα ατομα που απο samsung και γενικα android κινητα, πηγαν σε iphone...Το οτι αυτοι δεν βγαινουν να το πουνε ποσο καλυτερο ειναι το Iphone δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αυτες οι περιπτωσεις. Απλα οι android users δεν ξερω τι παθαινουν...Μαλλον αυτοι εν τελει πρεπει να ναι μετοχοι για να μπαινουν σε site iphone και να διαφημιζουν τι κανει και τι οχι το κινητο τους και ποσο καλυτερο ειναι κ.λ.π..

Ρε παιδια ειναι το κομπλεξ της αντιγραφεις, παντα οι ασιατες αντεγραφαν τους δυτικους, δες τηλεορασεις ραδιοφωνα, αυτοκινητα...τι να λεμε τωρα, οτι και να κανουν οσο και να προσπαθουν δεν θα γινει ποτε η toyota,mazda,kia klp mercendes,bmw,audi...τελος

Τελευταία επεξεργασία από: greg3301, 07/10/2012 - 12:15

#246   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:15

Οπως το λες.Δεν μπαινει κανενας γιατι δεν εχει το κομπλεξ να μπει να το γραψει.Αμα δεν του αρεσει,θα το αλλαξει και τερμα.Δεν θα μας τρελενει σελιδες σελιδων για το οτι το κινητο του ειναι καλυτερο απο το iphone.

Ακομα,οπως ειπε ολοι ειχαν απο ενα iphone στο χερι με τις υπερεπιδοτησεις.Οποτε,απο αυτο που λες ειναι οτι ολοι θελουν να παρουν iphone απλα καποιοι δεν εχουν τα λεφτα?Αν αυτο εννοεις,θα συμφωνησω και εγω.

Ακομα για ολα αυτα που ακουγονται εδω μεσα,να γραψω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια.

Πιστευω οτι για το note δεν υπαρχει λογος ουτε καν να γραψω κατι μιας και δεν το θεωρω κινητο.Τωρα για τα αλλα δυο,να γραψω οτι απο εναν φιλο που το δουλευει το S2 δεν σκεφτεται καν να προχωρησει σε S3 γιατι οπως λεει ο ιδιος ακομα και με το S2 εχει θεμα μεγεθους.

Τωρα να γραψω για το iphone.Για την κοπελια που ψαχνεται τι θα αγορασει και για να μην κλαει τα λεφτα της.Λοιπον,θα ξεκινησω με τα μειονεκτηματα.Αρχικα,πρεπει να ξερεις οτι δεν θα εχεις bluetooth για την μεταφορα τραγουδιων(αμα κανεις JB και απλα ασχοληθεις λιγακι θα εχεις κανονικο bluetooth μεσω cydia).Ακομα,δεν εχει ραδιοφωνο(υπαρχουν εφαρμογες που χρησιμοποιουν data για το radio(ειναι ενα απο τα κολληματα της apple)),καθως και το οτι δεν θα μπορεις να δεις flash.Απο κει και περα ομως,θα εχεις μια απο τις καλυτερες συσκευες που κυκλοφορουν,με την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και με τρομερη σχεδιαση και ευκολια για να το κρατας.Ακομα,θα εχεις ios που προσφερει τρομερη ευκολια χρησης και ολα τα υπολοιπα που σου προσφερει,το οποιο ειναι ενα λειτουργικο πολυ μπροστα απο το android.Επειτα,θα εχεις ενα τρομερο apple store,το οποιο και αυτο ειναι πολυ μπροστα απο το play store.Τελος,το κινητο σου θα εχει πολυ υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο κινητο,καθως υπαρχει μεγαλη ζητηση(τυχαιο?Δεν νομιζω),καθως και εναν πολυ μεγαλο αριθμο απο αξεσουαρ για το κινητο σου.

Ολα αυτα βεβαια αν θες να διαθεσεις καποια λεφτα για το κινητο σου(και αν υπαρχουν),γιατι ειμαστε και σε κριση.

Αμα ενδιαφεροσουν για ενα φτηνο κινητο θα σου ελεγα να παρεις καποιο που να κανεις την δουλεια σου.Αλλα,αμα διαθεσεις ενα τοσο μεγαλο κεφαλαιο ειναι κριμα να το χαραμισεις.Προσωπικα,πιστευω οτι και με το 4s θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου.

Η επιλογη ειναι δικη σου.

αστο καλυτερα... δε το εχεις...

αν μου λες οτι η διαφορα ειναι το bt το radio και το flash δειχνει οτι android για κανενα μισαωρο πρεπει εχεις δουλεψει και αναμασας οτι ακους αριστερα και δεξια...

για σενα ειναι καλυτερο το iphone, δικαιωμα σου και μπραβο σου κιολας αν ξερεις για πιο λογο το αγορασες... ομως μη κανεις το λαθος που κανουν αυτοι που κατηγορεις(android fanboys)...

υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που αλλαζουμε τις συσκευες σαν τα πουκαμισα και ξερουμε κατι παραπανω απο τις συσκευες που κυκλοφορουν... δε το λεω για να το παιξω καποιος αλλα αλλο να εισαι 3 χρονια κολλημενος με iphone και αλλο στα 3 χρονια να εχεις δοκιμασει οτι high end συσκευη κυκλοφορει.

#247   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:17

Παιδια ειναι γνωστο οτ ειμαι τρελος μηλοφαν.
Τ θεμα ειναι οτ χθες πηγα και αγορασα Samsung Galaxy S3.
Απλα το 4αρακι μ εμεινε στ κουτι.
Με τ ανδροιδ μπορεις να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Πραγματικα δεν ξερω γιατι εκραζα τοσο καιρο τν γαλαξια.
Παιδια το κινητο δεν υπαρχει απλα.
εχει οτ μπορεις να φανταστεις.
Ας ειμαστε λοιπον λιγο ανοιχτομυαλοι.

#248   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:25

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου. Πλέον σκέφτομαι και εγώ να μην προχωρήσω σε αγορά του 5 αλλα να κάνω υπομονή για το Lumia 920 που πραγματικά με εχει μαγέψει!

#249   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:28

Κανεις τα παντα γρηγορα και το φερνεις στα μετρα σου οπου και οπως θελεις...
Επισης κατι πολυ συμαντικο ειναι το ρουτ στο s3 που παιζει τεραστιο ρολο...
Αλλα δεν μπορω με τιποτα να συγκρινω την ποιοτητα κστασκευης και το βαρος της καλαισθησιας που εχει το iphone με κανενα τηλ...
Ειμαι ναι και δεν το κρυβω samsung boy αλλα το iphone5 θα το παρω μιας και θελω 2 τηλ(εχω 2 αριθμους)
Εκει παντως που πραγματικα χαζευεις με τις δυνατοτητες του android ειναι στο note 2 που τρεχει την επισημη jb...
Οποιος πραγματικα μπορει να συμβηβαστει με το μεγεθος απλα ξεχναει ολα τα αλλα...

#250   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:30

αστο καλυτερα... δε το εχεις...

αν μου λες οτι η διαφορα ειναι το bt το radio και το flash δειχνει οτι android για κανενα μισαωρο πρεπει εχεις δουλεψει και αναμασας οτι ακους αριστερα και δεξια...

για σενα ειναι καλυτερο το iphone, δικαιωμα σου και μπραβο σου κιολας αν ξερεις για πιο λογο το αγορασες... ομως μη κανεις το λαθος που κανουν αυτοι που κατηγορεις(android fanboys)...

υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που αλλαζουμε τις συσκευες σαν τα πουκαμισα και ξερουμε κατι παραπανω απο τις συσκευες που κυκλοφορουν... δε το λεω για να το παιξω καποιος αλλα αλλο να εισαι 3 χρονια κολλημενος με iphone και αλλο στα 3 χρονια να εχεις δοκιμασει οτι high end συσκευη κυκλοφορει.

Δεν το εχω δικο μου,ουτε πουθενα εγραψα οτι το εχω.Απο εμπειρια που εχω απο κινητο φιλου μου,και απο εμπειρια που εχει αυτος απο το δικο μου,μου ειπε οτι σιγουρα θα το αλλαζε για να παρει iphone.Δεν εχω την πολυτελια να εχω δυο κινητα των 700Ε,ουτε να αλλαζω συσκευες σαν τα πουκαμισα.Μιλαω απο εμπειριες που εχω απο κινητα διαφορων γνωστων μου.Οσο για τις τρομερες δυνατοτητες του android οπως εμεις εχουμε το Jb,εσεις εχετε το root.

Δεν θα καθομαι να συνεχισω το trolling και να γεμιζει το φορουμ και τα recents με αχρηστα τοπικ.Πειτε τα μονοι σας,βγαλτε οτι ειναι καλυτερο,μπας και ησυχασουμε και σταματησουμε να βλεπουμε τοπικ που δεν αφορουν το 95% των χρηστων του φορουμ που μπαινουν για να μαθουν τεχνικα θεματα για το IPHONE.

Τελευταία επεξεργασία από: konion2010, 07/10/2012 - 12:32

#251   flat

flat

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:35

Παιδια ειδα ενα βιντεο με το sg3 να δεχεται εναν ανταπτορα και να το μεταδιδει στην tv ολο το τηλ.
Στο iphone γινεται κατι τετοιο?

#252   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:35

Δεν το εχω δικο μου,ουτε πουθενα εγραψα οτι το εχω.Απο εμπειρια που εχω απο κινητο φιλου μου,και απο εμπειρια που εχει αυτος απο το δικο μου,μου ειπε οτι σιγουρα θα το αλλαζε για να παρει iphone.Δεν εχω την πολυτελια να εχω δυο κινητα των 700Ε,ουτε να αλλαζω συσκευες σαν τα πουκαμισα.Μιλαω απο εμπειριες που εχω απο κινητα διαφορων γνωστων μου.Οσο για τις τρομερες δυνατοτητες του android οπως εμεις εχουμε το Jb,εσεις εχετε το root.

γιαυτο σου λεω αστο καλυτερα... το jb σου ξεκλειδωνει τη συσκευη... το root σου δινει δικαιωματα admin... δε ξεκλειδωνει κατι...μπορει στα λογια να νομιζουν ολοι οτι ειναι το ιδιο αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το jb

απο εμπειριες φιλων δεν μπορεις να σχηματισεις σωστη γνωμη και το ξερεις...για να βγαλεις ενα σωστο συμπερασμα πρεπει να εχεις τις συσκευες πανω απο μηνα ωστε να μπορεσεις να τις δουλεψεις φουλ...

#253   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:38

γιαυτο σου λεω αστο καλυτερα... το jb σου ξεκλειδωνει τη συσκευη... το root σου δινει δικαιωματα admin... δε ξεκλειδωνει κατι...μπορει στα λογια να νομιζουν ολοι οτι ειναι το ιδιο αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το jb

απο εμπειριες φιλων δεν μπορεις να σχηματισεις σωστη γνωμη και το ξερεις...για να βγαλεις ενα σωστο συμπερασμα πρεπει να εχεις τις συσκευες πανω απο μηνα ωστε να μπορεσεις να τις δουλεψεις φουλ...

Mε το jb δηλαδη που μπορεις να ελεγχεις τα αρχεια και γενικα το rout της συσκευης σου δεν εχεις δικαιωματα admin?

Τελευταία επεξεργασία από: ilionmelegos21, 07/10/2012 - 12:38

#254   greg3301

greg3301

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:41

Παιδια ειναι γνωστο οτ ειμαι τρελος μηλοφαν.
Τ θεμα ειναι οτ χθες πηγα και αγορασα Samsung Galaxy S3.
Απλα το 4αρακι μ εμεινε στ κουτι.
Με τ ανδροιδ μπορεις να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Πραγματικα δεν ξερω γιατι εκραζα τοσο καιρο τν γαλαξια.
Παιδια το κινητο δεν υπαρχει απλα.
εχει οτ μπορεις να φανταστεις.

ναι ε, για πες μας τι κανεις με το ανδροιντ που δεν κανει με το αλλο να σκισουμε τα ρουχα μας, αλλαζεις τα τουικακια κ τα σκρηνσειβερ για πλακα ε, πω πω μεγαλη μαγκια, 'η βγαζεις σορτκατ κ πατας 2 κουμπια λιγοτερο, μμμ φοβερο...

κοιτα να δεις εσυ κ ολοι οι αλλοι,
τα 3-4 βασικα πραγματα που θες να κανεις για να μην πω οτι κοινο κανουν και τα 2 το iphone το κανει πιο γρηγορα και πιο ευχαριστα, εχει μεγαλυτερη 'ευχαριστηση χρηστη' και αυτο δεν αλλαζει οτι και να λετε εσες τα φαν αγορια...χααχα

Παιδια ειδα ενα βιντεο με το sg3 να δεχεται εναν ανταπτορα και να το μεταδιδει στην tv ολο το τηλ.

πωπ μου σηκωθηκε η τριχα!!! apple tv σου λεει κατι μηπως.. :)

#255   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 12:45

Γινεται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;