Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
544 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 14:22

Mind the Buzz HD μονο για ipad

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση απλά όσοι έχουν iPhone & iPad θα πρέπει να το ξαναπληρώσουν...
Αν όμως το συνολικό κόστος των 2 apps ήταν το ίδιο με αυτό που θα βγάζαμε σαν "universal" τότε ίσως και να είναι η καλύτερη λύση.

και εγώ θελω να είναι Hd για το Iphone5 όποιος θελει να κατεβαζει την Hd και οποιος θελει οχι.. :o

Το iPhone5 θα είναι μέσα στο επόμενο update που θα βγάλουμε, οπότε είσαι καλυμμένος. Δεν έχει να κάνει με αυτό που συζητάμε περί universal και iPad.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/12/2012 - 14:41

Αν γίνει universal μαζί με iPad HD θα γίνει 80ΜΒ που σημαίνει ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορεί να το κατεβάσει με 3G.

Κατά τη γνώμη μου, ο τελευταίος λόγος για να μην κάνεις μια εφαρμογή universal. Δεν έχει καμία απολύτως αξία να το λαμβάνεις υπόψιν σου.
Και τι έγινε αν δεν μπορείς να το κατεβάσεις με 3G? Κατέβασέ το από τον υπολογιστή σου ή όταν συνδεθείς σε WiFi.

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να βγει νέο universal app (σε υψηλότερη τιμή), αλλά να εξακολουθεί να υπάρχει και το απλό iPhone app για όσους δεν ενδιαφέρονται για άλλα devices.

Ότι και να αποφασίσετε (universal ή HD version), αυτός που έχει και iPhone και iPad θα το ξαναπληρώσει για να το έχει και στο iPad.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 16/12/2012 - 14:42

#168   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 14:43

Κατά τη γνώμη μου, ο τελευταίος λόγος για να μην κάνεις μια εφαρμογή universal. Δεν έχει καμία απολύτως αξία να το λαμβάνεις υπόψιν σου.
Και τι έγινε αν δεν μπορείς να το κατεβάσεις με 3G? Κατέβασέ το από τον υπολογιστή σου ή όταν συνδεθείς σε WiFi.

Δεν είναι τόσο απλή η απάντηση... για αυτό και πολλά κορυφαία tech sites & blogs του εξωτερικού που ήταν 100% υπέρ των universal (προ iPad Retina), τώρα αλλάζουν άποψη..
Δεν μπορείς απλά να αγνοήσεις τους χρήστες που κατεβάζουν εφαρμογές on the go μέσω 3G. Είναι και αυτοί μέρος του κοινού σου.

#169   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/12/2012 - 14:45

Κι εγώ HD προτείνω μόνο για ipad για πολλούς λόγους..

Αναρτημένη εικόνα

#170   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 14:46

Δεν είναι τόσο απλή η απάντηση... για αυτό και πολλά κορυφαία tech sites & blogs του εξωτερικού που ήταν 100% υπέρ των universal (προ iPad Retina), τώρα αλλάζουν άποψη..
Δεν μπορείς απλά να αγνοήσεις τους χρήστες που κατεβάζουν εφαρμογές on the go μέσω 3G. Είναι και αυτοί μέρος του κοινού σου.

Δεν τους αγνοώ, αλλά πες μου το ποσοστό αυτών των χρηστών, στην αγορά της Ελλάδας όπου απευθύνεται η εφαρμογή σας.

#171   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 14:50

Ότι και να αποφασίσετε (universal ή HD version), αυτός που έχει και iPhone και iPad θα το ξαναπληρώσει για να το έχει και στο iPad.

Όχι δεν είναι έτσι. Αυτός που το έχει ήδη στο iPhone του, ναι θα το ξαναπληρώσει. Αλλά αυτός που θα κατεβάσει το HD για iPad (και δεν το έχει ακόμα στο iPhone του), θα έχει δωρεάν και την iPhone έκδοση.
Και επειδή είμαστε μια εφαρμογή που ξεκίνησε πριν 40 μέρες, σαφέστατα και είναι πιο πολλοί αυτοί που δεν την έχουν κατεβάσει.

Δεν τους αγνοώ, αλλά πες μου το ποσοστό αυτών των χρηστών, στην αγορά της Ελλάδας όπου απευθύνεται η εφαρμογή σας.

Μακάρι να είχαμε πρόσβαση σε τέτοια στατιστικά. Αν τα είχαμε, θα ήταν σίγουρα πιο εύκολο να αποφασίσουμε..
Κρίνοντας πάντως από φίλους και γνωστούς, η πλειοψηφία χρησιμοποιεί τόσο wifi όσο και 3G.

#172   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 14:58

Όχι δεν είναι έτσι. Αυτός που το έχει ήδη στο iPhone του, ναι θα το ξαναπληρώσει.

Ναι, για αυτή την περίπτωση μιλάω. Δεν ήμουν σαφής, sorry. Εμείς που το έχουμε ήδη, αν έχουμε iPad (ή αποκτήσουμε στο μέλλον), θα το αγοράσουμε και πάλι για το iPad.
Εγώ προσωπικά θα το κάνω, είτε βγάλετε universal, είτε HD, γιατί το θέλω και στο iPad, οπού θα έχει και επιπλέον features απ' ότι κατάλαβα.
Άλλος είτε θα το κάνει, είτε θα αποφασίσει σε ποια συσκευή θέλει να παίζει.

Παράδειγμα το Angry Birds. Εγώ τα έχω μόνο σε HD εκδόσεις (εκτός από το πρώτο που το έχω και στο iPhone). Δεν είδα πουθενά το added value για να τα έχω και στις δυο συσκευές.
Αντίθετα, τις productivity εφαρμογές της Readdle, πχ Printer Pro, Readdle Docs τις έχω αγοράσει δυο φορές και για iPhone και για iPad.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 16/12/2012 - 15:04

#173   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:07

To πιο σημαντικό για μένα είναι να σκεφτείτε ότι οι χρήστες του iPhone μόνο είναι πολλαπλάσιοι από χρήστες του Ipad.
Καλό είναι να αφήσετε ανεπηρέαστους αυτούς, βγάζοντας μια νέα εφαρμογή universal και έχοντας διαφορετικό update cycle έστω και για λίγο θα ακούσετε μουρμούρα.
Κάποιος που ήδη έχει iPhone και εφαρμογή θα αγοράσει απλά HD, ούτως ή άλλως και τη νέα θα την αγοράσει.
Αν είχατε βγάλει από την αρχή μια universal θα ήταν καλύτερα , τώρα πιστεύω βγάζοντας άλλη universal έχοντας παράλληλα δλδ 2 για iPHone θα δημιουργήσετε κακό προηγούμενο και θα είναι κρίμα γιατί η εφαρμογή σας είναι καλή.

Επίσης κάτι τελευταίο, πόσοι χρήστες με ipad retina 3G(σχετικά με το επιχείρημα για 3G) το εχουν on the go και κατεβάζουν παιχνίδια;

Αναρτημένη εικόνα

#174   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:16

Καλό είναι να αφήσετε ανεπηρέαστους αυτούς, βγάζοντας μια νέα εφαρμογή universal και έχοντας διαφορετικό update cycle έστω και για λίγο θα ακούσετε μουρμούρα.
Επίσης κάτι τελευταίο, πόσοι χρήστες με ipad retina 3G(σχετικά με το επιχείρημα για 3G) το εχουν on the go και κατεβάζουν παιχνίδια;

Φώτη, δεν έχει σημασία τι συσκευή έχει κάποιος... από που θα το κατεβάσει. Το μέγεθος θα είναι αυξημένο για όλους γιατί θα υποστηρίζει και iPad retina.

Η υπάρχουσα εφαρμογή πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη και να έχει το ίδιο update cycle με την unversal/HD εκτός και αν πρόκειται για κάποιο feature iPad specific.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 16/12/2012 - 15:19

#175   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:16

To πιο σημαντικό για μένα είναι να σκεφτείτε ότι οι χρήστες του iPhone μόνο είναι πολλαπλάσιοι από χρήστες του Ipad.
Κάποιος που ήδη έχει iPhone και εφαρμογή θα αγοράσει απλά HD, ούτως ή άλλως και τη νέα θα την αγοράσει.
Αν είχατε βγάλει από την αρχή μια universal θα ήταν καλύτερα , τώρα πιστεύω βγάζοντας άλλη universal έχοντας παράλληλα δλδ 2 για iPHone θα δημιουργήσετε κακό προηγούμενο και θα είναι κρίμα γιατί η εφαρμογή σας είναι καλή.

Συμφωνούμε ως προς το πιθανό μπλέξιμο που μπορεί να γίνει έχοντας 2 apps για iPhone (το ένα απλό και το άλλο universal) και μάλλον προσανατολιζόμαστε τελικά στην ξεχωριστή iPad HD έκδοση.
Αλλά αυτό που λες για ipad retina και 3G, δεν εννοούσαμε αυτούς τους χρήστες! Εννοείται ότι οι iPad users θα κατεβάζουν με wifi. Αυτούς που σκεφτόμαστε ότι θα δυσαρεστήσουμε έχοντας ένα μεγάλο αρχείο είναι τους iPhone users που κατεβάζουν με 3G.

#176   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:18

Ναι αλλά βάσει αυτού του επιχειρήματος , είναι καλύτερο να βγει μόνο για HD κι όχι Universal.;)
Αφήνοντας το αρχικό μέγεθος για iPhone ανεπηρέαστο.
Γι αυτό είπα για ipad on the go.

Αναρτημένη εικόνα

#177   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:23

Ναι, για αυτή την περίπτωση μιλάω. Δεν ήμουν σαφής, sorry. Εμείς που το έχουμε ήδη, αν έχουμε iPad (ή αποκτήσουμε στο μέλλον), θα το αγοράσουμε και πάλι για το iPad.
Εγώ προσωπικά θα το κάνω, είτε βγάλετε universal, είτε HD, γιατί το θέλω και στο iPad, οπού θα έχει και επιπλέον features απ' ότι κατάλαβα.
Άλλος είτε θα το κάνει, είτε θα αποφασίσει σε ποια συσκευή θέλει να παίζει.

Παράδειγμα το Angry Birds. Εγώ τα έχω μόνο σε HD εκδόσεις (εκτός από το πρώτο που το έχω και στο iPhone). Δεν είδα πουθενά το added value για να τα έχω και στις δυο συσκευές.
Αντίθετα, τις productivity εφαρμογές της Readdle, πχ Printer Pro, Readdle Docs τις έχω αγοράσει δυο φορές και για iPhone και για iPad.

Ναι ακριβώς έτσι είναι. Αν τελικά κάνουμε ξεχωριστή iPad έκδοση, θα υπάρχουν χρήστες που θα επιλέξουν σε ποιά συσκευή θέλουν περισσότερο να το έχουν, αλλά θα υπάρχουν και άλλοι που θα την κατεβάσουν και στις δύο.
Σίγουρα γίνεται πολυσύνθετο το ζήτημα, από τη στιγμή που μπαίνει στη μέση το limit της Apple μέχρι 50mb.. Για αυτό και μάλλον το καλύτερο είναι να αφήσουμε το iPhone app as is και απλά να βγει μια HD έκδοση μόνο για iPad. Ξέρουμε ότι θα είναι πολλοί αυτοί που θα γκρινιάξουν περί non-universal, αλλά αν ήξεραν όλοι αυτοί τους λόγους που θα το κάνουμε αυτό, ίσως και να καταλάβαιναν..

Ναι αλλά βάσει αυτού του επιχειρήματος , είναι καλύτερο να βγει μόνο για HD κι όχι Universal. ;)
Αφήνοντας το αρχικό μέγεθος για iPhone ανεπηρέαστο.
Γι αυτό είπα για ipad on the go.

ok got it :) νομίζω είναι η καλύτερη λύση τελικά το ξεχωριστό HD για iPad..

#178   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/12/2012 - 16:33

Αν κυκλοφορούσαν την ίδια μέρα οι εκδόσεις για iphone και για ipad τόυε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα όμως υπάρχει. Έστω ότι ήθελα εξαρχής την έκδοση HD. Δεν υπήρχε επιλογή και αγόρασα την απλή, περιμένοντας να γίνει universal κάποια στιγμή. Όταν κυκλοφορήσει η HD ξεχωριστά, θα απογοητευτώ γιατί ουσιασικά αγόρασα μια εφαρμογή που δεν χρειαζόμουν... Νομίζω θα υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις

#179   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 18:59

Αν κυκλοφορούσαν την ίδια μέρα οι εκδόσεις για iphone και για ipad τόυε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα όμως υπάρχει. Έστω ότι ήθελα εξαρχής την έκδοση HD. Δεν υπήρχε επιλογή και αγόρασα την απλή, περιμένοντας να γίνει universal κάποια στιγμή. Όταν κυκλοφορήσει η HD ξεχωριστά, θα απογοητευτώ γιατί ουσιασικά αγόρασα μια εφαρμογή που δεν χρειαζόμουν... Νομίζω θα υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Και αυτό λύνετε με τον εξής τρόπο: Αν κάναμε launch και τις 2 εφαρμογές μαζί non-universal, η τιμή τους θα ήταν 0,89 (όπως είναι και τώρα) για το iPhone και 1,79 για το iPad. Εσύ θα αγόραζες του iPad με 1,79 (άρα θα έδινες 2x την τιμή που έχεις δώσει τώρα).
Αν βγει τώρα iPad HD έκοδση με 1,79, αλλά για τις πρώτες ημέρες υπάρχει offer για 0,89 (για να εξυπηρετήσεις αυτούς που θα προτιμούσαν την iPad έκδοση αλλά αναγκάστηκαν να κατεβάσουν την iPhone), τότε το ποσό θα δώσεις τελικά θα είναι ακριβώς το ίδιο.
Πιστεύεις ότι θα υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις και σε αυτήν την περίπτωση?

Όπως βλέπεις το παλεύουμε τρελά να βρούμε την ιδεατή λύση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε απόφαση θα υπάρξουν σίγουρα κάποιοι δυσαρεστημένοι. Ο στόχος είναι να βρεθεί αυτή με τους λιγότερους.

#180   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 16/12/2012 - 19:02

Ξεχωριστή έκδοση για iPad με 0,89 (τουλαχιστον για αρχη) νομίζω είναι καλά...

Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 16/12/2012 - 19:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32