πως μπορω να φτιαξω το δικο μου θεμα?
Από
IreneK1990
, 11/11/2012 14:07
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:07
Ειμαι λιγο μπερδεμενη με τα ολα οσα εχω διαβασει σχετικα με τα θεματα κ τα εικονιδια κ την lockscreen. εχω δει σε πολλα ποστ διαφορα εικονιδια που μαρεσαν αλλα αν καταλαβα καλα τα χουν φτιαξει μελη ετσι? δεν υπαρχουν σε συγκεκριμενα θεματα ε? τι πρεπει να κανω για να φτιαξω το δικο μου θεμα με icons, wallpaper, lockscreen etc.?
σορυ αν κατι τετοιο εχει αναφερθει πιο πριν...
σορυ αν κατι τετοιο εχει αναφερθει πιο πριν...
Ad
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:12
Τα θέματα που βλέπεις τα έχουν φτιάξει διάφοροι δημιουργοί με πολλές ώρες εργασίας.. Ίσως σε κάποια να είναι και πιο χρονοβόρο απο το να φτιάξεις κάποια εφαρμογή.
Να φτιάξεις μόνη σου απο την αρχή, δύσκολο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις εικονίδια που θες απο διάφορα θέματα και να κάνεις συνδιασμούς που θες..
Δες και αυτό να σε βοηθήσει.
Να φτιάξεις μόνη σου απο την αρχή, δύσκολο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις εικονίδια που θες απο διάφορα θέματα και να κάνεις συνδιασμούς που θες..
Δες και αυτό να σε βοηθήσει.
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:38
Στο ποστ που ο καθενας εδειχνε την homescreen τους ειδα διαφορα εικονιδια που μαρεσαν αλλα δεν νομιζω να ηταν απο θεμα γιατι δεν ελεγε ποιο ειναι. Οχι τοσο το σχημα των εικονιδιων οσο το περιεχομενο
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:41
Πολλοι εχουν ενα θεμα και αντικαθιστουν μερικα εικονιδια.
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:58
για παραδειγμα αυτα τα εικονιδια που τα εχουν ποσταρει καποια μελη απο ποια θεματα ειναι? δεν ξερω αν επιτρεπεται που εβαλα φωτογραφιες που εχουν βαλει αλλα μελη σε αλλο ποστ αλλα δεν ειχα αλλο τροπο να σας δειξω. κ παλι σορυ.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 11/11/2012 - 15:16
Το δευτερο ξερει κανεις το θεμα;
Δημοσίευση 11/11/2012 - 18:04
παλιο ειναι αυτο...το εχει ποσταρει ο kostasrodos οποτε μαλλον εχασες γιατι ειναι αδυνατο να το θυμαται ..μιλαω για τα εικονιδια ετσι?Το widget με το κοριτσακι στο πανω μερος ειναι απο το Revi-Krs HD.Δηλ χρησιμοποιησε το widget αυτο με το θεμα για τα εικονιδια.Τωρα ποιο ειναι αυτο?->Kostasrodos
Δημοσίευση 11/11/2012 - 20:18
Το ithemesky εχει παρα πολλα. Ποια ειναι τα πιο ολοκληρωμενα?
Δημοσίευση 11/11/2012 - 20:28
Είναι πολλά.. Πάρα πολλά.. (δεν εννοώ μόνο στο ithemesky, αλλά γενικά)Το ithemesky εχει παρα πολλα. Ποια ειναι τα πιο ολοκληρωμενα?
Θα σου πω τα boss.ios, ayecon, black UPS, buuf, carbon X pro, Zui, Pages, MiOS.
Και πάλι είναι του γούστου μου περισσότερο αυτά και πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που υπάρχουν..
Ρίξε μια ματιά και στο youtube..
Δημοσίευση 11/11/2012 - 20:48
Το ithemesky εχει παρα πολλα. Ποια ειναι τα πιο ολοκληρωμενα?
σε αυτα που θα δεις ls κ εικονιδια, ειναι "ολοκληρωμενα"
θα τα ξεχωρισεις απο τις screenshots που εχουν
εξερευνησε τα παντως, για αρχη
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες