παιδιά μην ψάχνετε κανένα νόμο
σασ το κάνο ποιό απλό, είπα αν θέλει κάπιος να μην το δώσει σε κάποιον ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ
τρόποι υπάροχυν αρκετοί
ας πάρουμε λοιπον το παραδειγμα που είπε αρχικα ο φίλος
και μου λέει το iPhone αρχικα με συμβόλαιο και την ώρα που πάω να τιμολογίσω μου λέει το θέλω χωρίς συμβόλαιο,και εγώ λέω δεν στο δίνω, και λέει τότε θα καλέσω τη προστασία του καταναλωτή και όποιον άλλο θέλει, μέχρι να τους φέρει, έχω κάνει τη τιμολόγηση του προιόντος και το προιόν απλά δεν είναι στο στοκ
άρα αν δεν θελει να το δώσει κάποιος έχει πάνω από ένα νόμιμους τρόπους να το κάνει
η ουσία ειναι ότι δεν έχει κανένας το λόγω να τοκάνει, αλλά εγώ για τέτοια συμπεριφορά ανήθικου καταναλωτή θα το έκανα μετά χαράς.
Κάτι τέτοιες πρακτικές σαν κι αυτή που περιγράφεις με τα γνωστά "παραθυράκια" μας έφτασαν εδώ.Έρχεται ο πελάτης να δώσει 700+ και του μιλάνε με τουπέ λέγοντας τον μπούλο και άμα θες. Όταν κλείσει το κατάστημα ο ιδιοκτήτης που φερόταν έτσι όμως, τα ρίχνει στην κρίση. Δεν φταίει η κρίση λοιπόν.
Εγώ ζητάω το νόμο δε ζητάω τα παραθυράκια του νόμου. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να υπάρχει στοκ σε κατάστημα και να φυλάσσεται για διάθεση σε νέες συνδέσεις ή να αναγκάζεται ο αγοραστής να κάνει ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ.
Ανήθικος είναι ο καταναλωτής επειδή θα εφαρμόσει το νόμο; Εσύ τι είσαι;
(Για κάτι τέτοιες συμπεριφορές χαίρομαι για το νέο μέτρο με τις αποδείξεις. Όχι απόδειξη όχι πληρωμή από εδώ και στο εξής.)