Νέος με Mac - Απαραίτητα Apps.
Ad
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:24
Το έκανα και με pathfinder και τίποτα. Μου λέει ότι τρέχουν τα αρχεία ενώ δεν τρέχουν... Μπορώ να μπω κάπως με recovery να διασφαλίσω ότι δεν τρέχει τίποτα από πίσω;
Format είναι μια λύση αλλά πρέπει αν μεταφέρω 600GB.
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν χάνεις κάτι να το κάνεις.
Δημοσίευση 19/11/2012 - 20:32
Δημοσίευση 19/11/2012 - 21:49
Λοιπόν υπάρχει πρόβλημα. Έχω 2 φακέλους από έναν εξωτερικό δίσκο στον Κάδο Ανακύκλωσης και δεν λένε να φύγουν με τίποτα.
Εμφανίζονται μόνο όταν έχω συνδεδεμένο τον εξωτερικό δίσκο.
Έχω δοκιμάσει μέσω terminal sudo -rm -rf και δεν είναι locked οι φάκελοι και τίποτα.
Μέσω onyx το ίδιο, τίποτα.
Μέσω του προγράμματος trash it,πάλι τίποτα.
Έχω κάνει restart δεν κάνει τίποτα, μόλις συνδέω το δίσκο εμφανίζονται οι 2 φάκελοι που έχουν μηδενικό περιεχόμενο.
Τι άλλο να κάνω;
Αν τον συνδέσεις σε Windows PC και βρεις το hidden folder Trashes (μαζί και τα υπόλοιπα hidden folders) και τα διαγράψεις?
Και μετά να τον συνδέσεις πάλι στον Mac?
Δημοσίευση 19/11/2012 - 22:02
Με είχε πιάσει μανία να το βρω με mac os αλλά δεν γινόταν τίποτα. Βλέπεις NTFS support δεν υπάρχει οπότε αναγκαστικά κατέφυγα σ αυτό που είπες....
Τα πάντα δοκίμασα δεν έφευγαν με τίποτα...
Να θέλεις να αποφύγεις τα Windows και να μην μπορείς και για το πιο απλό..
Για αυτό κι εγώ δεν έχω πλέον δίσκους σε ntfs. Όποιος θέλει να του δώσω δίσκο μου να πάρει κάτι να βάλει το Macdrive στο pc του he he he.
Δημοσίευση 19/11/2012 - 22:37
Με είχε πιάσει μανία να το βρω με mac os αλλά δεν γινόταν τίποτα. Βλέπεις NTFS support δεν υπάρχει οπότε αναγκαστικά κατέφυγα σ αυτό που είπες....
Τα πάντα δοκίμασα δεν έφευγαν με τίποτα...
Να θέλεις να αποφύγεις τα Windows και να μην μπορείς και για το πιο απλό..
Ηθικό δίδαγμα. Τουλάχιστον ένα PC με Windows πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο... ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς.
Δημοσίευση 19/11/2012 - 22:40
Ηθικό δίδαγμα. Τουλάχιστον ένα PC με Windows πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο... ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς.
Άστα. Κάποτε το τηρούσα. Πλέον δεν έχω πουθενά Windows.
Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς 2 χρόνια που δεν έχω καθόλου Win δεν μου χρειάστηκαν.
Η μόνη φορά που μου χρειάστηκαν ήταν όταν πήρα το Galaxy S3 και ένας λόγος ήταν κι αυτός που το σούταρα χα χα χα χα.
Δημοσίευση 19/11/2012 - 22:51
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 19/11/2012 - 22:51
Δημοσίευση 19/11/2012 - 22:52
Άστα. Κάποτε το τηρούσα. Πλέον δεν έχω πουθενά Windows.
Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς 2 χρόνια που δεν έχω καθόλου Win δεν μου χρειάστηκαν.
Η μόνη φορά που μου χρειάστηκαν ήταν όταν πήρα το Galaxy S3 και ένας λόγος ήταν κι αυτός που το σούταρα χα χα χα χα.
Με Windows (και Linux) καθημερινά στη δουλειά, δεν πρόκειται να απεξαρτηθώ ποτέ... Και επειδή "έρχεται" και η δουλειά μαζί μου στο σπίτι, έρχεται και το λειτουργικό παρέα
Δημοσίευση 24/11/2012 - 18:11
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες