Το κινητό που κρατάς φταίει..Στο κρεβάτι είμαι και γράφω από το κινητό. Μπορεί να είναι κι αυτό χα χα χα.
Νέος με Mac - Απαραίτητα Apps.
Ad
Δημοσίευση 13/11/2012 - 15:34
Καλα εσυ και εγω μπορει να τα ξερουμε, αλλα το τοπικ λεει: "Νεος με Mac"!
Κοιτα, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα παραπονο απο την παραπανω εντολη. Μου τα σβηνει παντα, και ολα!
Αφησες το space μεταξυ -rf και αρχειο! Αν ναι, δοκιμασε και αυτο, και πες μου αν εγινε τιποτα. Στο αρχειο που δεν θελει να φυγει, ανοιξε 'πληροφοριες' και καπου στην μεση λογικα θα ειναι τικαρισμενο το τετραγωνακι 'κλειδωμα'. Ξετικαρε το, και προσπαθησε παλι με την παραπανω εντολη.
Αν παλι δεν γινει τιποτα, κανε αλλη μια προσπαθεια ξεκλειδωνοντας αυτη την φορα και το λουκετο του αρχειου κατω κατω, στα περμισιονς. (θελει κωδικα).
Εκτελεσε παλι την εντολη, και πες μου αν καταφεραμε κατι!!
Νεος με Mac, αλλα μπαινουν και παλιοι εδω μεσα
Το προβλημα ηταν με φακελο του TM. Εσκασε το delete backup για καποιο λογο, και ενω το TM μαρκαρε οτι το συγκεκριμενο backup εγινε delete (δεν υπηρχε πλεον στη λιστα με τις ημερομηνιες), ο φακελος παρεμενε στον εξωτερικο δισκο. Τον εστειλα στο Trash και εκει αρχισαν τα προβληματα. Αλλα δεν υπηρχε και αλλη λυση. Επρεπε να τον ξεφορτωθω.
Η εντολη για unlock επισης δεν επαιζε (το σκεφτηκα να την τρεξω εφοσον το προβλημα ηταν οτι ειναι κλειδωμενα τα αρχεια) αλλα παλι εσκαγε γιατι δεν εβρισκε τον συγκεκριμενο φακελο.
Επισης δεν επαιξε και αυτο που λεει ο Δημητρης. Το secure empty trash. Τα ιδια...
Στην ουσια ολες τις φορες εδειχνε οτι σβηνει καποια αρχεια, αφου επελεγα Remove All Items, μετα αφου και καλα τελειωνε το delete μερικων χιλιαδων αρχειων, εμφανιζε τα αρχεια με αρνητικο προσημο. Και καλα ειχε να σβησει ακομα -3500 files.
Δημοσίευση 13/11/2012 - 15:38
Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα. Τελικά όμως αφού επεμεινα κανά δυο φορές, και με πήγε και σε αρνητικό όπως και εσένα (-3.900) τελικά μετα απο αρκετό περίμενε, μου τα έσβησε!
Τι να πω, θα κοιτάξω μήπως βρω καμία άλλη λύση, και θα ξαναποσταρο εδώ μέσα αν είναι!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 13/11/2012 - 15:44
Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 13/11/2012 - 15:44
Δημοσίευση 16/11/2012 - 00:55
Δημοσίευση 16/11/2012 - 20:55
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 16/11/2012 - 21:23
Δημοσίευση 18/11/2012 - 17:24
Δημοσίευση 18/11/2012 - 17:27
Δοκίμασε το AppCleaner. Σου δείχνει και το path των αρχείων που κάνει delete.
Δημοσίευση 18/11/2012 - 17:41
Που το βρίσκω ?Σβήνεις μέσω κάποιου uninstaller?
Δοκίμασε το AppCleaner. Σου δείχνει και το path των αρχείων που κάνει delete.
Δημοσίευση 18/11/2012 - 20:37
http://www.macupdate.com/app/mac/25276/appcleaner
Καταρχήν σε ευχαριστώ αλλα άμα θες μπες στον κόπο να μου πεις πως δουλεύει
http://www.macupdate.com/app/mac/25276/appcleaner
Καταρχήν σε ευχαριστώ αλλα άμα θες μπες στον κόπο να μου πεις πως δουλεύει
Δημοσίευση 18/11/2012 - 21:42
Drag & Drop και Delete ειναι στην ουσια !
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:18
Εμφανίζονται μόνο όταν έχω συνδεδεμένο τον εξωτερικό δίσκο.
Έχω δοκιμάσει μέσω terminal sudo -rm -rf και δεν είναι locked οι φάκελοι και τίποτα.
Μέσω onyx το ίδιο, τίποτα.
Μέσω του προγράμματος trash it,πάλι τίποτα.
Έχω κάνει restart δεν κάνει τίποτα, μόλις συνδέω το δίσκο εμφανίζονται οι 2 φάκελοι που έχουν μηδενικό περιεχόμενο.
Τι άλλο να κάνω;
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:20
Λοιπόν υπάρχει πρόβλημα. Έχω 2 φακέλους από έναν εξωτερικό δίσκο στον Κάδο Ανακύκλωσης και δεν λένε να φύγουν με τίποτα.
Εμφανίζονται μόνο όταν έχω συνδεδεμένο τον εξωτερικό δίσκο.
Έχω δοκιμάσει μέσω terminal sudo -rm -rf και δεν είναι locked οι φάκελοι και τίποτα.
Μέσω onyx το ίδιο, τίποτα.
Μέσω του προγράμματος trash it,πάλι τίποτα.
Έχω κάνει restart δεν κάνει τίποτα, μόλις συνδέω το δίσκο εμφανίζονται οι 2 φάκελοι που έχουν μηδενικό περιεχόμενο.
Τι άλλο να κάνω;
Format τον δίσκο. he he.
Έχεις δοκιμάσει να τον κάνεις empty από τον trash του Pathfinder?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες