Sorry δεν το έθεσα σωστά, cut-paste εννοούσα.Από την μικρή μου εμπειρία μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ το cntrl + c & cntrl + v αλλά και το πρόγραμμα FilePane κυρίως για move
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/04/2017 - 20:59
Sorry δεν το έθεσα σωστά, cut-paste εννοούσα.Από την μικρή μου εμπειρία μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ το cntrl + c & cntrl + v αλλά και το πρόγραμμα FilePane κυρίως για move
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/04/2017 - 21:49
Sorry δεν το έθεσα σωστά, cut-paste εννοούσα.
Στο App Store δες το PopClip, είναι πολύ καλό.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 26/04/2017 - 00:36
Sorry δεν το έθεσα σωστά, cut-paste εννοούσα.
Επίσης, γίνεται απλά με drug'n'drop έχοντας πατημένο το πλήκτρο command.
Δημοσίευση 26/04/2017 - 10:46
legit
Δημοσίευση 26/04/2017 - 21:38
Στον Pathfinder (εναλλακτικός του Finder) δουλεύει κανονικά με cmd + x και cmd + v για επικόλληση, αλλά είδα ότι στον fiinder δεν λειτουργεί δυστυχώς.
Δημοσίευση 26/04/2017 - 21:44
Είναι οι χαζομάρες της apple, λες και δεν θα μπορούσε να έβαζε επιλογή αν θέλει ο χρήστης να το χρησιμοποιεί ή όχι. Είναι τόσο βασικό και εδώ και τόσα χρόνια το αγνοούν...
Δημοσίευση 26/04/2017 - 22:09
H εντολή Cut-Paste όσο αφορά αρχεία υπάρχει και στον Finder αλλά είναι καλά κρυμμένη!
Επιλέγετε το αρχείο ή τα αρχεία που θέλετε να μετακινήστε και πατάτε cmd+c (copy δηλαδή). Στη συνέχεια πηγαίνετε στο φάκελο που θέλετε να τα μεταφέρετε και αντί να πατήσετε cmd+v (paste δηλαδή), πατάτε Option+cmd+v. Το αρχείο ή τα αρχεία μετακινούνται εξ' ολοκλήρου από την αρχική τους θέση. Δηλαδή κανονικότατη αποκοπή!
Τελευταία επεξεργασία από: IIIuvatar1981, 26/04/2017 - 22:09
Δημοσίευση 26/04/2017 - 22:14
Χρησιμη η αποκοπη, αλλα εγγυμονει και κινδυνους! Ισως για αυτο δεν το εχουν κανει τοσο απλο και ειναι πιο καλα κρυμμενο!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 26/04/2017 - 22:24
Χρησιμη η αποκοπη, αλλα εγγυμονει και κινδυνους! Ισως για αυτο δεν το εχουν κανει τοσο απλο και ειναι πιο καλα κρυμμενο!
Όχι απλά εγκυμονεί κινδύνους αλλά είναι μια άκρως επικίνδυνη εντολή καθώς ξεριζώνει το αρχείο από την αρχική του θέση για να το φυτέψει στην συνέχεια κάπου αλλού.
Αν κάτι πάει στραβά το/τα έχασες το/τα αρχείο/α. Το μόνο που σε σώζει είναι το backup. Εάν όμως δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το backup τραβάς τα μαλλιά σου!
Αυτοί που έκρυψαν την εντολή κάτι ήξεραν παραπάνω.
Δημοσίευση 26/04/2017 - 22:54
Ένας διαφορετικός τρόπος είναι, να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να μετακινήσετε και να κάνετε copy (cmd+c).
Τώρα αντί να πατήσετε τον συνδυασμό των πλήκτρων Option+cmd+v, μεταβείτε στο μενού Edit του Finder στη γραμμή μενού, πατήστε και κρατήστε το πλήκτρο Option (⌥) και θα δείτε την εντολή Paste Item να μετονομάζεται σε Move Item Here. Πατήστε την και είστε έτοιμοι!
Το ίδιο πράγμα είναι επί της ουσίας.
Δημοσίευση 27/04/2017 - 06:55
Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο το screen saver της Apple TV.
Το έχω δοκιμάσει αλλά προσωπικά δεν με εντυπωσίασε.
Δημοσίευση 27/04/2017 - 11:31
Φάνηκαν εντυπωσιακά, βέβαια να μου πεις για πόση ώρα θα φαίνονται στο μακμπουκ
Δημοσίευση 27/04/2017 - 11:56
Καλημέρα παιδιά, ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλό για να βλέπω (κυρίως) και να επεξεργάζομαι (λιγότερο) φωτογραφίες. Κάτι αντίστοιχο ας πούμε με το ACDSee που έχω στα windows.
Δημοσίευση 27/04/2017 - 12:30
Το πρόγραμμα Photos του macOS μπορεί να σε καλύψει πλήρως με βάση αυτά που προανέφερες.
Για να επεξεργαστείς κάποια φωτογραφία, δεν έχεις παρά να πατήσεις το κουμπάκι Edit Photo ή πατώντας απλά το πλήκτρο Return↵ στο πληκτρολόγιό σου.
Την εφαρμογή Photos θα την βρεις στον φάκελο Applications.
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες