Μου αρέσει η απάντηση σας παιδιά. Στο κάτω κάτω βάζω μαζί με τον ssd (αν θέλω και παραπάνω χωρητικότητα) εναν μεγαλύτερο και γρηγορότερο δίσκο απο τον 500άρι του μικρού μοντέλου.
Καμία καλή οθόνη να προτείνεται ... αν και βγαίνω εκτός θέματος
1) Αν δεν εχεισ σκοπό να βάλεις Fusion Drive , που δεν εχεις από όσο ξέρω , τότε πας καρφωτά για το ΒΑΣΙΚΟ - ΜΙΚΡΟ Mac Mini !! Θα πήγαινες στο μεγαλύτερο μοντέλο μόνο αν ήθελες BTO Fusion Drive !!
Όπως είπαν και τα παιδιά και συμφωνώ απόλυτα , με τον επεξεργαστή ΔΕΝ θα δεις καμιά διαφορά στην καθημερινή δραστηριότητά σου εκτός και αν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που καταναλώνει επεξεργαστική ισχύ και το χρειάζεσαι μόνο για ΣΟΒΑΡΗ δουλειά και όχι για να μ#λ@$%#ε !!
Αυτό που χρειάζεσαι μα τα 1000 είναι ο SSD ή Flash Drive !! Τέλος !!
2) Το Mac Mini έναν δίσκο χωρά μέσα , το Mac Mini Server είναι αυτό που χωρά δυο δίσκους μέσα !!
Άρα αν βάλεις SSD μέσα στο μηχανάκι , θα πρέπει να πάρεις αναγκαστικά έναν εξωτερικό δίσκο μηχανικό για αποθήκη ή αυτόν που θα βγάλεις να τον μετατρέψεις σε εξωτερικό με μια ειδική θήκη !! Στο μηχανάκι ένα δισκακι θα υπάρχει και όχι δυο....!!
3) Σε οθόνες ειδικά εμπιστεύομαι ΜΟΝΟ Samsung με κλειστά ματιά !! Την LG προσωπικά δεν την συμπαθώ και την θεωρώ κατώτερη από την σίγουρη Samsung !!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 30/10/2012 - 22:30