Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iphone 5 or samsung galaxy note 2?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
283 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:39

Νομίζω ότι δεν αξίζει να πληρώσει κάποιος για μια τεχνολογία που στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη. Η μάλλον τώρα ξεκινά να αναπτύσσεται. Θεωρώ ότι μέχρι να φθάσει στο επιθυμητό στόχο που λογικά θα είναι η κάλυψη όλης της χώρας θα περάσει παρα πολύς καιρός. Το να έχεις μια τεχνολογία, να την πληρώνεις και να μην σου δινεται η δυνατοτητα να την χρησιμοποιήσεις είναι κάπως.
Εγω θα επελέγα την φθηνότερη λύση. :)

Είναι marketing tool.Ακριβώς όπως τα 45 προγράμματα πλύσης του πλυντηρίου ρούχων σου: Το 95% το χρηστών χρησιμοποιεί 2-3 και το άλλο 5% άλλα 2-3. Τα υπόλοιπα είναι για να χαίρεσαι ότι είσαι ένα βήμα μπροστά..
Έτσι είναι και το LTE. Όταν θα λειτουργεί 100%, ναι θα είναι πολύ όμορφο αλλά τότε θα είναι ήδη ξεπερασμένο γιατί θα έρχεται το 5G and so on and so forth που λένε και οι Αμερικάνοι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:43

καλα κι αυτοι ολο λογια ειναι!!!! :lol:

#78   xalkinos

xalkinos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:52

Δεν έχω αλλα +1 Rallye. Έτσι είναι...
:)

#79   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 28/12/2012 - 03:09

Δεν έχω αλλα +1 Rallye. Έτσι είναι...
:)

Δεν κάνω συλλογή από +1 αγαπητέ..αυτά σε αυτούς που πάνε για το μετάλλιο!
Επίσης, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών θέλει και ξέρει να χρησιμοποιεί απλές, καθημερινές εφαρμογές (γι'αυτό και το iOS παραμένει το ίδιο εδώ και παααααρα πολύ καιρό) και δεν ενσωματώνει έστω βασικά στοιχεία από το jb. Γιατί η πλειοψηφία παίρνει απλά ένα γαμ@#$ τηλέφωνο και δεν έχει master στην πληροφορική! Θέλει να μπαίνει στο fb στο tweeter, να διαβάζει-απαντάει σε e-mails να παίζει κανένα παιχνιδάκι για 5-10 λεπτά (ανάμεσα σε διαλείμματα από τη δουλειά ή περιμένοντας κάποιο ραντεβού για αποσυμπίεση), και να διαβάζει τα νέα της επικαιρότητας. That's all! Και αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι τα τσακάλια στην apple και ευτυχώς κινούνται και θα κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση για πολύ καιρό ακόμα. Οι υπόλοιποι 10-15% των χρηστών (οι "απαιτητικοί") απλά θα κουραστούν κάποια στιγμή και θα την κάνουν προς Android μεριά μέχρι και αυτό να βρει το σωστό δρόμο και τότε θα πάνε να βρούνε κανένα άλλο "open" λειτουργικό για να θυμηθούν και πάλι τις ένδοξες μέρες τύπου Linux (που ζήτημα εάν το ξέρει το 5% του πληθυσμού). Με λίγα λόγια? Το iOS αυτή τη στιγμή είναι ότι ήταν τα windows 98 κάποτε. Μας άνοιξαν τα μάτια, μας έβαλαν στον κόσμο της καθημερινής τεχνολογίας και κυριάρχησαν στον πλανήτη μέχρι και σήμερα..

#80   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2012 - 03:43

Να πω και εγω την άποψη μου:
Ξεκίνησα το 2008 με το 3g. Στην συνέχεια 3GS. Μετα το 4αρι και στο τέλος το 4s. Αυτα τα 3-4 χρόνια είχα συνέχεια iPhone. Το καλοκαίρι, πούλησα το 4s και πήρα galaxy s3 μόνο και μόνο για να το δώ και να το δουλέψω. Το κράτησα 10 μέρες και το ξανά έδωσα. Δεν μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής. Στο λειτουργικό δεν είχα πρόβλημα. Ήταν κάτι διαφορετικό και μου άρεσε. Το συνηθισα αμέσως.
Αφού το πούλησα, ξανά πήρα 4s, αλλα μετα απο 15 μέρες το ξανά βαρέθηκα. Εκεί κατάλαβα ότι είχα κουραστεί με το iPhone. Τότε λοιπόν, έπρεπε να πάρω μια απόφαση: ή αποτοξινωση και μένοντας με ένα απλό nokia η αλλάζω και βλέπουμε. Οπότε ξανά πήρα το galaxy s3. Το κράτησα περίπου 2 μήνες. Το πούλησα για να πάρω το iPhone 5 αλλα όταν το έπιασα με έπιασε πάλι το ίδιο παλιό συναίσθημα και βλέποντας και την τιμή, εκανα πίσω.
Επέλεξα το note 2 και όχι απλά το συνηθισα αλλα πήγα σήμερα στα public να δώ παλι το 5αρι και μου κακοφανηκε η μικρη οθόνη του.
Νομίζω, έχω συνηθίσει την οθόνη και την ταχύτητα του note 2 όπου ότι άλλο μου ξυνιζει.
Και να φανταστείτε, την πένα δεν ξέρω να την χρησιμοποιώ ούτε την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλα ούτε και θέλω. Το χρησιμοποιω όπως χρησιμοποιουσα το iPhone.
Είμαι αρκετα ευχαριστημένος απο το note 2. Με έχει εντυπωσιάσει η ταχύτητα του. Γιατι για τις λειτουργίες δεν ξέρω ούτε τις μισές... :)

Κατ'αρχην Χρονια Πολλα σε ολους!!!Μια απο τα ιδια κι εγω!!!Και γενικα ειμαι φαν της Apple...Ομως καπου το οτι κρατανε κλειδωμενα bluetooth-αν εξερεσουμε την αντ/γη αρχειων μονο μεταξυ 2 iphone-ραδιοφωνο κλπ.,καπου το οτι βαρεθηκα αυτο το ιδιο μενου του(χωρις φυσικα να σημενει οτι δεν αξιζει),πηρα την αποφαση και πηρα το"θηριο"!!!Αφου πρωτα κι εγω περασα απο το S3...Μιλαμε,προς το παρον δε παιζεται το μηχανημα!!!Τα κανει ολα!!!Και η πλακα ειναι οτι,οσο και να το μαθεις,ολο και ανακαλυπτεις καποιες καινουργιες δυνατοτητες!!!!Ενταξει,σα κατασκευη δεν ειναι και κορυφαια,σ'αυτα η Apple δε παιζεται,ομως ειναι μια παρα πολυ αξιολογη συσκευη,οπως ηδη ειπα και αυτο κανει τη ζυγαρια να γερνει προς τα εδω!!!Αποψη μου βεβαια,αλλα δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι που θα διαφωνησουν!!Να στε ολοι καλα και Καλη Χρονια... :)

#81   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 28/12/2012 - 04:05

για εμενα το 4g για καποιον που ειναι της τεχνολογιας και μενει αθηνα η θεσσαλονικη αξιζει να αγορασει τετοια lte συσκευη γιατι συντομα θα υπαρχει καλη στοιχειώδης κάλυψη και αν δεν το εχει σε ένα 6μηνο με 9μηνο αν δεν εχει συσκευη με 4g θα τρεχει να αγοραζει καινουργια με 4g

#82   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 28/12/2012 - 07:35

Ααααα. Δεν το ήξερα. Το αγόρασα απο birdphone το δικό μου 550 ευρω όταν είχε πρωτοβγει. Οπότε αξίζει πλέον να το αγοράζεις απο κάποια αλυσίδα εκτός αν δεν θέλεις την δωρο επιταγή των 150 οπότε σαν καθαρο πόσο θα σου βγει στο 600αρι και με μια δωρο επιταγή με την οποία θα αναγκαστεις να αγοράζεις κάτι.

Ενημερωτικα την δωροεπιταγη την χρησιμοποιεις στην ιδια την αγορα. Σου βγαινει 450, δε χρειαζεται να αγορασεις και κατι αλλο.

You'll Never Walk Alone

#83   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2012 - 08:38

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας οσο αφορα το 5 σε σχεση με το note2 δεν ξερω πιο να παρω ειμαι κατοχος iphone απο το 3G μεχρι και το 4s και εκει που ετοιμαζομουν για το 5 ξαφνικα ακουω οτι ξεβαφει οτι παλι δεν εχει μπαταρια και σημα και το πιο σοβαρο οτι θα εχουμε 5s μεχρι το καλοκαιρι και επισης ειμαι σε απογνωση γιατι οτι και να κανω στο apple ξερω οτι ειστε εδω και θα το επαναφερω σταθερος κοσμος ενω απο την αλλη android δεν ειχα ποτε και δεν ξερω τιποτα βλεπω παντος μεγαλη στροφη προς samsung απο πολλα ατομα και θελω και αυτοι να μου πουν αν το μετανηωσαν ή οχι
ευχαριστω .

Καλη σου μέρα φίλε μου και χρόνια πολλά .

Το όλο θέμα ξεκινάει το τι ζητάς από την νέα σου συσκευή και τι παραπάνω θες και να δεις σε ποια συσκευή βρίσκεις αυτά πχ θες μεγάλη οθόνη πρέπει να πάρεις το Note2.

Θες περισσότερο τηλέφωνο οδηγάς και θες να παίρνεις συνέχεια τηλέφωνα δεν παίρνεις note2.

Πρέπει με λίγα λόγια εσύ να δεις το τι ανάγκες έχεις και να πράξεις και όχι το που πάει η μόδα.Δεν είναι μόδα το τηλέφωνο αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο που πρέπει κυρίως σε περίπτωση ανάγκης να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια κλήση.

Εγώ είχα και το iPhone 5 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο αλλά εγώ ζητούσα κάτι παραπάνω ένα ποιο σύγχρονο λειτουργικό ποιο απελευθερωμένο που αυτό στο νέο iOS6 δεν το είδα.

Ήθελα να έχω jailbreak τουλάχιστον που να μπορώ να το φέρω περίπου στα μέτρα μου τι μέτρα δηλαδή αυτά που είχα στο iPhone4S μου .

Ανταυτού δεν είχα ούτε αυτά είχα ένα κλειστό τηλέφωνο 739,00 Ευρώ που έκανε κλήσεις είχε πολλά πράγματα αλλά δεν με κάλυπτε.
Έτσι πήρα το note2 και εδώ και μερικές ημέρες με την βοήθεια ορισμένων φίλων εδώ μέσα με βοηθησαν και είδα πολλά πράγματα και καθημερινά το χαίρομαι όλο και περισσότερο και το πρώτο πράγμα που χάρηκα είναι την μπαταρία του που δεν έχει καμία σχέση με του iphone5.

Τέλος θα σου έλεγα ότι αν είσαι οκ εκεί που είσαι μείνε εκεί.Αν θες κάτι παραπάνω πάρε το iphone5 και αν θες κάτι άλλο καινούριο και έχεις όρεξη να μάθεις από την αρχή πάρε το Note2.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#84   nicknn

nicknn

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:20

Σωστά. -150 απο τη δωροεπιταγή των καταστημάτων και άλλα 100 απο τη Samsung.

H επιστροφη απο samsung πως γίνεται?
Υπολογιζεται στο ταμείο?

#85   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:23

Δες αυτό.

Στο ταμείο αφαιρούνται μόνο τα 150 της δωροεπιταγής. Το Πλαίσιο δέχεται να κάνει αφαίρεση στην αγορά του Note επι τόπου και όχι σε επόμενη αγορά.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 28/12/2012 - 19:27

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#86   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:32

H επιστροφη απο samsung πως γίνεται?
Υπολογιζεται στο ταμείο?

με την αγορα σου δινουν και ενα εντυπο,το συμπληρωνεις με τα στοιχεια σου το ταχυδρομεις και εντος 10 ημερων σου κανουν καταθεση στον λογαριασμο που θα δηλωσεις 100 ευρω......

παντος για να απαντησω και στην ερωτηση του φιλου,κατα την αποψη μου δεν μπορεις να συγκρινεις το iphone 5 με το note 2,γιατι δεν ειναι πανω κατω ιδιες συσκευες....αλλο αντιπροσωπευει η μια και αλλο η αλλη.....ολα αρχιζουν και τελειωνουν τι ψαχνει και τι θυελει ο καθενας απο την συσκευη του......

παντος και τα δυο ειναι καλταπληκτικα,αλλα τοσο διαφορετικα μεταξυ τους....

#87   nicknn

nicknn

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/12/2012 - 22:17

Πράγματι, με την δωροεπιταγη και το cashback βγαίνει 450 euro

Να δούμε αν τα αξίζει

Παρήγγειλα ήδη τα παρελκόμενα από ebay ( θήκες, προστατευτικά οθόνης, φορτιστές, cradle κτλ)
και αύριο θα βγω στη γύρα, αν και σε 3 Πλαίσια που τηλεφώνησα είχαν μόνο ένα άσπρο εκθεσιακό.

Το 4s φυσικά θα το κρατήσω.
Απλα λόγω δουλειάς, χρειάζομαι Internet και υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο
Μεχρι τώρα για απουσιες πάνω απο 2ωρο απο υπολογιστη, έπρεπε αν έχω μαζι μου εκτός από το τηλέφωνο
και το ipad ή notebook
Από 8ωρο και πάνω, laptop ασυζήτητη

Ελπίζω το note να μεγαλώσει το χρονικό όριο κατά μερικές ώρες, ώστε να μην πάω για ψάρεμα με το ipad :rolleyes:

Αν και το ιδανικό τηλέφωνο για μένα είναι αυτό ( χωρίς πλάκα)

φαίνεται ότι για αρκετά χρονιά ακόμη δεν θα μπορέσω να προσφέρω στον εαυτό μου αυτή την πολυτέλεια

Γνωρίζει κανείς αν η cosmote δίνει 2 microsim με το ίδιο νούμερο, όπως δίνει μια micro και μια κανονική?
Τουλάχιστον να γλυτώσουμε το βάλε βγάλε της sim απο 4s σε note

#88   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/12/2012 - 22:30

Μεγειές λοιπόν.. Η Cosmote δίνει ναι..
| JailBreak Means System Customization |