Εγώ διαβάζω μόνο posts από χρήστες (και δεν είναι λίγα ) τα οποία λένε ότι είχα iPhone και πήγα σε sgs3 τα οποίο είναι πολύ καλύτερο από το iPhone . Ενώ δεν έχω διαβάσει κανένα το οποίο να λέει ότι έκανα το λάθος να πάρω sgs3 και θέλω απεγνωσμένα να γυρίσω πίσω σε iphone. Μπορεί και να έχει υπόθει δεν είμαι 100% σίγουρος ,αλλά είμαι σιγουρος ότι τα posts στην 1η κατάσταση είναι πιο συχνό φαινόμενο. Και επίσης πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που έχουν πάρει sgs3 ενώ πριν είχαν iphone και δεν έχουν γράψει τίποτα απλά γιατί βαριουντε να κάτσουν να ανοίξουν ένα ΤΕΤΟΙΟ θέμα σε ένα τόσο θερμοαιμο forum για iPhone's. Πάντα μιλάω για μέχρι 4s εποχή ....δεν ξέρω για το πόσο καλό είναι το 5αρι , θα το δούμε όμως στο μέλλον.
Οπως το λες.Δεν μπαινει κανενας γιατι δεν εχει το κομπλεξ να μπει να το γραψει.Αμα δεν του αρεσει,θα το αλλαξει και τερμα.Δεν θα μας τρελενει σελιδες σελιδων για το οτι το κινητο του ειναι καλυτερο απο το iphone.
Ακομα,οπως ειπε ολοι ειχαν απο ενα iphone στο χερι με τις υπερεπιδοτησεις.Οποτε,απο αυτο που λες ειναι οτι ολοι θελουν να παρουν iphone απλα καποιοι δεν εχουν τα λεφτα?Αν αυτο εννοεις,θα συμφωνησω και εγω.
Ακομα για ολα αυτα που ακουγονται εδω μεσα,να γραψω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια.
Πιστευω οτι για το note δεν υπαρχει λογος ουτε καν να γραψω κατι μιας και δεν το θεωρω κινητο.Τωρα για τα αλλα δυο,να γραψω οτι απο εναν φιλο που το δουλευει το S2 δεν σκεφτεται καν να προχωρησει σε S3 γιατι οπως λεει ο ιδιος ακομα και με το S2 εχει θεμα μεγεθους.
Τωρα να γραψω για το iphone.Για την κοπελια που ψαχνεται τι θα αγορασει και για να μην κλαει τα λεφτα της.Λοιπον,θα ξεκινησω με τα μειονεκτηματα.Αρχικα,πρεπει να ξερεις οτι δεν θα εχεις bluetooth για την μεταφορα τραγουδιων(αμα κανεις JB και απλα ασχοληθεις λιγακι θα εχεις κανονικο bluetooth μεσω cydia).Ακομα,δεν εχει ραδιοφωνο(υπαρχουν εφαρμογες που χρησιμοποιουν data για το radio(ειναι ενα απο τα κολληματα της apple)),καθως και το οτι δεν θα μπορεις να δεις flash.Απο κει και περα ομως,θα εχεις μια απο τις καλυτερες συσκευες που κυκλοφορουν,με την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και με τρομερη σχεδιαση και ευκολια για να το κρατας.Ακομα,θα εχεις ios που προσφερει τρομερη ευκολια χρησης και ολα τα υπολοιπα που σου προσφερει,το οποιο ειναι ενα λειτουργικο πολυ μπροστα απο το android.Επειτα,θα εχεις ενα τρομερο apple store,το οποιο και αυτο ειναι πολυ μπροστα απο το play store.Τελος,το κινητο σου θα εχει πολυ υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο κινητο,καθως υπαρχει μεγαλη ζητηση(τυχαιο?Δεν νομιζω),καθως και εναν πολυ μεγαλο αριθμο απο αξεσουαρ για το κινητο σου.
Ολα αυτα βεβαια αν θες να διαθεσεις καποια λεφτα για το κινητο σου(και αν υπαρχουν),γιατι ειμαστε και σε κριση.
Αμα ενδιαφεροσουν για ενα φτηνο κινητο θα σου ελεγα να παρεις καποιο που να κανεις την δουλεια σου.Αλλα,αμα διαθεσεις ενα τοσο μεγαλο κεφαλαιο ειναι κριμα να το χαραμισεις.Προσωπικα,πιστευω οτι και με το 4s θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου.
Η επιλογη ειναι δικη σου.