Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 19/10/2012 - 15:19
ΑΛΛΑ από χρήστες που έκαναν την μετάβαση, και όχι γιατί δεν θα αγόραζαν ποτέ το ένα ή το άλλο.
Για να δούμε λοιπόν
Ad
Δημοσίευση 19/10/2012 - 15:22
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
Η απλότητα του iOS με την προχειρότητα του android δεν μπορεί να συγκριθεί, άποψη μου
Δημοσίευση 19/10/2012 - 15:27
Δημοσίευση 19/10/2012 - 15:30
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 19/10/2012 - 15:38
Δημοσίευση 19/10/2012 - 15:50
αν γενικα θες να εχεις ενα κινητο στην τσαντα σου τσεπη σου που δουλευει σωστα out of the box τοτε το ios ειναι επιλογη σου
Στο ios να ξερεις οτι last ios και jb συνηθως δεν πανε μαζι , ειναι ενας συμβιβασμος που πρεπει να κανεις
στο android παλι εισαι σιγουρος (εκτος σειρας nexus) οτι ΠΟΤΕ δεν θα εχεις την τελευταια εκδοση..
Κατα τα αλλα οτι κανει το ενα κανει και το αλλο απλα στο iphone ειναι πιο ωραια η εμπειρια χρησης ειδικα αμα εχεις και μια osx συσκευη (imac macbook hackintosh etc)
Δημοσίευση 19/10/2012 - 15:57
Δημοσίευση 19/10/2012 - 16:11
Βλεπω το 4s του αδερφου μου και ζαλιζομαι, μου φαινεται πλεον απελπιστικα μικρη και φτωχη η οθονη του.
Οσον αφορα το λειτουργικο, στα χερια μου το android ειναι εξισου σταθερο οσο καιρο το δουλευω, πιο ομορφο και τα widget ειναι το κατι αλλο.
Προς θεου, η αποψη ειναι προσωπικη απο τη δικη μου χρηση, τις δικες μου αναγκες και τις δικες μου απαιτησεις.
Δημοσίευση 19/10/2012 - 16:24
Καλησπέρα, εκτός από τις συγκρίσεις που έχουν γίνει για το πιο είναι καλύτερο, πιο γρήγορο, οθόνη κλπ Καλο θα είναι να ακούσουμε απόψεις / εντυπώσεις εμπειρίες αρχικά προβλήματα που αντιμετώπισαν , ως μέσος χρήστης , που σχημάτισε από την μετάβαση από το ένα τηλέφωνο στο άλλο και συνεχίζουν να είναι κάτοχοι της συσκευής. Από το iOS σε android ή το αντίστροφο.
ΑΛΛΑ από χρήστες που έκαναν την μετάβαση, και όχι γιατί δεν θα αγόραζαν ποτέ το ένα ή το άλλο.
Για να δούμε λοιπόν
Εμένα προσωπικά δεν με δυσκόλεψε η αλλαγή,απλός χρειάζεται να δώσεις στον εαυτό σου 2-3 μέρες στο να καταλάβεις την φιλοσοφία του android.
Δημοσίευση 19/10/2012 - 16:28
Καλυτερα να παραμεινει το τοπικ σε θεμα αισθησης εμφανισης κλπ...αλλιως οποιον τις αναγκες του τις εξυπηρετει το android θα κραζει ios και το αντιθετο. Εχει γινει τοσες φορες!
Τελευταία επεξεργασία από: nikolai92, 19/10/2012 - 16:26
Δημοσίευση 19/10/2012 - 16:31
Επειδη και εγω εχω δουλεψει και s3 kai galaxy note 2 καθως iphone 4/4s εχω να προσθεσω οτι δεν μπορεις να συγκρινεις τα 2 λιγοσμικα. Πιστευω εξηπυρετουν διαφορετικες αναγκες. Επειδη ειμαι και χρηστης στο xda developers forum την μεγαλυτερη android community σας λεω οτι οποιος λεει με το jb μπορω να κανω αλλα 100 πραγματα με custom rom/kernel μπορεις να κανεις αλλα 1000. Απιστευτες τελειωσεις ταχυτητας θεματα κλπ. Σου λυνει τα χερια αλλα μισο λεπτο μην προσπαθησεις να μου την πει καποιος με ios και jb γιατι στο android μπορεις να φλασαρεις μεχρι και το wifi η το radio! Radio δεν ειναι το ραδιο fm! Βασικα μειωνεκτηματα ειναι οτι ολες οι διαδικασιες ειναι πολυ δυσκολοτερες απο το απλο jb. Φιληκα παντα απλα μην κατακρινεται το ios με το android σαν λογισμικα. Εξυπηρετουν διαφορετικες αναγκες!
Καλυτερα να παραμεινει το τοπικ σε θεμα αισθησης εμφανισης κλπ...αλλιως οποιον τις αναγκες του τις εξυπηρετει το android θα κραζει ios και το αντιθετο. Εχει γινει τοσες φορες!
Παρά πολύ καλή τοποθέτηση
Δημοσίευση 19/10/2012 - 17:01
Θα ηθελα να σημειωσω οτι οποιος δεν εχει την δυνατοτητα για iphone5 αλλα χρηζη αναγκης για καινουργιο κινητο ενα android kοπως το galaxy s3 στα 460ευρο θα του προσφερει οσα του λειπουν.
Θα ηθελα να ακουσω και εγω αλλες αποψεις ομως καθως προκειται να παω απο 4 se galaxy note2. Ουσιαστικα ενα βελτιστοποιημενο s3
Δημοσίευση 19/10/2012 - 17:09
και κατι τελευταιο επειδη δουλευω σε μαγαζι με κινητα δεν θελω να πω ονομα φυσικα και φεραμε 3 iphone 5 ενα εχω να πω.πολυ ωραιο το αλουμινιο πισω αλλα μην περιμενετε τιποτα σπουδαιο.(προσωπικη αποψη)καμερα πολυ καλη και απιστευτα γρηγορο στο ιντερνετ.οταν λεω ομως απιστευτα το εννοω αλλα ως εκει τιποτα παρπανω
Τελευταία επεξεργασία από: gazoole12, 19/10/2012 - 17:13
Δημοσίευση 19/10/2012 - 17:18
ποδια μου το itunes,σε θεμα αγορας παρα πολυ φθηνο,και επισεις οι δυνατοτητες που εχει για να κανεις ειναι πολλες.Εφαρμογες για μεταφωρα στο pc μπαμ μπαμ,οθονη τρελη,
σχεδιασμος αψογος,γενικα δεν πιστεβα οτι θα ξετρελαθω τοσο πολυ απο μια τετοιοα δυνατη συσκευη,ΚΑΙ μην ξεχασω ΜΠΑΤΑΡΙΑ 3,5 μερες αναμονη παρακαλω με ξεζουμισμα πανω στο κινητο!
For me is the best!!
Δημοσίευση 19/10/2012 - 17:37
Θα συμφωνήσω ότι το android ειναι άκρως παραμετροποιησιμο
αλλα τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ διάβασμα .
Αυτος ήταν και ο λόγος που έφυγα . Όλη μέρα στο pc με adb commands .
Μεχρι και Linux είχα στήσει μόνο και μόνο για να κανω ενα συγκεκριμένο format στη sdcard .
Αλλα όπως προειπα έτρωγα πολυ χρόνο και κάποια στιγμή τα βαρεθηκα όλα αυτά.
Αν κάποιος γουστάρει να σκαλιζει , στο android θα βρει τον παράδεισο .
Το iOS προσφέρει αλλα πράγματα .Απλοτητα και ευχρηστια .
Και φυσικά για μένα την διαφορα την κάνει και το AppStore .
Σύγκριση δεν γίνεται γιατι ειναι θέμα προσωπικών αναγκών του καθένα .
Εγω πάντως δεν ξαναπαω σε android .
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 385
0 μέλη, 384 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)