Εταιρείες με το 1/5 του μεγέθους της apple κυκλοφορούν προϊόντα και γνωρίσουμε ακριβή ημερομηνία άφιξης.Μέχρι και το Iphone 4s το εφάρμοσε και η apple για την Ελλάδα.Ότι αναφέρεις έχουν να κάνουν περισσότερο με το "νομικό" κομμάτι παρά με το ουσιαστικό.Υπενθυμίζω ότι ειδικά στο κομμάτι κινητής τηλεφωνίας η Ελλάδα είναι στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως αναλογικά με τον πληθυσμό της.Ο σεβασμός στον καταναλωτή πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα όλων των επιχειρήσεων.Από τη στιγμή που υπήρχε (γιατί υπήρχε ) θέμα διανομής μία ανακοίνωση δεν θα έβλαπτε.Εδώ κολλοσοί σε άλλους κλάδους βγάζουν παρόμοιες ανακοινώσεις , αποσύρουν προϊόντα κλπ.Από τη στιγμή που εσύ προσωπικά είσαι ευχαριστημένος με την "αντιμετώπιση" που έχεις από την apple εμένα δεν μου πέφτει λόγος.Μην το γυρίζεις όμως στα παιδιά εδώ που περιμένουν το αυτονόητο...
Για το bold κομμάτι...... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;
Το έχω αναφέρει και σε άλλο ποστ, τότε που ακούστηλαν οι ΦΗΜΕΣ (όχι ανακοίνωση !!!) ότι υπήρχε πρόβλημα στο εργοστάσιο στη Κίνα, η Apple έχασε στο χρηματιστήριο 15ΔΙΣ από την αξία της !!!!!!! Αυτά δεν είναι αστεία.....ξέρεις πόσες μέρες θα συσκέπτονταν μέχρι να δουν τί θα κάνουν με το θέμα και πώς θα το αντιμετωπίσουν;;;; Προφανώς κατέληξαν ότι δεν ανακοινώνουν τίποτα, διορθωνουν το πρόβλημα και τα ρίχνουν όλα στη μικρή παραγωγή, στη δυσκολία παραγωγής της νέας οθόνης, κτλ κτλ...........