Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
544 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 10/01/2013 - 14:46

Αρχικά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Η ερώτηση περί mpeg είναι συγκεκριμένα η "Το MPEG είναι συμπιεσμένη μορφή...?" και έχει για απαντήσεις α) Μουσική, β) Φωτογραφία, γ) Βίντεο, δ) Λογισμικού. Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές μορφές Mpeg, αλλά γενικότερα ακόμα και στο wikipedia αναφέρει "Η μέθοδος MPEG (Moving Pictures Experts Group) χρησιμοποιείται για την συμπίεση κινούμενης εικόνας ή βίντεο."

Ως προς την ανάλυση HD, έχεις ένα point, αλλά όχι ότι δεν είναι σωστό το 1920x1080. Check this out:

High-definition television (HDTV) provides a resolution that is substantially higher than that of standard-definition television.
HDTV may be transmitted in various formats:

• 1080p - 1920×1080p: 2,073,600 pixels (approximately 2.1 megapixels) per frame
  • 1080i - typically either:
    • 1920×1080i: 1,036,800 pixels (approximately 1 megapixel) per field or 2,073,600 pixels (approximately 2.1 megapixels) per frame
    • 1440×1080i:[1] 777,600 pixels (approximately 0.8 megapixels) per field or 1,555,200 pixels (approximately 1.6 megapixels) per frame
  • 720p - 1280×720p: 921,600 pixels (approximately 0.9 megapixels) per frame
Υπάρχει ένα θεματάκι στο saving των badges, το διορθώνουμε ήδη.
Όσο για το gigabyte, έχεις απόλυτο δίκιο! Μας είχε ξεφύγει στην επικύρωση!
Thanks for the tips!!

1) Ευχαριστώ για την διόρθωση στο MPEG, έχεις δίκιο.

2) Συμφωνω, δεν είναι οτι δεν ειναι σωστό, αλλά ίσως αν ηταν πιο καλα διατυπωμένη η ερώτηση γιατι εδω που τα λεμε υποκειμενικο ειναι να απαντησει κάποιος αυτο που θεωρει σωστο (ειτε ειναι το 720p ειτε το 1080p). Περι ορέξεως.... :)

3) Ναι, να φανταστείς πριν λίγο μου βγαλε badge για την μουσικη και ας έπαιζα αλλη κατηγορία.. :P

Bugs πάντα υπάρχουν σε λογισμικό, σημασία έχει πως έχετε σωστές βάσεις ως αναφορά τον προγραμματισμό της εφαρμογής και τους στόχους που έχετε θέσει. Τα γουστάρετε πολύ αυτό που κάνετε και φαίνεται απ την πρώτη στιγμή, όπως και η χημεία του team σας ;)

Ειλικρινά ειναι η πρωτη Ελληνικη εφαρμογή που δεν έχω μετανοιώσει που την πλήρωσα και αξίζει πολλά πολλά παραπάνω! :)

Ανυπομονώ να δώ μελλοντικά Updates καθώς και άλλες εφαρμογές απο σας.. Cheers!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2013 - 15:00

1) Ευχαριστώ για την διόρθωση στο MPEG, έχεις δίκιο.

2) Συμφωνω, δεν είναι οτι δεν ειναι σωστό, αλλά ίσως αν ηταν πιο καλα διατυπωμένη η ερώτηση γιατι εδω που τα λεμε υποκειμενικο ειναι να απαντησει κάποιος αυτο που θεωρει σωστο (ειτε ειναι το 720p ειτε το 1080p). Περι ορέξεως.... :)

3) Ναι, να φανταστείς πριν λίγο μου βγαλε badge για την μουσικη και ας έπαιζα αλλη κατηγορία.. :P

Bugs πάντα υπάρχουν σε λογισμικό, σημασία έχει πως έχετε σωστές βάσεις ως αναφορά τον προγραμματισμό της εφαρμογής και τους στόχους που έχετε θέσει. Τα γουστάρετε πολύ αυτό που κάνετε και φαίνεται απ την πρώτη στιγμή, όπως και η χημεία του team σας ;)

Ειλικρινά ειναι η πρωτη Ελληνικη εφαρμογή που δεν έχω μετανοιώσει που την πλήρωσα και αξίζει πολλά πολλά παραπάνω! :)

Ανυπομονώ να δώ μελλοντικά Updates καθώς και άλλες εφαρμογές απο σας.. Cheers!

Σε ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σου καθώς και για την κατανόηση που δείχνεις ως προς τα όποια bugs. Ναι, δυστυχώς μας έχουν ξεφύγει κάποια θεματάκια αλλα δουλεύουμε καθημερινά συνεχώς για να τα λύσουμε καθώς και να ετοιμάσουμε τα νέα features που έρχονται σύντομα. Για την ακρίβεια έχουμε ήδη προδιαγράψει τα επόμενα updates και τα features που θα βγάζουμε (ανά 2 μήνες περίπου) για όλο το 2013 - οπότε έρχονται ΠΟΛΛΑ νέα πράγματα!
Είμαστε εδώ για οτιδήποτε θέλετε να μας σχολιάσετε/αναφέρετε!
Keep it up!

#288   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:15

Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια συγγραφή κριτικής στο AppStore ?

Μάλλον έχεις non-greek account στο App Store, για αυτό και δεν σου δείχνει κριτικές.
Σύνολο κριτικών 129 (all versions) από τις οποίες οι 45 είναι για το current version, με μέσο όρο 4.5/5 αστέρια :)

#289   johnmixal

johnmixal

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:20

Καλησπέρα και από εμένα,
Πολύ καλή δουλειά παιδιά μπράβο! έχω αγοράσει το παιχνίδι σας και για εμένα και στην γυναίκα μου απλά αναρωτιέμαι όταν βγάλετε το HD που λέτε θα πρέπει να το ξανά αγοράσω (3η φορά!!) για να το έχω στο Ipad η θα είναι universal app?
Προς το παρόν το κάνω apscale στο ipad!

Ευχαριστώ

#290   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:26

Καλησπέρα και από εμένα,
Πολύ καλή δουλειά παιδιά μπράβο! έχω αγοράσει το παιχνίδι σας και για εμένα και στην γυναίκα μου απλά αναρωτιέμαι όταν βγάλετε το HD που λέτε θα πρέπει να το ξανά αγοράσω (3η φορά!!) για να το έχω στο Ipad η θα είναι universal app?
Προς το παρόν το κάνω apscale στο ipad!

Ευχαριστώ

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την υποστήριξη :) Το νέο update που έρχεται τέλος του μήνα θα υποστηρίζει iPad HD και θα είναι universal app :)

#291   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1038 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:31

Για την ακρίβεια υπάρχουν 128 κριτικές συνολικά - οι 44 είναι για το latest version (1.1)

δεν βλεπω τιποτα

#292   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:32

Τέλειο το παιχνίδι πραγματικά πολυ καλή δουλειά και σπάνια παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια στο 5 αρι μου.... !πολυ καλή δουλειά συγχαρητήρια!

#293   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:33

Μπραβο !!!! + 5 σε ολους τους συντελεστες ...... κολλημα .....

#294   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:36

δεν βλεπω τιποτα

Εισαι στο Ελληνικο Store ή έχεις ξένο Account? (Αμερικανικο,αγγλικο,κ.ο.κ.)

(Σε ρώτησε ήδη ο developer)

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 11/01/2013 - 13:36

#295   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:40

Τέλειο το παιχνίδι πραγματικά πολυ καλή δουλειά και σπάνια παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια στο 5 αρι μου.... !πολυ καλή δουλειά συγχαρητήρια!

Μπραβο !!!! + 5 σε ολους τους συντελεστες ...... κολλημα .....

Να είστε καλά παιδιά! We need the support! :)

#296   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1038 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 05:38

Μάλλον έχεις non-greek account στο App Store, για αυτό και δεν σου δείχνει κριτικές.
Σύνολο κριτικών 129 (all versions) από τις οποίες οι 45 είναι για το current version, με μέσο όρο 4.5/5 αστέρια :)

ναι έχω US account

#297   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 08:39

ναι έχω US account

Αν θες να διαβάσεις τα reviews, υπάρχει link στο App Store "Change country", για να μπορείς να δεις τα reviews των apps που είναι καταχωρημένα σε άλλη χώρα. Μετά αλλάζεις πάλι σε US ;)

#298   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Konstantinosdj

Δημοσίευση 12/01/2013 - 09:13

Δεν μπορώ να καταλάβω τί λες γιατί δεν έχει ξανα-αναφερθεί, αλλά με ένα screenshot θα μας βοηθήσεις πολύ!

Τέλειο! Παίζουμε και σε άλλα demographics ;)

Σε 2-3 εβδομάδες θα το έχεις!!!

Μοιράσαμε σήμερα promos! Αλλά θα μοιράσουμε και άλλα τις επόμενες μέρες ;)

Ορίστε και τα Screenshots

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: Konstantinosdj, 12/01/2013 - 09:14

#299   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 10:03

Ορίστε και τα Screenshots

Οι μαύρες γραμμές Κωνσταντίνε είναι μέρος των graphic assets του παιχνιδιού, για να δίνουν ένα "grungy" χαρακτήρα στο game :)

#300   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Konstantinosdj

Δημοσίευση 12/01/2013 - 11:49

Οι μαύρες γραμμές Κωνσταντίνε είναι μέρος των graphic assets του παιχνιδιού, για να δίνουν ένα "grungy" χαρακτήρα στο game :)

Τι εννοεις Grungy??Ειναι παντως αρκετα ενοχλητικο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες