φιλε bluster και εγω ειδα περιεργες συμπεριφορες στους πωλητες του πλαισιου λαρισας..με το που πληροφορηθηκα απο εναν πωλητη οτι ειχαν τα ακουστικα πηγα να παρω χρηματα και στην επιστροφη μου στο πλαισιο πηγα σε διαφορετικο πωλητη και του τα ζητησα και μου ειπε δεν τα εχουμε.. μετα πηγε και ρωτησε διακριτικα τον αλλο υπαλληλο και θα του ειπε να μ τα δωσει..μηπως εχουν και ta iphone 5 και νομιζε αυτος οτι θα διατεθουν την ιδια ημερομηνια??εγω αυτο πιστευω..ειχαν και θηκες,screen protector,lightning connector adapter και αλλα..ειναι πανετοιμοι για την διαθεση του μηλοφωνου!Αυτό από τη σελίδα της Cosmote στο Facebook.
"ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΠΕΞΩ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ''IPHONE 5''' ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΦΟΝ?ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ?ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?ΟΙ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ"
Επιτέλους έφτασε η ώρα.Από βδομάδα παιδιά θα το έχουμε επιτέλους στα χέρια μας.
iPhone 5 προπαραγγελιες Ελλάδα (Μέρος 2ο)
Δημοσίευση 21/10/2012 - 12:38
Ad
Δημοσίευση 21/10/2012 - 12:44
Δημοσίευση 21/10/2012 - 13:00
Δημοσίευση 21/10/2012 - 14:05
Δημοσίευση 21/10/2012 - 14:10
Ειλικρινά, γιατί σας αρέσει τόσο να ταλαιπωρείστε με θεωρίες συνομωσίας; Μόλις έρθουν οι συσκευές, θα διατεθούν, κανείς δεν ξύπνησε το πρωί με την όρεξη να σας κρύψουν τα αηφόνια... Και πιστέψτε με, όλοι θέλουν να βάλουν στα καταστήματά τους πελάτες σε εποχές που βαράν μύγες...φιλε bluster και εγω ειδα περιεργες συμπεριφορες στους πωλητες του πλαισιου λαρισας..με το που πληροφορηθηκα απο εναν πωλητη οτι ειχαν τα ακουστικα πηγα να παρω χρηματα και στην επιστροφη μου στο πλαισιο πηγα σε διαφορετικο πωλητη και του τα ζητησα και μου ειπε δεν τα εχουμε.. μετα πηγε και ρωτησε διακριτικα τον αλλο υπαλληλο και θα του ειπε να μ τα δωσει..μηπως εχουν και ta iphone 5 και νομιζε αυτος οτι θα διατεθουν την ιδια ημερομηνια??εγω αυτο πιστευω..ειχαν και θηκες,screen protector,lightning connector adapter και αλλα..ειναι πανετοιμοι για την διαθεση του μηλοφωνου!
Δημοσίευση 21/10/2012 - 14:13
Ειλικρινά, γιατί σας αρέσει τόσο να ταλαιπωρείστε με θεωρίες συνομωσίας; Μόλις έρθουν οι συσκευές, θα διατεθούν, κανείς δεν ξύπνησε το πρωί με την όρεξη να σας κρύψουν τα αηφόνια... Και πιστέψτε με, όλοι θέλουν να βάλουν στα καταστήματά τους πελάτες σε εποχές που βαράν μύγες...
Βαρανε μυγες? εγω σε οποιο καταστημα public η πλαισιο εχω παει γινεται της πουτνας....
Δημοσίευση 21/10/2012 - 14:31
Δημοσίευση 21/10/2012 - 16:09
συζητηση να γινεται...αμα ερθουν κανα πρωινο και δεν το παρω χαμπαρι και φυγουν ολα 3-4 ωριτσες...παειι μετα θα μεινω με το νοκια 3200 μεχρι τα χριστουγεννα...ειδικα στα public οτι ωρα και να πας εχει κοσμοΕιλικρινά, γιατί σας αρέσει τόσο να ταλαιπωρείστε με θεωρίες συνομωσίας; Μόλις έρθουν οι συσκευές, θα διατεθούν, κανείς δεν ξύπνησε το πρωί με την όρεξη να σας κρύψουν τα αηφόνια... Και πιστέψτε με, όλοι θέλουν να βάλουν στα καταστήματά τους πελάτες σε εποχές που βαράν μύγες...
Δημοσίευση 21/10/2012 - 16:19
www.gloite.com
Εχει τα iPhone 4 360€
Μάλλον είναι απάτη
Ξέρει κανείς τίποτα ευχαριστω
Δημοσίευση 21/10/2012 - 16:27
βαλε φορμιτσα, ακουστικα για μουσικουλα και αρχισε το τρεξιμο, μακρια ομως πολυ μακριαΠαιδιά ξέρετε τίποτα γιαυτο
www.gloite.com
Εχει τα iPhone 4 360€
Μάλλον είναι απάτη
.
.
Price: $ 488 τo 5 /32GB, χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από: Mik3Q, 21/10/2012 - 16:30
Δημοσίευση 21/10/2012 - 17:18
είδες που λες οτι θες? ε σε πληροφορώ οτι και εγω δουλευω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και οχι πωλητης... και μιλάω απ ευθείας με το τμήμα αγορών γιατι θέλω να ξέρω ημερομηνίες για παραγγελίες εταιρειών και σε πληροφορώ οτι δεν υπάρχει ουτε μια επίσημη ενημέρωση απο την apple.. ούτε ακουστικά ουτε τίποτα.. τώρα τι πλάθεις εσυ στο μυαλό σου είναι άλλο καπέλο..φιλε bluster και εγω ειδα περιεργες συμπεριφορες στους πωλητες του πλαισιου λαρισας..με το που πληροφορηθηκα απο εναν πωλητη οτι ειχαν τα ακουστικα πηγα να παρω χρηματα και στην επιστροφη μου στο πλαισιο πηγα σε διαφορετικο πωλητη και του τα ζητησα και μου ειπε δεν τα εχουμε.. μετα πηγε και ρωτησε διακριτικα τον αλλο υπαλληλο και θα του ειπε να μ τα δωσει..μηπως εχουν και ta iphone 5 και νομιζε αυτος οτι θα διατεθουν την ιδια ημερομηνια??εγω αυτο πιστευω..ειχαν και θηκες,screen protector,lightning connector adapter και αλλα..ειναι πανετοιμοι για την διαθεση του μηλοφωνου!
Τελευταία επεξεργασία από: philman21, 21/10/2012 - 17:18
Δημοσίευση 21/10/2012 - 17:47
Δημοσίευση 21/10/2012 - 18:02
Δημοσίευση 21/10/2012 - 18:52
Δημοσίευση 21/10/2012 - 19:06
Παιδιά ξέρετε τίποτα γιαυτο
www.gloite.com
Εχει τα iPhone 4 360€
Μάλλον είναι απάτη
http://www.scamadvis...e.com-safe.html
Ad