σε τι ποσοστο εινα αυτα που εχουν ενα εστω θεματακι?
10% ή 50%
Πολυ σωστη και καιρια ερωτηση φιλε...
Δημοσίευση 27/11/2012 - 00:14
σε τι ποσοστο εινα αυτα που εχουν ενα εστω θεματακι?
10% ή 50%
Δημοσίευση 27/11/2012 - 00:21
vodafone κατάστημα στην Πεύκη έχει doa 7 ημέρεςdoa δεν εχει καθολου...
γερμανος εχει 3 μερες
kotsovolos εχει 10 μερες
media markt εχει 14 μερες...
πλαισιο...vodafone...cosmote...eshop cosmote...απεφυγε τα...πηγαινε καπου που θα εχει doa...διοτι ολο και κατι θα δεις!!και αυτα περι εβδομαδων μυθος ειναι...ασε τωρα τι λεει εδω ο καθενας...φιλος μου πηρε λευκο 45ης και το power button δεν πατιοταν καν!!το δικο μου 45ης εβδομαδας και εχει ενα απειροελαχιστο ξεφλουδισμα-χτυπημα δεν ξερω πως να το πω κατω στο lightning port...
vodafone κατάστημα στην Πεύκη έχει doa 7 ημέρεςdoa δεν εχει καθολου...
γερμανος εχει 3 μερες
kotsovolos εχει 10 μερες
media markt εχει 14 μερες...
πλαισιο...vodafone...cosmote...eshop cosmote...απεφυγε τα...πηγαινε καπου που θα εχει doa...διοτι ολο και κατι θα δεις!!και αυτα περι εβδομαδων μυθος ειναι...ασε τωρα τι λεει εδω ο καθενας...φιλος μου πηρε λευκο 45ης και το power button δεν πατιοταν καν!!το δικο μου 45ης εβδομαδας και εχει ενα απειροελαχιστο ξεφλουδισμα-χτυπημα δεν ξερω πως να το πω κατω στο lightning port...
το επέστρεψες επί τόπου με τον κούριερ που σου το έφερε?Παρέλαβα σήμερα το πρωί από Cosmote E-shop Iphone 5 16GB Μαύρο με γρατζουνιά στην μπροστινή πλευρά κ πάνω αριστερά
Το τηλέφωνο ήταν σφραγισμένο!!
Προς τιμή τους δέχτηκαν να μου στείλουν καινούριο κ έτσι τους έστειλα το γρατζουνισμένο πίσω. Ελπίζω να μην αργήσει η νέα αποστολή.
το επέστρεψες επί τόπου με τον κούριερ που σου το έφερε?Παρέλαβα σήμερα το πρωί από Cosmote E-shop Iphone 5 16GB Μαύρο με γρατζουνιά στην μπροστινή πλευρά κ πάνω αριστερά
Το τηλέφωνο ήταν σφραγισμένο!!
Προς τιμή τους δέχτηκαν να μου στείλουν καινούριο κ έτσι τους έστειλα το γρατζουνισμένο πίσω. Ελπίζω να μην αργήσει η νέα αποστολή.
Τελευταία επεξεργασία από: prophil, 27/11/2012 - 00:19
Δημοσίευση 27/11/2012 - 00:33
Δημοσίευση 27/11/2012 - 00:41
vodafone κατάστημα στην Πεύκη έχει doa 7 ημέρες
vodafone κατάστημα στην Πεύκη έχει doa 7 ημέρες
το επέστρεψες επί τόπου με τον κούριερ που σου το έφερε?
το επέστρεψες επί τόπου με τον κούριερ που σου το έφερε?
Ποιας εβδομάδας ήταν ...
Τελευταία επεξεργασία από: rstoned, 27/11/2012 - 00:43
Δημοσίευση 27/11/2012 - 08:57
Δημοσίευση 27/11/2012 - 09:38
Περιμενα απο κωτσοβολο οπως ειχα πει και πιο πανω απο τις 2 νοεμβριου Iphone 5 16gb White! Μολις ειδα οτι στο site γραφει "διαθεσιμο" αντι "κατοπιν παραγγελιας" που εγραφε πηρα κατευθειαν τηλεφωνο σημερα και οντως μου ειπαν οτι ηρθαν Iphone χωρις να μου πει λεπτομερειες και οτι θα επικοινωνησει το συγκεκριμενο καταστημα που παρηγγειλα ο ιδιος το κινητο (ΙΚΕΑ Θεσσαλονικη). Πραγματι μετα απο 3-4 ωρες με πηραν και μου ειπαν οτι μπορς να παω να το παραλαβω Τεταρτη μετα τις 1 το μεσημερι. Αντε να δουμε... Αυτες οι πληροφοριες μου!!
Δημοσίευση 27/11/2012 - 09:40
Δημοσίευση 27/11/2012 - 11:16
Περιμενα απο κωτσοβολο οπως ειχα πει και πιο πανω απο τις 2 νοεμβριου Iphone 5 16gb White! Μολις ειδα οτι στο site γραφει "διαθεσιμο" αντι "κατοπιν παραγγελιας" που εγραφε πηρα κατευθειαν τηλεφωνο σημερα και οντως μου ειπαν οτι ηρθαν Iphone χωρις να μου πει λεπτομερειες και οτι θα επικοινωνησει το συγκεκριμενο καταστημα που παρηγγειλα ο ιδιος το κινητο (ΙΚΕΑ Θεσσαλονικη). Πραγματι μετα απο 3-4 ωρες με πηραν και μου ειπαν οτι μπορς να παω να το παραλαβω Τεταρτη μετα τις 1 το μεσημερι. Αντε να δουμε... Αυτες οι πληροφοριες μου!!
εγω το ειχα παραγγειλει απο 02/11 και την παρασκευη το παρελαβα...με καλεσαν απο κωτσοβολο απο την προηγουμενη να με ενημερωσουν...
Δημοσίευση 27/11/2012 - 11:34
Δημοσίευση 27/11/2012 - 11:48
Δημοσίευση 27/11/2012 - 12:11
και εγω εχω βαρεθει..κοντευει μηνας..το σκεφτομαι δυστυχως για android γιατι εχω ξεμεινει απο κινητο..πουλησα το 4ς που ειχα. ας τα βαλει εκει που ξερει η apple τα τηλεφωνα που τα κρατανε για τiς "πιο καλες" χωρες.Έχω βαρεθεί να περιμένω. Άμα μπει ο νέος χρόνος και δεν το έχω πάρει ακόμα θα το ακυρώσω
Τελευταία επεξεργασία από: el3ctronick, 27/11/2012 - 12:11
Δημοσίευση 27/11/2012 - 12:13
αν θελει καποιος iphone 5 32αρι λευκο απο goldeni υπαρχει κρατηση μεχρι 9 το βραδυ..αν θελει κανεις μου λεει με pm
Δημοσίευση 27/11/2012 - 12:45
golden hall μαρουσιΣε ποιο Golden-i φιλε μου ? .
Δημοσίευση 27/11/2012 - 12:47
Δημοσίευση 27/11/2012 - 12:58
παντως εμενα που εκανα στη voda για 32αρι τελη σεπτεμβρη, με πηραν τηλεφωνο την περασμενη παρασκευη να μου πουν οτι ηρθε..δε το πηρα λογω του οτι ειναι απατεωνες με το doa και ειπα να το παρω απο καταστημα που θα μου το αντικαταστησουν αν χρειαστει...τεσπα..καλη τυχη, οντως αργουν πολυ....Έκανα προπαραγγελία το κινητό πριν περίπου 3 εβδομάδες. Πήρα τηλέφωνο τώρα παιδάκια μου στην Vodafone και μου λένε ότι τώρα ακόμα εξυπηρετούν τις προπαραγγελίες που έγιναν αρχές Οκτώβρη και μου είπε περίπου ότι θα παραλάβω μέσα με τέλη Δεκεμβρίου. Αυτά είναι μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά η κοπελιά.
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες