Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

Νέος με Mac - Απαραίτητα Apps.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1039 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/11/2017 - 13:52

εχω κατεβασει το flash manager το εχω κανει install και μου εχει βγαλει στο system peferences το flash,πως το αναβαθμιζω απο εκει?

Τον έχω πετάξει από το σύστημά μου τον Flash Player αλλά απ' όσο θυμάμαι κάπου μέσα από το πάνελ του στις Προτιμήσεις Συστήματος υπάρχει σε μια από τις καρτέλες ένα κουμπάκι που λέει Check now.

Μπορείς όμως να τον κατεβάσεις και να τον περάσεις από πάνω.

Αν κάποιος άλλος φίλος τον χρησιμοποιεί ίσως μπορεί να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Αν κάποια σελίδα περιέχει Flash μπορείς να την ανοίγεις με τον Chrome.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 18/11/2017 - 13:54

και με τι εχεις αντικαταστασει το flash player στο safari?υπαρχει κατι αλλο?

Υπαρχει κατι ακομα για ορθογραφο?δλδ να βαζει μονο του τονους σε λεξεις κτλ.

Τελευταία επεξεργασία από: karless, 18/11/2017 - 13:57

#888   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 13:58

και με τι εχεις αντικαταστασει το flash player στο safari?υπαρχει κατι αλλο?

Δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον Safari. Εκτός και αν κάποτε στο μέλλον η Apple ξυπνήσει από τον λήθαργο που έχει πέσει και επιτέλους φτιάξει έναν browser της προκοπής. Προσωπική άποψη πάντα.

Chrome και Opera. Είχα και μερικές ελπίδες για τον πολλά υποσχόμενο Firefox αλλά παρόλες τις βελτιώσεις πάλι μάπα βγήκε το καρπούζι.

#889   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:12

δεν μπορω να βγαλω ακρη μου λεει το 183 ειναι η τελευταια εκδοση.

#890   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:19

δεν μπορω να βγαλω ακρη μου λεει το 183 ειναι η τελευταια εκδοση.

Μέσα στο site της Adobe πάντως εγώ βλέπω 

Συνημμένο αρχείο  Screen Shot 2017-11-18 at 14.15.47.png   251.31KB   33 λήψεις

Αλλά και πάλι σου λέω επειδή προσωπικά δεν τον χρησιμοποιώ πλέον, εάν κάποιος άλλος φίλος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει.

Από ορθογράφο, της iSquare χρησιμοποιώ. Κάτι άλλο δεν γνωρίζω και γενικότερα δεν έχω ψάξει.

Τελευταία επεξεργασία από: CryptoCSM01, 18/11/2017 - 14:22

#891   ThodorisZ

ThodorisZ

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:29

Δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον Safari. Εκτός και αν κάποτε στο μέλλον η Apple ξυπνήσει από τον λήθαργο που έχει πέσει και επιτέλους φτιάξει έναν browser της προκοπής. Προσωπική άποψη πάντα.

Chrome και Opera. Είχα και μερικές ελπίδες για τον πολλά υποσχόμενο Firefox αλλά παρόλες τις βελτιώσεις πάλι μάπα βγήκε το καρπούζι.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλη μια φορά την καινούρια έκδοση του FF. Την χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες σε όλες τις πλατφόρμες και νιώθω πως είναι αισθητά βελτιωμένη. Ειδικά σε iOS η εμπειρία χρήσης του FF είναι ανώτερη νομίζω του Safari ιδίως σε απόκριση. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια τον Opera σε Mac και iOS, πιστεύεις αξίζει;

#892   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:35

Οκ τώρα μου έδειξε στο preferences του Safari ότι μπήκε η καινούργια έκδοση.Εκανα install τον ορθογράφος της iSquare αλλά δεν βλέπω όταν γράφω λέξεις να βάζει τόνους ή με δεξί κλικ να σου έχει προτεινόμενες.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#893   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:38

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλη μια φορά την καινούρια έκδοση του FF. Την χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες σε όλες τις πλατφόρμες και νιώθω πως είναι αισθητά βελτιωμένη. Ειδικά σε iOS η εμπειρία χρήσης του FF είναι ανώτερη νομίζω του Safari ιδίως σε απόκριση. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια τον Opera σε Mac και iOS, πιστεύεις αξίζει;

Δοκίμαζα την νέα έκδοση από την πρώτη μέρα που βγήκε η beta. Και στην τελική έκδοση που έκανα πολλά δοκιμαστικά, δεν έμεινα ευχαριστημένος. Υψηλά επίπεδα χρήσης CPU και μνήμης αλλά και από θέμα ταχύτητας αλλού αισθητά πιο αργός από Chrome και αλλού πιο γρήγορος.

Ο Opera είναι ένας πάρα πολύ ωραίος browser και γρήγορος. Τον χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στο Mac. Σε iOS που τον είχα δοκιμάσει δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία άσχετα εάν τον κρατήσεις ως βασικό ή όχι στο τέλος.

Τελευταία επεξεργασία από: CryptoCSM01, 18/11/2017 - 14:42

#894   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:39

Οκ τώρα μου έδειξε στο preferences του Safari ότι μπήκε η καινούργια έκδοση.Εκανα install τον ορθογράφος της iSquare αλλά δεν βλέπω όταν γράφω λέξεις να βάζει τόνους ή με δεξί κλικ να σου έχει προτεινόμενες.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πήγαινε System Preferences > Keyboard > Text > και στο Spelling επέλεξε από την λίστα Ελληνικά (iSquare).

Κάνε και μια επανεκκίνηση το Mac.

Τελευταία επεξεργασία από: CryptoCSM01, 18/11/2017 - 14:41

#895   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:57

όλα καλά ,αλλα τώρα θα υπάρχει μονο αυτόματη διόρθωση στα Ελληνικά ?στα Αγγλικά βλέπω δεν διορθώνει τπτ.

#896   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 15:08

όλα καλά ,αλλα τώρα θα υπάρχει μονο αυτόματη διόρθωση στα Ελληνικά ?στα Αγγλικά βλέπω δεν διορθώνει τπτ.

Πήγαινε πάλι στην ίδια ρύθμιση και αυτή τη φορά επέλεξε Automatic by language. Και ξαναδοκίμασε.

#897   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/11/2017 - 16:05

Πήγαινε πάλι στην ίδια ρύθμιση και αυτή τη φορά επέλεξε Automatic by language. Και ξαναδοκίμασε.

Έχει αυτόματη διόρθωση και για Ελληνικά μέσα ?Εγώ στον δικό μου iMac που ήθελα για τον Chrome δεν βρήκα ή τουλάχιστον δεν είδα έχεις κάτι υπόψιν σου για Ελληνικά και Αγγλικά ?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#898   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 17:16

Έχει αυτόματη διόρθωση και για Ελληνικά μέσα ?Εγώ στον δικό μου iMac που ήθελα για τον Chrome δεν βρήκα ή τουλάχιστον δεν είδα έχεις κάτι υπόψιν σου για Ελληνικά και Αγγλικά ?

Επάνω σε αυτό το ζήτημα δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια λύση παρόλο που έχουν γράψει ορισμένοι κατά καιρούς κάποιες πατέντες.

#899   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:25

Επάνω σε αυτό το ζήτημα δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια λύση παρόλο που έχουν γράψει ορισμένοι κατά καιρούς κάποιες πατέντες.

Ναι έχω δοκιμάσει και εγώ κάποιες αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#900   imob

imob

iPH Member

• 312 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 19/11/2017 - 22:20

Υπάρχει κάποια εφαρμογή η επιλογή μέσα απο το λειτουργικό ώστε με το "Enter" να μη κάνει rename αλλα να ανοίγει τα αρχεία;

Ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12