Όλα τα τηλέφωνα που χρειάζομαι για την επιχείρησή μου τα παίρνω φέτος από Αμερική και ταυτόχρονα η έκπτωση που πήρα αντί για επιδότηση είναι μεγαλύτερη από την περσινή μου επιδότηση.
Παράδειγμα :
Συνδεση που πριν από ένα χρόνο πήρε 550 ευρώ επιδότηση φέτος πήρε 700 ευρώ σε έκπτωση παγίου και δεν έχω και δέσμευση.
Το iphone 5 το πήρα από Αμερική στα 545 ευρώ , οπότε γλίτωσα συν 200 ευρώ από τη διαφορά τιμής της συσκευής...
Ακόμα και αν μου έδιναν 700 ευρώ επιδότηση , πάλι την έκπτωση θα επαιρνα...
Μακάρι να κλείσουν και οι 3 εταιρίες κινητής μπας και έρθουν άλλες καλύτερες...
Στη Αμερική με 3$ ανά ημέρα έχω καρτοκινητό με απεριόριστες κλησεις , μηνύματα και internet...
Μπαίνεις με το διαβατήριό σου , παίρνεις την κάρτα σου και τέλος...
Όποιος προσπαθήσει να με βρει έχω βάλει μήνυμα στον τηλεφωνητή που ενημερώνω για το νέο μου νούμερο και τέλος...
Η κοσμοτέ θέλει να με χρεώνει 2,5 ευρώ για κάθε κλήση που δέχομαι ή κάνω και μισό ευρώ το sms.
Για άλλη μια φορά πήραν ότι τους αξίζει...
Μακάρι να κλείσουν!!
PS: Και μη μου πείτε ότι δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να πάνε Αμερική και μπλα μπλα μπλα. Δεν υπάρχει μόνο το iphone 5 κύριοι. Πάρτε Galaxy 3 από sroutz με 450 και πάρτε άλλα τόσα σε έκπτωση παγίου και αφήστε τις εταιρίες να δίνουν επιδοτήσεις των 50 ευρώ και να χρεώνουν το Galaxy στα 670 και το 4s στα 640...
Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 08/11/2012 - 06:36