δουλευει κ σε firefox αυτος?
Επισης θυμαμαι παλια που ειχα κανει ενα κολπακι πανω στη status bar οταν επελεγα γλωσσα ελληνικα να μην βγαζει το λ αλλα την ελληνικη σημαια οπως κανει κ με την αμερικανικη κτλ
αυτο παιζει κ σε ελ καπιτανο ?
Δημοσίευση 05/11/2015 - 21:28
δουλευει κ σε firefox αυτος?
Επισης θυμαμαι παλια που ειχα κανει ενα κολπακι πανω στη status bar οταν επελεγα γλωσσα ελληνικα να μην βγαζει το λ αλλα την ελληνικη σημαια οπως κανει κ με την αμερικανικη κτλ
αυτο παιζει κ σε ελ καπιτανο ?
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:17
Καλημέρα!
Με προγράμματα για NTFS υποστήριξη (Tuxera-Paragon) θα έχω κάποιο πρόβλημα με το Mac; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω και προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο;
Σας ευχαριστώ
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:32
Καλημέρα!
Με προγράμματα για NTFS υποστήριξη (Tuxera-Paragon) θα έχω κάποιο πρόβλημα με το Mac; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω και προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο;
Σας ευχαριστώ
Καλημέρα, κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά έχω το Tuxera.
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:33
Καλημέρα, κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά έχω το Tuxera.
Είχα διαβάσει πως μπορεί να χαθούν κάποια δεδομένα με τα προγράμματα αυτά.
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:34
Είχα διαβάσει πως μπορεί να χαθούν κάποια δεδομένα με τα προγράμματα αυτά.
Τα χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια τώρα και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα όπως και χιλιάδες άλλοι χρήστες
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:38
Τα χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια τώρα και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα όπως και χιλιάδες άλλοι χρήστες
Επεμβαίνει στο σύστημα ή λειτουργεί όπως όλα τα προγράμματα που εγκαθιστούμε στο Mac (με δικά του παράθυρα);
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:39
Επεμβαίνει στο σύστημα ή λειτουργεί όπως όλα τα προγράμματα που εγκαθιστούμε στο Mac (με δικά του παράθυρα);
Γίνεται μέρος του συστήματος, κανένα ξεχωριστό παράθυρο.
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:51
Γίνεται μέρος του συστήματος, κανένα ξεχωριστό παράθυρο.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θελήσω να το απεγκαταστήσω όλα θα επανέλθουν στην προηγούμενη τους κατάσταση, σωστά;
Αν δεν κάνω λάθος το λογισμικό αυτό συμπεριλαμβάνεται σε εξωτερικούς δίσκους της Toshiba.
Τελευταία επεξεργασία από: babis172, 06/11/2015 - 08:54
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:52
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θελήσω να το απεγκαταστήσω όλα θα επανέλθουν στην προηγούμενη τους κατάσταση, σωστά;
Αν δεν κάνω λάθος το λογισμικό αυτό περιλαμβάνεται σε εξωτερικούς δίσκους της Toshiba.
Ναι το βγάζεις και όλα είναι όπως πριν, για το δεύτερο που ρωτάς θα σε γελάσω...
Δημοσίευση 06/11/2015 - 08:55
Ναι το βγάζεις και όλα είναι όπως πριν, για το δεύτερο που ρωτάς θα σε γελάσω...
Πολύτιμη η βοήθεια σου!
Σε ευχαριστώ!
Δημοσίευση 08/11/2015 - 22:05
Χρησιμοποιεί κανείς το iAmazing;
Φτιάχνω μια playlist απο αυτό το πρόγραμμα, περναώ κομμάτια και όταν συγχρονίζω με iTunes εξαφανίζονται , ενώ έχω κάνει τικ την επιλογή "Manually manage videos and music" στο iTunes ..
Δημοσίευση 10/11/2015 - 18:55
Δημοσίευση 10/11/2015 - 18:59
Υπαρχει καποια εφαρμογη για καλο translate ;;(εκτος google translate)
Sent from my iPhone using Tapatalk
εφαρμογή ή σε browser?
Δημοσίευση 10/11/2015 - 19:00
οτι υπαρχει καλυτερο...εφαρμογή ή σε browser?
Δημοσίευση 10/11/2015 - 19:03
οτι υπαρχει καλυτερο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Browser: http://translation.babylon.com/
App: http://itranslateapp.com/
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες