Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
544 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Konstantinosdj

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:16

Ας τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά..
1. Αν διάβαζες τις προηγούμενες 22 σελίδες του topic, θα έβλεπες ότι παίρνουμε ΠΟΛΥ σοβαρά όλα τα σχόλια που μας κάνουν. Απαντάμε πάντα και σεβόμαστε ό,τι λένε οι χρήστες, εκφράζοντας πάντα με ευγένεια την άποψή μας. Επομένως, πριν κρίνεις κατά πόσο παίρνουμε υπόψην τα σχόλια των χρηστών μας, μάθε λίγο περισσότερο για εμάς και πώς αντιμετωπίζουμε μέχρι τώρα τους χρήστες για να δεις ότι έχεις σίγουρα άδικο.
2. Σχόλια τύπου "βρίσκω αισθητικά ενοχλητικές τις μαύρες γραμμές" είναι σεβαστά, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει το UI της εφαρμογής για να ικανοποιήσει ΕΝΑΝ και μόνο χρήστη από τους 30,000 που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Αυτό ουσιαστικά εξέφρασε ο gasgion και σε αυτό συμφωνήσαμε. Δεν πρόκειται για "απαξιωτική" απάντηση, αλλά για κοινή λογική.
3. Just for the record, δεν είμαι ο developer αλλά ο designer-marketer της εφαρμογής.

Χωρίς καμία δόση ειρωνίας σε αυτό που θα πω, ίσως θα έπρεπε να δεις μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα στα μάτια, γιατί ειλικρινά δεν το έχουμε ξανακούσει από κανέναν αυτό.. Ίσα ίσα που αρέσουν πολύ στο κόσμο αυτές οι μαύρες γραμμές και σίγουρα δεν ενοχλούν κανέναν μέχρι σήμερα που εξέφρασες εσύ αυτό το θέμα.
Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις. Όπως και κάθε developer έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει κατά πόσο μια κριτική έχει βάση για να αναλυθεί παραπάνω.
Η συγκεκριμένη κριτική, κατά τη γνώμη μας, δεν έχει καμία βάση, και δεν θα αναλυθεί παραπάνω.
Ευχαριστούμε.

Συγκεκριμενα κανω 2 φορες το χρονο γενικες εξετασεις σε ολα θεματα υγειας.Τα ματακια μου δοξα το Θεο μια χαρα ειναι..Να μην σου φαινεται λοιπον καθολου παραξενο αυτο.Οφειλεις να το δεχτεις.
Και παλι αποδεικνυεις τωρα οτι δεν λαμβανεις υποψη το θεμα κλεινοντας την κουβεντα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:16

Ας τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά..
1. Αν διάβαζες τις προηγούμενες 22 σελίδες του topic, θα έβλεπες ότι παίρνουμε ΠΟΛΥ σοβαρά όλα τα σχόλια που μας κάνουν. Απαντάμε πάντα και σεβόμαστε ό,τι λένε οι χρήστες, εκφράζοντας πάντα με ευγένεια την άποψή μας. Επομένως, πριν κρίνεις κατά πόσο παίρνουμε υπόψην τα σχόλια των χρηστών μας, μάθε λίγο περισσότερο για εμάς και πώς αντιμετωπίζουμε μέχρι τώρα τους χρήστες για να δεις ότι έχεις σίγουρα άδικο.
2. Σχόλια τύπου "βρίσκω αισθητικά ενοχλητικές τις μαύρες γραμμές" είναι σεβαστά, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει το UI της εφαρμογής για να ικανοποιήσει ΕΝΑΝ και μόνο χρήστη από τους 30,000 που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Αυτό ουσιαστικά εξέφρασε ο gasgion και σε αυτό συμφωνήσαμε. Δεν πρόκειται για "απαξιωτική" απάντηση, αλλά για κοινή λογική.
3. Just for the record, δεν είμαι ο developer αλλά ο designer-marketer της εφαρμογής.

Απο οτι βλεπω εγινε μια κριτικη για τα γραφικα.Δικη σας αποφαση ειναι τι θα κανετε.Εδω ξαναλεω οτι εμενα μου αρεσουν τα γραφικα.

Χωρίς καμία δόση ειρωνίας σε αυτό που θα πω, ίσως θα έπρεπε να δεις μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα στα μάτια, γιατί ειλικρινά δεν το έχουμε ξανακούσει από κανέναν αυτό.. Ίσα ίσα που αρέσουν πολύ στο κόσμο αυτές οι μαύρες γραμμές και σίγουρα δεν ενοχλούν κανέναν μέχρι σήμερα που εξέφρασες εσύ αυτό το θέμα.
Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις. Όπως και κάθε developer έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει κατά πόσο μια κριτική έχει βάση για να αναλυθεί παραπάνω.
Η συγκεκριμένη κριτική, κατά τη γνώμη μας, δεν έχει καμία βάση, και δεν θα αναλυθεί παραπάνω.
Ευχαριστούμε.

Αλλο ειναι το να λαμβανετε υποψιν σας μια κριτικη και αλλο να σεβεστε αυτους που γραφουν μια κριτικη.

#318   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:19

Δεν εχω αδικο γιατι εξεφρασα την γνωμη μου που ηταν αρνητικη.Με ενοχλουν στα μαιτα μου αυτες οι μαυρες γραμμες..Ελπιζω να το καταλαβαινεις..

Επισης γιατι πρεπει να πηγαινει αναγκαστικα βαση στατιστικης το αρνητικο feedback???Και επειδη ειμαι ενας τι παει να πει?Οτι θα με γραψουν στα παλια τους παπουτσια..?Οτι σχολιο και να ειναι,ειτε αρνητικο ειτε θετικο πρεπει να το λαμβανο καθε εταιρεια υποψη..

Αμα αγοραζες κατι και σου την εβγαινε απο πανω ενας χρηστης και ο Developer θα σου αρεζε εσενα αυτο ?
Πιο ωραιο ειναι εμφανισιακα να μην υπαρχουν αυτες οι μαυρες γραμμες ..Και οπως σου ειπα και πριν με ενοχλουν στα ματια μου..

Μιλας για κριτικη αλλα με κρινεις εσυ ομως..

Δεν μιλησα για χρωματα.

Ωραια ας παιξουμε με τις λέξεις.. αφου σου χαλάνε τοοοσο πολυ πια την αισθητικη και τα ματια σου αυτες οι μαυρες γραμμες-το καταλαβαίνω απόλυτα, προτεινε τι χρώμα θα τις ήθελες αφού σε χαλάνε..

Μίλησες για χρώματα, είπες πως δε σου αρέσουν και σε χαλανε, πρότεινε λοιπόν καποιο που πιστευεις πως ειναι πιο καλαισθητο,μοντέρνο,που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα της εφαρμογής και να μην ειναι κουραστικό στα μάτια κατά την ταπεινή σου άποψη.. Μην κάνεις υπεκφυγές! Για να μη σου αρέσει, σημαίνει πως έχεις κάποιο καλύτερο χρώμα μες το μυαλό σου, γιατι δε το μοιράζεσαι μαζί μας;; Δεν δαγκώνουμε.. :P

Τα πάντα στην ζωή ειναι αριθμοι και στατιστική... οπως πολυ σωστα ειπε ο gasgion επειδη εσενα (και μονο εσενα) δε σου αρεσουν τα χρωματα της εφαρμογης δε σημαινει πως θα πρεπει να αλλαξουν κι ολας.. ;)

Το πρόβλημα εν κατακλείδι το χεις εσύ, και όχι η ιδια η εφαρμογη.. διότι αν μπεις στα Reviews στο App Store (και στο κάθε App store ανεξαρτήτως πλατφόρμας) θα δεις πως όσοι γράφουν π.χ. αρνητική κριτική λένε προβλήματα της εφαρμογής (κρασάρει,έχει bugs,δεν εχει σωστο περιεχόμενο,τα controls ειναι αθλια κτλ) και όχι προβλήματα των ιδιων, αυτό έκρινα σε σένα. Μια καθαρα υποκειμενική γνώμη και ενα θεμα δικο σου που την βάφτισες "κριτική".

Αρνητική κριτική βεβαίως να κάνεις, αλλά με αντικειμενικότητα, όχι αρνητική κριτική χωρίς γεγονότα/βάση και υποκειμενικότητα όμως! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 12/01/2013 - 14:21

#319   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:19

Λες να μην διαβασα τις σελιδες ?Φυσικα και ειδα το πως λαμβανετε υποψη τα σχολια.ΓΙα σεβασμο θα διαφωνησω καθετως στην δικη μου περιπτωση γιατι σε αυτο που ειπε ο gasgion χτυπησε δαιφορετικα αυτο που εγραψες ..

Δεν εκανα σχολιο του τυπου να αλλαξει ολο User Interface.Διαβαζε λιγο τι γραφω.Εγω απλα ειπα για τις γραμμες ..Οι γραμμες δεν αποτελουν ολο το User Interface .

Και παλι οπως σου ειπα ειναι απαξιωτικη και προσβλητικη απαντηση..Οτι και να εισαι, εκπροσωπεις την εταιρεια στο Forum αυτο..

Παντως ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του,θετικη ή αρνητικη.Η πρωτη απαντηση που δωθηκε απο τους dev ηταν μια χαρα και δεν υπηρχε κανενας λογος να δωθει και η δευτερη η οποια προσβαλλει αυτον που εκανε την κριτικη.Και εγω εχω την εφαρμογη και δεν με ενοχλουν καθολου οι γραμμες.Αντιθετως το design ειναι πολυ ομορφο,αλλα δεν μπορουν οταν κανει καποιος αρνητικη κριτικη να τον προσβαλλουν.Η εφαρμογη ειναι πολυ ωραια και ο καθενας μπορει να δει αν ειναι καλη ή οχι απο τα τοσα θετικα σχολια που εχουν γινει. Δεν υπαρχει λογος να σχηματιζεται μια τετοια αρνητικη εικονα για τους dev.Τωρα για να σχολιασω και το δευτερο σχολιο που εγραψε ο @gasgion την εφαρμογη την πληρωνουμε,δεν μας την χαριζει κανενας και τα παιδια εχουν κερδος απο αυτην(και καλα κανουν αφου η εφαρμογη τους αξιζει) και εφοσον αποφασισαν να ακουνε τον κοσμο θα ακουνε το μακρυ και το κοντο του καθενος,πως να το κανουμε τωρα(Δεν μπορω να καταλαβω ο gasgion γιατι μιλαει εκ μερος των dev)?Δεν τους εβρισε κανεις απλα εξεφρασε ενα παραπονο.Αν θα υιοθετησουν την αποψη ειναι δικο τους θεμα,αλλα να ξερουν οτι παντα θα υπαρχουν θετικες κριτικες αλλα και αρνητικες και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να προσβαλλει κανεναν,εφοσον ουτε ο αλλος τον προσβαλλε.

Λυπάμαι αν ένιωσε ο Konstantinosdj προσβεβλημένος από το "like" μας στο σχόλιο του gasgion. Στόχος μας ήταν απλώς να περάσουμε το μήνυμα ότι για κάτι που "ενοχλεί" 1/30,000 χρήστες, δεν θα μπει η ομάδα στην διαδικασία να αλλάξει κάτι. Αυτό και μόνο θέλαμε να πούμε και ζητάμε συγνώμη αν ο τρόπος που το εκφράσαμε ήταν για κάποιους προσβλητικός. Μακάρι όλες οι προσβολές στη ζωή μας να ήταν έτσι..

#320   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:22

Ηρεμία λίγο παιδιά, το topic έχει μια ποιότητα εδώ και πολλά posts μην το χαλάσουμε.
Ο καθένας λέει την άποψή του, καλό είναι να λείπουν χαρακτηρισμοί για να μην αναγκαστούμε να σβήνουμε post.
Συνεχίζουμε on topic λοιπόν με εντυπώσεις για την εφαρμογή.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 12/01/2013 - 14:22

Αναρτημένη εικόνα

#321   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:23

Συγκεκριμενα κανω 2 φορες το χρονο γενικες εξετασεις σε ολα θεματα υγειας.Τα ματακια μου δοξα το Θεο μια χαρα ειναι..Να μην σου φαινεται λοιπον καθολου παραξενο αυτο.Οφειλεις να το δεχτεις.
Και παλι αποδεικνυεις τωρα οτι δεν λαμβανεις υποψη το θεμα κλεινοντας την κουβεντα..

Φυσικά και δεν λαμβάνω υπόψη το θέμα. Δεν το αρνήθηκα ποτέ αυτό. Θεωρώ ότι το "πρόβλημα" που περιγράφεις αφορά μόνο εσένα, το σέβομαι ότι μπορεί να συμβεί σε 1/30,000 παίχτες, αλλά δεν αποτελεί για εμάς θέμα προς αλλαγή ή βελτίωση, και άρα δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω ή να σχολιάσω πάνω σε αυτό.

#322   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:29

Λυπάμαι αν ένιωσε ο Konstantinosdj προσβεβλημένος από το "like" μας στο σχόλιο του gasgion. Στόχος μας ήταν απλώς να περάσουμε το μήνυμα ότι για κάτι που "ενοχλεί" 1/30,000 χρήστες, δεν θα μπει η ομάδα στην διαδικασία να αλλάξει κάτι. Αυτό και μόνο θέλαμε να πούμε και ζητάμε συγνώμη αν ο τρόπος που το εκφράσαμε ήταν για κάποιους προσβλητικός. Μακάρι όλες οι προσβολές στη ζωή μας να ήταν έτσι..

Αυτο ξεκαθαριστικε απο το πρωτο ποστ και κατα την αποψη μου εχετε δικιο οτι για ενα τοσο μικρο ποσοστο καμια ομαδα δεν θα εμπαινε στον κοπο να αλλαξει ολοκληρο το design.Το βασικο θεμα δεν ειναι το like ειναι το σχολιο που κανατε και οτι σας καλυπτει πληρως μια τετοια απαντηση.

Μας κάλυψες πλήρως gasgion :)

Μικρες,μεγαλες η προσβολη ειναι προσβολη.Οπως και να εχει εφοσον το θεμα λυθηκε και ηταν απλα ενας λαθος τροπος.Εγω καλυφτηκα και καλα που λυθηκε γιατι θα ηταν κριμα μια τοσο καλη εφαρμογη να μην ειχε devs οι οποιοι να ξερουν να ακουν καθε κριτικη.

Ηρεμία λίγο παιδιά, το topic έχει μια ποιότητα εδώ και πολλά posts μην το χαλάσουμε.
Ο καθένας λέει την άποψή του, καλό είναι να λείπουν χαρακτηρισμοί για να μην αναγκαστούμε να σβήνουμε post.
Συνεχίζουμε on topic λοιπόν με εντυπώσεις για την εφαρμογή.

Αμα συμφωνησουμε ολοι εγω δεχομαι κιολας να διαγραφουν και τα δικα μου ποστ μεχρι το σημειο τις κριτικης και της πρωτης απαντησης των dev για να μην γεμιζουμε το τοπικ με ασχετα.

#323   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Konstantinosdj

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:34

Ωραια ας παιξουμε με τις λέξεις.. αφου σου χαλάνε τοοοσο πολυ πια την αισθητικη και τα ματια σου αυτες οι μαυρες γραμμες-το καταλαβαίνω απόλυτα, προτεινε τι χρώμα θα τις ήθελες αφού σε χαλάνε..

Μίλησες για χρώματα, είπες πως δε σου αρέσουν και σε χαλανε, πρότεινε λοιπόν καποιο που πιστευεις πως ειναι πιο καλαισθητο,μοντέρνο,που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα της εφαρμογής και να μην ειναι κουραστικό στα μάτια κατά την ταπεινή σου άποψη.. Μην κάνεις υπεκφυγές! Για να μη σου αρέσει, σημαίνει πως έχεις κάποιο καλύτερο χρώμα μες το μυαλό σου, γιατι δε το μοιράζεσαι μαζί μας;; Δεν δαγκώνουμε.. :P

Τα πάντα στην ζωή ειναι αριθμοι και στατιστική... οπως πολυ σωστα ειπε ο gasgion επειδη εσενα (και μονο εσενα) δε σου αρεσουν τα χρωματα της εφαρμογης δε σημαινει πως θα πρεπει να αλλαξουν κι ολας.. ;)

Το πρόβλημα εν κατακλείδι το χεις εσύ, και όχι η ιδια η εφαρμογη.. διότι αν μπεις στα Reviews στο App Store (και στο κάθε App store ανεξαρτήτως πλατφόρμας) θα δεις πως όσοι γράφουν π.χ. αρνητική κριτική λένε προβλήματα της εφαρμογής (κρασάρει,έχει bugs,δεν εχει σωστο περιεχόμενο,τα controls ειναι αθλια κτλ) και όχι προβλήματα των ιδιων, αυτό έκρινα σε σένα. Μια καθαρα υποκειμενική γνώμη και ενα θεμα δικο σου που την βάφτισες "κριτική".

Αρνητική κριτική βεβαίως να κάνεις, αλλά με αντικειμενικότητα, όχι αρνητική κριτική χωρίς γεγονότα/βάση και υποκειμενικότητα όμως! ;)

Σονυ ειπα εγω τι χρωμα θελω να εχει η εφαρμογη?Που τοι διαβασες αυτο?Μιλησα μονο για τις γραμμες.Τα υπολοιπα εινα τελεια στο User Interface..Ναι αλλα πρεπει να ληφθει υποψη το θεμα αυτο..Δεν κανω καμμια υπεκφυγη.Γιατι πρεπει σονυ και καλα να εχω χρωμα στο μυαλο μου?

Δεν εχω κανενα προβλημα ιατρικο ουτε και τιποτα αλλο.Συνενοηθηκαμε?Δεν βαφτισα το θεμα αυτο ως κριτικη.Αποτελει ενα αρνητικο σχολιο.Εαν σου αρεσει και δεν δεχεσαι αυτο το προβλημα τι προβλημα εχεις ,μπορεις να μου πεις?

Θυμηθηκες πολυ αργα να ζητησεις συγνωμη..Οτι και να λες δεν δικαολογεισαι καθολου.Ντροπη σου.Απο την στιγμη που πληρωσα την εφαρμογη εχω καθε δικαιωμα να λεω κατι,να το δεχεσαι σαν εταιρεια και απο εκει και περα να αποφασισεις τι ενεργειες θα κανεις για να λυσεις το οποιο προβλημα υπαρχει στην εφαρμογη.Αυτο ισχυει γενικα για ολες τις εταιρεις.Να ακους τον πελατη σου και να δινεις λυση στο οποιο προβλημα εχει.Αλλα οχι ομως να την βγαινεις και απο πανωΤο θεμα κλεινει εδω.

Τελευταία επεξεργασία από: Konstantinosdj, 12/01/2013 - 14:39

#324   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:49

Σονυ ειπα εγω τι χρωμα θελω να εχει η εφαρμογη?Που τοι διαβασες αυτο?Μιλησα μονο για τις γραμμες.Τα υπολοιπα εινα τελεια στο User Interface..Ναι αλλα πρεπει να ληφθει υποψη το θεμα αυτο..Δεν κανω καμμια υπεκφυγη.Γιατι πρεπει σονυ και καλα να εχω χρωμα στο μυαλο μου?

Καλησπερα

απο την επιμονη σου καταλαβαινω πως ειναι ενα παιχνιδι που σου αρεσει και θελεις να συνεχισεις να παιζεις :)
προς εξηγηση του τι σημαινει grunge μπορεις να δεις ενα παραδειγμα εδω
οπως θα καταλαβεις, προκειται καθαρα για γραφιστικο στυλ και οχι bug του παιχνιδιου

#325   dimitrisfromgreece

dimitrisfromgreece

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:51

Βγείτε το απογευματάκι για έναν ομαδικό καφέ για να ηρεμήσεται και τα συζητάτε πιο όμορφα και πιο πολιτησμένα.... Λέω εγώ τώρα για να ξεφύγουμε λίγο από την ένταση.......:-)

#326   TEMBELATOR

TEMBELATOR

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 14:55

Απ´τα σημερινά κρατάω τις 30.000 πωλήσεις ως τώρα. Γι' αυτό τον τελευταίο καιρό πολύ κόσμος μεταφράζει ερωτήσεις και ετοιμάζει ελληνικά trivial games.

#327   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 15:02

Δεν εχω κανενα προβλημα ιατρικο ουτε και τιποτα αλλο.Συνενοηθηκαμε?Δεν βαφτισα το θεμα αυτο ως κριτικη.Αποτελει ενα αρνητικο σχολιο.Εαν σου αρεσει και δεν δεχεσαι αυτο το προβλημα τι προβλημα εχεις ,μπορεις να μου πεις?

Θυμηθηκες πολυ αργα να ζητησεις συγνωμη..Οτι και να λες δεν δικαολογεισαι καθολου.Ντροπη σου.Απο την στιγμη που πληρωσα την εφαρμογη εχω καθε δικαιωμα να λεω κατι,να το δεχεσαι σαν εταιρεια και απο εκει και περα να αποφασισεις τι ενεργειες θα κανεις για να λυσεις το οποιο προβλημα υπαρχει στην εφαρμογη.Αυτο ισχυει γενικα για ολες τις εταιρεις.Να ακους τον πελατη σου και να δινεις λυση στο οποιο προβλημα εχει.Αλλα οχι ομως να την βγαινεις και απο πανωΤο θεμα κλεινει εδω.

Ντροπή μου? Που έκανα τί? Που συμφώνησα ότι δεν θα αλλάξουμε κάτι που ενοχλεί έναν και μόνο χρήστη? Δεν σου αφαίρεσα ποτέ το δικαίωμα να πεις αυτό που θες. Aυτό που τελικά προσπαθείς να κάνεις δεν είναι κριτική, αλλά δυσφήμιση. Και θα έπρεπε να έχουν πάρει ήδη θέση οι moderators του iPhonehellas..

Απ´τα σημερινά κρατάω τις 30.000 πωλήσεις ως τώρα. Γι' αυτό τον τελευταίο καιρό πολύ κόσμος μεταφράζει ερωτήσεις και ετοιμάζει ελληνικά trivial games.

Μακάρι φίλε μου να είχαμε 30,000 paid πωλήσεις. Αλλά σου υπενθυμίζω ότι υπάρχει και Lite version :)

#328   TEMBELATOR

TEMBELATOR

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 15:06

Σωστά.Όπως και να ´ναι έχετε δημιουργήσει νέα τάση και αυτό θα φανεί σύντομα.

#329   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/01/2013 - 15:07

Χαρακτηρισμοί καλό θα ήταν να λείπουν.

Δε μιλάμε για πρόβλημα στην εφαρμογή αλλά για καθαρά αισθητικό κομμάτι που δεν σου αρέσει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#330   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 15:28

εγιναν ηδη 2 συστασεις να προχωρησετε τη συζητηση σας

το παραπανω προβλημα συζητηθηκε αρκουντως

περαιτερω σχετικα σχολια με τα παραπανω θα διαγραφονται

Ad