Για ακριβα κινητα (βλ iphone) πολλες φορες σου δινουν extra καποιο ποσο... ειναι το τυρακι για να δωσεις ακομα πιο πολλαδεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό. Η επιδότηση είναι ανάλογα το πόσο πληρώνεις και όχι τι αγοράζεις.
iPhone 5 προπαραγγελιες Ελλάδα (Μέρος 2ο)
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:07
Ad
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:09
κοίταξε εγώ που έχω επιδότηση cosmote και ρώτησα δυο φορές για αυτήν , δεν μου είπαν ότι θα έχω μεγαλύτερη επιδότηση με αγορά κάποιου συγκεκριμένου κινητού αλλά μόνο τα ποσά των συμβολαίων.Για ακριβα κινητα (βλ iphone) πολλες φορες σου δινουν extra καποιο ποσο... ειναι το τυρακι για να δωσεις ακομα πιο πολλα
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:12
θελω να ελπιζω οτι θα μου ανεβασουν την επιδοτηση στη περιπτωση του iphoneΓια ακριβα κινητα (βλ iphone) πολλες φορες σου δινουν extra καποιο ποσο... ειναι το τυρακι για να δωσεις ακομα πιο πολλα
δεν σου ειπαν δεν σημαινει οτι δεν ισχυει . Ρωτησε το γιατι νομιζω οτι στο iphone παιζει αλλη επιδοτηση για να το παρεις.κοίταξε εγώ που έχω επιδότηση cosmote και ρώτησα δυο φορές για αυτήν , δεν μου είπαν ότι θα έχω μεγαλύτερη επιδότηση με αγορά κάποιου συγκεκριμένου κινητού αλλά μόνο τα ποσά των συμβολαίων.
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:13
παιδιά θα ξαναπάρω τηλέφωνο αύριο και θα σας ενημέρωσω.θελω να ελπιζω οτι θα μου ανεβασουν την επιδοτηση στη περιπτωση του iphone
δεν σου ειπαν δεν σημαινει οτι δεν ισχυει . Ρωτησε το γιατι νομιζω οτι στο iphone παιζει αλλη επιδοτηση για να το παρεις.
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:14
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:17
έχω εταιρικό και είμαι ικανοποιημένος με τις τιμές οπότε δεν το ρισκάρωΔεν ειναι κατι τοσο επισημο...αλλα εδω και πολλα χρονια αν τους πεις θελω το iphone ή παραπονεθεις πως η επιδοτηση σου ειναι χαμηλη ή ακομα καλυτερα κανεις αιτηση φορητοτητας κατι παιρνεις... Παντα με το ρισκο να βρεθεις σε αλλη εταιρεια ξαφνικα
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:18
Δεν ειναι κατι τοσο επισημο...αλλα εδω και πολλα χρονια αν τους πεις θελω το iphone ή παραπονεθεις πως η επιδοτηση σου ειναι χαμηλη ή ακομα καλυτερα κανεις αιτηση φορητοτητας κατι παιρνεις... Παντα με το ρισκο να βρεθεις σε αλλη εταιρεια ξαφνικα
Αυτο το ρισκο για οποιον ξερει, δεν υπαρχει.
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:18
Για μεγαλυτερη επιδοτηση θα σου ζητησουν μεγαλυτερη διαρκεια συμβολαιου. Και η νεα πολιτικη της Vodafone και της Cosmote λεει πως δεν δινεται μεγαλυτερη επιδοτηση παρα μονο για μεγαλυτερη διαρκεια συμβολαιου.παιδιά θα ξαναπάρω τηλέφωνο αύριο και θα σας ενημέρωσω.
Βεβαια παιζει ρολο κατα κυριο λογο το μηνιαιο ποσο του λογαριασμου αλλα αμα τους πιεσετε λιγο κατα γινεται.
Επισεις δυστηχως απο οτι ακουγετε και απο τα καταστηματα Vodadfone οι καινουργιες συσκευες θα πανε ΜΟΝΟ για ανανεωσεις και νεα συμβολαια.. Ελπιζω να ειναι μουφα πληροφορια αλλα..
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:19
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:20
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:21
υπαρχει καποιο τηλ της βοντα για να ζητησουμε καλυτερη επιδοτηση?
Δεν διαπραγματεύονται αυτά με το cc. ΤΟ μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τηλεφωνική αίτηση για φορητότητα και να περιμένεις να σε καλέσουν αυτοί.
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:22
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:23
Πλεον αυτο το "νουμερο" εχει καταργηθει. Και ειναι λογικο γιατι ο καθενας επερνε και ζητουσε μεγαλυτερο ποσο. Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω αν παραπονεθεις η κανεις κ αιτηση φορητοτητας θα σε καλεσει καποιος πισω..υπαρχει καποιο τηλ της βοντα για να ζητησουμε καλυτερη επιδοτηση?
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:23
Ειναι μονο για συνδεση?για να παρεις σκετη συσκευη?
Μόνο από apr
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:24
Πλεον αυτο το "νουμερο" εχει καταργηθει. Και ειναι λογικο γιατι ο καθενας επερνε και ζητουσε μεγαλυτερο ποσο. Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω αν παραπονεθεις η κανεις κ αιτηση φορητοτητας θα σε καλεσει καποιος πισω..
που να παραπονεθω στο καταστημα στον υπαλληλο ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες