Ως νέος χρήστης που είσαι στον χώρο των Mac και του UNIX κατ' επέκταση, θα σου συνιστούσα να αφήσεις πίσω σου όλες τις παλιές "κακές" συνήθειες των Windows users.
Η σελίδα που δίνεις για "δωρεάν" εφαρμογές, μπορεί να σε οδηγήσει σε προβλήματα που δεν φαντάζεσαι.
Screen Shot 2017-10-18 at 08.15.23.png
Έτσι από περιέργεια μπήκα να δω τι βρίσκεται εκεί μέσα και πατώντας μετάβαση στη δεύτερη σελίδα...
Screen Shot 2017-10-18 at 08.00.06.png
έπεσα επάνω στον παλιό γνωστό μας τον MacKeeper. Υποτίθεται ότι γέμισα ανύπαρκτους ιούς κ.α. πολλά. Το μήνυμα είναι φυσικά ψεύτικό, ΑΛΛΑ, εάν πατήσεις το REMOVE VIRUSES αρχίζουν τα όργανα. Το συγκεκριμένο είναι ένα utility που μπορεί να οδηγήσει σε αστάθεια στο λειτουργικό και να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες.
Είναι το δεύτερο link που βάζεις με torrents φίλε 3wxsapiax3ria. Για δικό σου καλό και για να μην έχεις θέματα, καλό είναι εφαρμογές, προγράμματα και games τέτοιου είδους να τα αποφεύγεις. Βέβαια η απόφαση είναι πάντοτε δική σου.
Εχεις δίκιο. Ενθουσιάστηκα και παρασύρθηκα απο την ανάγκη να περάσω κάποια αναγκαία προγράμματα ,ως νέος χρήστης ,σε εναν υπολογιστή που δεν είχε απολυτως τιποτα.
Φυσικά και δε πατησα ποτε ,κατι απο αυτα που έβγαλε ως δεύτερη σελίδα και ούτε πρόκειται καθώς σύμφωνα με όσα μου έγραψες (συν οτι οτι χρειάστηκα το έχω ηδη περάσει) ,νομίζω πήρα το μάθημα μου.
Το σαιτ έλαβε τέλος οπως και να εχει και σε ευχαριστώ για τις πολυτιμες συμβουλές. Ελπίζω να μην εχει παει κατι στραβά ως τωρα σύμφωνα με όσα έγραψες για ιούς και προβλήματα.
Πάραυτα με αγχωσες ταμαλα.
Πως ειναι δυνατόν να κανω εναν βαθύ έλεγχο προκειμένου να τσεκάρουμε αν ολα κυλάνε ομαλά ,ύστερα απο την επιπολαιότητα μου ;
Θενξξξξξ
Sent from Linux using Aircrack-ng
Τελευταία επεξεργασία από: 3xwsapiax3ria, 18/10/2017 - 09:38