Παντως ειναι απαραδεκτο να συμφωνεις με αυτα που γραφει o φιλτατος gasgion.Υποτιθεται οτι ειστε μια εταιρεια που εφτιαξε αυτην εφαρμογη που γνωρισε μεγαλη επιτυχια μεχρι τωρα.Θα επρεπε να παιρνατε υποψιν καθε σχολιο αρνητικο η θετικο για να βελτιωθειτε περισσοτερο απο το feedback των χρηστων και οχι να χλευαζετε ετσι καποιον απο μια παρατηρηση που σας εκανε καποιος χρηστης..
Εχω αδικο φιλε Δημητρη ? Ειδες πως μιλhse ο gasgion??Αλλα και η σταση του Developer δεν ειναι και η πιο σωστη του να συμφωνει απαξιωτικα με αυτο τον τροπο σε αυτη την απρεπη συμπεριφορα..
Ας τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά..
1. Αν διάβαζες τις προηγούμενες 22 σελίδες του topic, θα έβλεπες ότι παίρνουμε ΠΟΛΥ σοβαρά όλα τα σχόλια που μας κάνουν. Απαντάμε πάντα και σεβόμαστε ό,τι λένε οι χρήστες, εκφράζοντας πάντα με ευγένεια την άποψή μας. Επομένως, πριν κρίνεις κατά πόσο παίρνουμε υπόψην τα σχόλια των χρηστών μας, μάθε λίγο περισσότερο για εμάς και πώς αντιμετωπίζουμε μέχρι τώρα τους χρήστες για να δεις ότι έχεις σίγουρα άδικο.
2. Σχόλια τύπου "βρίσκω αισθητικά ενοχλητικές τις μαύρες γραμμές" είναι σεβαστά, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει το UI της εφαρμογής για να ικανοποιήσει ΕΝΑΝ και μόνο χρήστη από τους 30,000 που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Αυτό ουσιαστικά εξέφρασε ο gasgion και σε αυτό συμφωνήσαμε. Δεν πρόκειται για "απαξιωτική" απάντηση, αλλά για κοινή λογική.
3. Just for the record, δεν είμαι ο developer αλλά ο designer-marketer της εφαρμογής.
Δεν εχω αδικο γιατι εξεφρασα την γνωμη μου που ηταν αρνητικη.Με ενοχλουν στα μαιτα μου αυτες οι μαυρες γραμμες..Ελπιζω να το καταλαβαινεις..
Επισης γιατι πρεπει να πηγαινει αναγκαστικα βαση στατιστικης το αρνητικο feedback???Και επειδη ειμαι ενας τι παει να πει?Οτι θα με γραψουν στα παλια τους παπουτσια..?Οτι σχολιο και να ειναι,ειτε αρνητικο ειτε θετικο πρεπει να το λαμβανο καθε εταιρεια υποψη..
Αμα αγοραζες κατι και σου την εβγαινε απο πανω ενας χρηστης και ο Developer θα σου αρεζε εσενα αυτο ?
Πιο ωραιο ειναι εμφανισιακα να μην υπαρχουν αυτες οι μαυρες γραμμες ..Και οπως σου ειπα και πριν με ενοχλουν στα ματια μου..
Μιλας για κριτικη αλλα με κρινεις εσυ ομως..
Δεν μιλησα για χρωματα.
Χωρίς καμία δόση ειρωνίας σε αυτό που θα πω, ίσως θα έπρεπε να δεις μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα στα μάτια, γιατί ειλικρινά δεν το έχουμε ξανακούσει από κανέναν αυτό.. Ίσα ίσα που αρέσουν πολύ στο κόσμο αυτές οι μαύρες γραμμές και σίγουρα δεν ενοχλούν κανέναν μέχρι σήμερα που εξέφρασες εσύ αυτό το θέμα.
Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις. Όπως και κάθε developer έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει κατά πόσο μια κριτική έχει βάση για να αναλυθεί παραπάνω.
Η συγκεκριμένη κριτική, κατά τη γνώμη μας, δεν έχει καμία βάση, και δεν θα αναλυθεί παραπάνω.
Ευχαριστούμε.