καλημερα παιδια μια ερωτηση εχω.... θελω να γραψω σε dvd (δηλαδη να παιζει το dvd player απο το δισκακι απευθειασ και οχι απο memory stick) αρχειο avi. Βαζω το dvd στον imac, ανοιγω το toast αλλα οταν διαλεγω video και μετα dvd-video και κανω drag na d drop το αρχειο, μου βγαζει error-required codec H264 is missing. Κατεβαζω τον codec αλλα παλι τα ιδια. Προσπαθω να το γραψω σε data αλλα δεν το διαβαζει το dvd-player. Μια βοηθεια παρακαλω. Με την προγραμμα να κανω εγγραφη αρχειων σε dvd για παιξιμο σε dvd player?
Νέος με Mac - Απαραίτητα Apps.
Δημοσίευση 21/12/2013 - 13:23
Ad
Δημοσίευση 14/01/2014 - 01:42
Μια ερωτηση και απο μενα...στην γνωστη εφαρμογη CloudApp στην καινουρια προ ημερων version 2.0...στα preferences στο account μας πως μπορουμε να βαλουμε προαιρετικα στο αδειο κυκλακι που εμφανιζει την profile photo-avatar μας...??
Επιλογη για να βαλουμε την φωτογραφια μας απο την σελιδα της εφαρμογης στο γουεμπ δεν βρηκα...αλλιως μεσα απο την εφαρμογη...αν και εκει δεν βρηκα τετοια επιλογη...!!
Δημοσίευση 14/01/2014 - 20:00
Μια ερωτηση και απο μενα...στην γνωστη εφαρμογη CloudApp στην καινουρια προ ημερων version 2.0...στα preferences στο account μας πως μπορουμε να βαλουμε προαιρετικα στο αδειο κυκλακι που εμφανιζει την profile photo-avatar μας...??
Επιλογη για να βαλουμε την φωτογραφια μας απο την σελιδα της εφαρμογης στο γουεμπ δεν βρηκα...αλλιως μεσα απο την εφαρμογη...αν και εκει δεν βρηκα τετοια επιλογη...!!
Κυριάκο δοκίμασε με τ drag n' drop. Έτσι θα στην πάρει
Δημοσίευση 16/01/2014 - 00:53
Κυριάκο δοκίμασε με τ drag n' drop. Έτσι θα στην πάρει
Ευχαριστω Δημητρη...να σε καλα...ΟΚ !!
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:23
Και απορία το είχα γιατί τα είχα δοκιμάσει όλα! Και το drag n' drop ..
Και όπως καταλαβαίνετε ακόμα και τώρα που γράφω, λύση δεν βρήκα. (δεν πιάνει τίποτα για την προσθήκη εικόνας)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 19/01/2014 - 00:13
Και απορία το είχα γιατί τα είχα δοκιμάσει όλα! Και το drag n' drop ..
Και όπως καταλαβαίνετε ακόμα και τώρα που γράφω, λύση δεν βρήκα. (δεν πιάνει τίποτα για την προσθήκη εικόνας)
Ο Χαρης ο Σουρης - Σεπσις , που αναφερθηκε με αρθρο του στην αναβαθμιση της δεδομενης εφαρμογης , εχει καταφερει και εβαλε την φωτο του στην εφαρμογη , στο αρθρο του αν θυμαμαι καλα - επειδη τον διαβαζω - ...ρωτα τον αγαπητε το πως...!!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 19/01/2014 - 00:14
Δημοσίευση 19/01/2014 - 14:21
Θενξ φιλε μου. Θα ρωτήσω με την πρωτη ευκαιρία. (..αν δεν το ξεχάσω πάλι)!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 27/01/2014 - 17:47
καλημερα παιδια μια ερωτηση εχω.... θελω να γραψω σε dvd (δηλαδη να παιζει το dvd player απο το δισκακι απευθειασ και οχι απο memory stick) αρχειο avi. Βαζω το dvd στον imac, ανοιγω το toast αλλα οταν διαλεγω video και μετα dvd-video και κανω drag na d drop το αρχειο, μου βγαζει error-required codec H264 is missing. Κατεβαζω τον codec αλλα παλι τα ιδια. Προσπαθω να το γραψω σε data αλλα δεν το διαβαζει το dvd-player. Μια βοηθεια παρακαλω. Με την προγραμμα να κανω εγγραφη αρχειων σε dvd για παιξιμο σε dvd player?
Τα DVD Players δεν παίζουν όλους τους τύπους αρχείων, οπότε ίσως φταίει αυτό.
Το κατ'εξοχήν πρόγραμμα για Mac για τέτοιες δουλειές είναι το Toast Titanium.
Δημοσίευση 05/02/2014 - 00:33
Τα DVD Players δεν παίζουν όλους τους τύπους αρχείων, οπότε ίσως φταίει αυτό.
Το κατ'εξοχήν πρόγραμμα για Mac για τέτοιες δουλειές είναι το Toast Titanium.
Toast και ξερό ψωμί αν και έχω να το χρησιμοποιήσω εδώ και μπορεί ένα χρόνο
Δημοσίευση 05/02/2014 - 19:37
Καλησπερα παιδες, εχετε να μου προτεινετε ενα προγραμμα για να ακουω ζωντανα ραδιοφωνο αντι να πηγαινω στο site καθε σταθμου?
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 05/02/2014 - 20:00
Καλησπερα παιδες, εχετε να μου προτεινετε ενα προγραμμα για να ακουω ζωντανα ραδιοφωνο αντι να πηγαινω στο site καθε σταθμου?
Ευχαριστω.
Πιο παλιά χρησιμοποιούσα το Radio Clock και ήμουν ευχαριστημένος. Τώρα δεν ξέρω βέβαια σε τι επίπεδο είναι.
Δημοσίευση 05/02/2014 - 20:10
Ευχαριστω.
Radium
Δημοσίευση 05/02/2014 - 20:37
Δημοσίευση 06/02/2014 - 10:30
Καλημερα Καλημερα
Υπαρχει ενα app που να βλεπω συγκεντρωμενα facebook, twitter, linkedin ?
Υ.Γ: Νεος με Mac
Δημοσίευση 06/02/2014 - 10:33
Καλημερα Καλημερα
Υπαρχει ενα app που να βλεπω συγκεντρωμενα facebook, twitter, linkedin ?
Υ.Γ: Νεος με Mac
http://www.favsapp.c...c-appstore.html
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες