Σαν άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης του king, να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου.
Short story:
Mac: Retina MacBook Pro 13" 2014 / 8GB / 256GB (MGX82)
Τελική τιμή (όλα μέσα): £950
Ημ/νία παραγγελίας: 1/4/2015
Ημ/νία παραλαβής: 15/4/2015
Τελικά συνέβη ακριβώς ότι έχουν περιγράψει οι προλαλήσαντες: emails, ψιλονεύρα, delay, refund...
Long story:
Παραγγελία @ 1/4 μετά από best offer + παραπάνω χρήματα για γρήγορο delivery.
2/4 ζητάω tracking no. Απάντηση: soon.
3/4 ξαναστέλνω με ενοχλημένο ύφος, αναφέροντας "Maybe it's time for eBay to clear the case" μια και έχω πληρώσει παραπάνω για να έρθει γρήγορα. Απάντηση: An extra year of warranty + partial refund.
7/4 κι άλλο mail. Απάντηση: soon.
8/4 τα ίδια. Απάντηση: συγνώμη αλλά...Πάσχα (πράγματι το καθολικό ήταν 5/4 άρα 6/4 αργία). Μετά από 2 ώρες το στέλνει.
Τελικά το δέμα φεύγει στις 8/4, αλλά κάνοντας το γύρο της Ευρώπης (Αγγλία->Γαλλία->Γερμανία->Γαλλία->Ελλάδα - γιατί ρε Fedex?) φτάνει σε μένα στις 15/4.
Σε άψογη κατάσταση (φοβερό μηχάνημα, 1ο μου Mac και έχω πάθει πλάκα!) + us->eu adapter που ζήτησα (με γείωση!).
Ακολουθεί παζάρι refund για τη θετική αξιολόγησή μου. Προτείνει 30, προτείνω 50, καταλήγουμε στα 40 λιρόνια και όλα καλά.
Εντυπώσεις:
Ανάμικτες κλίνοντας προς το θετικές, συνυπολογίζοντας ότι το μαραφέτι εμποδίστηκε από διπλό Πάσχα, άρα απ'ότι διαβάζω από άλλους, μάλλον είμαι από τους γρήγορους.
Συμπέρασμα:
Αν δεν έχετε υπομονή πηγαίνετε σε ελληνικό κατάστημα, αλλιώς λίγη αναμονή & ψιλοσύγχυση αξίζει για τα 100+ euro της διαφοράς.