iPhone 5 προπαραγγελιες Ελλάδα (Μέρος 2ο)
Δημοσίευση 19/10/2012 - 22:22
Ad
Δημοσίευση 19/10/2012 - 22:25
Το γεγονός ότι ρωτάτε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν λέει τίποτα και απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας, αφού σε κάθε κατάστημα σε κάθε περιοχή λένε διαφορετικές ημερομηνίες.
Η μόνη που ξέρει και ΑΝ είναι η αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα και αυτή θα ξέρει μόνο όταν της το πει η Apple μερικές μέρες πριν.
Το πιο πιθανό είναι Χριστούγεννα, αυτό έγραφε άλλωστε και στο event.
Τελοσπάντων προσπαθώ να σας πω ότι χάνετε τον χρόνο σας και βλέπετε ότι τόσες ημερομηνίες σας είπαν τόσες πέρασαν... και ακόμα έχετε ελπίδα.
Υπομονή. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. ή δώστε ένα χιλιάρικο σε μαυραγορίτη.
Δημοσίευση 19/10/2012 - 22:30
Δημοσίευση 19/10/2012 - 22:36
Δημοσίευση 19/10/2012 - 22:39
και γιατι παρακαλώ το ασπρο πιο ακριβό??θα τρελαθούμε....Εδώ αναφέρει ότι είναι και διαθέσιμο το 5αρι στα 685€
http://eksipnesagore...ef=bestprice.gr
Σιγα μην εχει αποθεμα ....... Απο που το βρηκε, απευθειας απο Foxconn ?Εδώ αναφέρει ότι είναι και διαθέσιμο το 5αρι στα 685€
απο γερμανια θα ειναι οταν κ αν ερθουνΕδώ αναφέρει ότι είναι και διαθέσιμο το 5αρι στα 685€
Δημοσίευση 19/10/2012 - 22:42
εχει μαλιστα και φωτο του 4 και απο επανω γραφει iPhone 5, τοσα ξερουν
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:21
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:22
παντού παίζουν οι απάτες.δηλαδη ουτε και με paypal δεν εισαι κατωχειρωμενος...μονο με αντικαταβολη σε αυτες τις περιπτωσεις...το ελεγχεις επιτοπου..απο ebay ειπατε οτι δεν παιζουν απατες...?
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:34
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα εκτός από αυτά που έχω υπογραμμίσει με bold που είναι λάθος...Θυμήθηκα σήμερα τι ημερομηνία είχαμε και λέω ΩΠ! να ρε ακριβώς όπως το έλεγαν όλοι ήρθε το iPhone 5. Ναι 2 οκτώβρη, 5 , 10 , 12 , 14, 16, 17, 18, 19...
Το γεγονός ότι ρωτάτε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν λέει τίποτα και απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας, αφού σε κάθε κατάστημα σε κάθε περιοχή λένε διαφορετικές ημερομηνίες.
Η μόνη που ξέρει και ΑΝ είναι η αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα και αυτή θα ξέρει μόνο όταν της το πει η Apple μερικές μέρες πριν.
Το πιο πιθανό είναι Χριστούγεννα, αυτό έγραφε άλλωστε και στο event.
Τελοσπάντων προσπαθώ να σας πω ότι χάνετε τον χρόνο σας και βλέπετε ότι τόσες ημερομηνίες σας είπαν τόσες πέρασαν... και ακόμα έχετε ελπίδα.
Υπομονή. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. ή δώστε ένα χιλιάρικο σε μαυραγορίτη.
Οι μόνοι που είναι εξουσιοδοτημένοι να ενημερωθούν επισήμως από την Apple είναι οι εισαγωγείς, που είναι οι Vodafone, WInd, Cosmote.
Βλέπεις σε αντίθεση με τα Mac, τα iPad και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Apple, τα iPhone τα φέρνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι 3 εταιρείες στην Ελλάδα και αυτές τα διαθέτουν και στα κατά τόπους APR.
Στο event δεν έγραφε Χριστούγεννα. Έγραφε ΜΕΧΡΙ τα Χριστούγεννα.
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:37
Δεν μπορεί οι εταιρίες να έγραφαν ότι θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο και τελικά τώρα να λέμε για Νοέμβριο.
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:42
Ξέρεις τι γίνεται ρε Alex?Εγώ πάντως πιστεύω ότι πράγματι υπήρχε ενημέρωση για μέσα στον Οκτώβριο αλλά υπήρξε καθυστέρηση λόγω αργής παραγωγής ίσως;;
Δεν μπορεί οι εταιρίες να έγραφαν ότι θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο και τελικά τώρα να λέμε για Νοέμβριο.
Μιλάμε για τις ελληνικές εταιρείες λες και είναι τίποτα το ξεχωριστό από την ελληνική πραγματικότητα.
Πρακτικές λαμογιάς και αρπακτής ακολουθούν...
Καμία ενημέρωση δεν είχαν.
Μη σου πω ότι η μόνη ενημέρωση ήταν από εδώ μέσα...
Απλά για να μη φανούν εντελώς άσχετοι έπρεπε κάτι να λένε και τους φαινόταν ότι το αόριστο "Μέσα στον Οκτώβριο" ήταν ΟΚ.
Αν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση από την Apple (όχι για την Ελλάδα, αλλά για το 3ο γκρουπ), τότε θα το είχαν επιτόπου πάρει χαμπάρι τα μεγάλα site που ασχολούνται με τα leaks.
Αλλά τίποτα. Μόνο για τις 26/10 στην Ινδία κάτι είχε ακουστεί, οπότε ΙΣΩΣ ΑΝ τότε είναι το 3ο γκρουπ και ΑΝ είμαστε και εμείς εκεί, να μιλάμε για τότε...
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 19/10/2012 - 23:42
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:45
Ξέρεις τι γίνεται ρε Alex?
Μιλάμε για τις ελληνικές εταιρείες λες και είναι τίποτα το ξεχωριστό από την ελληνική πραγματικότητα.
Πρακτικές λαμογιάς και αρπακτής ακολουθούν...
Καμία ενημέρωση δεν είχαν.
Μη σου πω ότι η μόνη ενημέρωση ήταν από εδώ μέσα...
Απλά για να μη φανούν εντελώς άσχετοι έπρεπε κάτι να λένε και τους φαινόταν ότι το αόριστο "Μέσα στον Οκτώβριο" ήταν ΟΚ.
Αν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση από την Apple (όχι για την Ελλάδα, αλλά για το 3ο γκρουπ), τότε θα το είχαν επιτόπου πάρει χαμπάρι τα μεγάλα site που ασχολούνται με τα leaks.
Αλλά τίποτα. Μόνο για τις 26/10 στην Ινδία κάτι είχε ακουστεί, οπότε ΙΣΩΣ ΑΝ τότε είναι το 3ο γκρουπ και ΑΝ είμαστε και εμείς εκεί, να μιλάμε για τότε...
Υπήρχε επίσημη ενημέρωση που είχαν οι εταιρίες για μέσα στον Οκτώβριο αλλά τους το είπαν με πάσα επιφύλαξη. Δεν το λέω έτσι, υπήρχε όντως. Βέβαια επειδή μου το είπε άτομο έμπιστο προφορικώς δεν μπορώ να το αποδείξω. Αν θέλετε το πιστεύετε.
Επειδή δεν ήταν σίγουρο όμως λόγω των προβλημάτων και των καθυστερήσεων στην παραγωγή δεν ανακοίνωσαν τίποτα και το τρέναραν... Απ ότι φαίνεται καλά έκαναν γιατί θα είχαν κάνει γκάφα ολκής. Για 26 δεν νομίζω πλέον να προλαβαίνουν.
Μάλλον από Νοέμβρη πάμε.Ελπίζω να μην περάσει η 11/11 ημέρα του 4S πέρυσι κι ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο.
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:49
τι bot με λες ρε φιλος? την εμπειρια μου λεω απλα..Βot εισαι? για γραψε παλι
χωρις πλακα τωρα... πειρα απο εκει τον πρωτο μου φακο ever. canon 50mm 1.4Μιλας σαν να ξερεις φιλε μου....σε ολα τα site που το βριζουν υπαρχουν καπου 1-2 που λενε αυτο το πραγμα ακριβως. Περηγγειλαν lens και τους ηρθε σφαιρα. Δεν λεω αλλα...το εχω ζησει αυτο το site και το ξερω πολυ καλα.
νομιζω στα 320 ευρω.. τοτε δεν υπηρχε αυτος ο φακος στην ελλαδα.. καπου στο καλοκαιρι ηταν η παραγγελεια. αν θελετε βρισκω και το e-mail της αγορας και το κανω κανα print screen.
αλλα τρομαζω τωρα που βλεπω τετοια reviews... παντως παλι καλα που σε μενα πηγαν ολα ρολοι.. :/
(με αυτα που διαβαζω μαλλον κ0λοφαρδος πρεπει να ημουν...)
Τελευταία επεξεργασία από: eazypurple, 19/10/2012 - 23:54
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 40
0 μέλη, 40 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες