Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
544 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 12/01/2013 - 16:16

Φυσικά και δεν λαμβάνω υπόψη το θέμα. Δεν το αρνήθηκα ποτέ αυτό. Θεωρώ ότι το "πρόβλημα" που περιγράφεις αφορά μόνο εσένα, το σέβομαι ότι μπορεί να συμβεί σε 1/30,000 παίχτες, αλλά δεν αποτελεί για εμάς θέμα προς αλλαγή ή βελτίωση, και άρα δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω ή να σχολιάσω πάνω σε αυτό.

Αυτή τώρα δεν είναι επαγγελματική απάντηση. (δεν θέλω να κρίνω για το πρόβλημα που υποτίθεται ότι υπάρχει). Ό,τι και να ακούς δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να απαντάς με αυτόν τον τρόπο. Πάντα θα πρέπει να ακούς τα προβλήματα των χρηστών ακόμα και αν αφορούν μόνο 1 (που δεν μπορείς να το ξέρεις αν αφορά μόνο 1 οι περισσότερους) Δεν είπα να κάνεις πάντα πράξεις και να διορθώνεις αλλά να τα λαμβάνεις υπόψιν. Απάντηση στο ότι δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα για αυτό και δεν αποτελέι θέμα για βελτίωση δεν είναι μια σωστή απάντηση. Και δεν θα είχε γίνει όλο αυτό το θέμα στο τοπικ αν είχες απαντήσει εξυπνότερα ;)

Anyway αγόρασα και εγώ την εφαρμογή σας όταν είδα το post σας ότι θα γίνει update για iPhone 5 πολύ σύντομα και αναμένω.
Ακούστηκαν πολύ ωραίες και καλές προτάσεις για μελλοντικές βελτιώσεις της εφαρμογής. Νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι μέχρι να δούμε τις "υποσχέσεις" αυτές να γίνονται πράξεις. Αλλά δεν μπορώ παρά να πω ότι οι προτάσεις που ακούστηκαν είναι πολύ θετικές.

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 12/01/2013 - 16:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 16:53

Αυτή τώρα δεν είναι επαγγελματική απάντηση. (δεν θέλω να κρίνω για το πρόβλημα που υποτίθεται ότι υπάρχει). Ό,τι και να ακούς δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να απαντάς με αυτόν τον τρόπο. Πάντα θα πρέπει να ακούς τα προβλήματα των χρηστών ακόμα και αν αφορούν μόνο 1 (που δεν μπορείς να το ξέρεις αν αφορά μόνο 1 οι περισσότερους) Δεν είπα να κάνεις πάντα πράξεις και να διορθώνεις αλλά να τα λαμβάνεις υπόψιν. Απάντηση στο ότι δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα για αυτό και δεν αποτελέι θέμα για βελτίωση δεν είναι μια σωστή απάντηση. Και δεν θα είχε γίνει όλο αυτό το θέμα στο τοπικ αν είχες απαντήσει εξυπνότερα ;)

Anyway αγόρασα και εγώ την εφαρμογή σας όταν είδα το post σας ότι θα γίνει update για iPhone 5 πολύ σύντομα και αναμένω.
Ακούστηκαν πολύ ωραίες και καλές προτάσεις για μελλοντικές βελτιώσεις της εφαρμογής. Νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι μέχρι να δούμε τις "υποσχέσεις" αυτές να γίνονται πράξεις. Αλλά δεν μπορώ παρά να πω ότι οι προτάσεις που ακούστηκαν είναι πολύ θετικές.

Πιθανόν να έχεις δίκιο Alex, αλλά όταν παίρνει τέτοιες διαστάσεις ένα θέμα που δεν αποτελεί καν πρόβλημα για την εφαρμογή, απλά μια παραξενιά ενός χρήστη, ίσως κάποια στιγμή να ξεχνάς να είσαι τόσο διπλωμάτης. Will do our best next time :)
Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και ελπίζουμε το "καλάθι" σου να μεγαλώνει σε κάθε μας update και περισσότερο!

#333   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 12/01/2013 - 18:57

Φτάνει ρε παιδιά!! Έλεος.. Από ενα σημείο και μετά κατάντησε ανούσιο.. Εντάξει εισακούστηκε ή όχι το παράπονο του παιδιού, ζήτησε συγγνώμη εν τέλει και ο dev-designer ό,τι είναι και πάμε παρακάτω.. Δεν βγάζει πουθενά να το συνεχίζετε!! Μόνο κουραστικό είναι για το τόπικ.. Αν θέλετε συνεχίστε το με pm μεταξύ σας!!
Εντελώς φιλικά, και προς τις δύο πλευρές!!
ΥΓ. Άντε είμαι και subscribed στο νήμα και χτυπάνε συνέχεια ειδοποιήσεις στο tapatalk!! Xexexe!! :P

#334   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:01

Για να αλλάξουμε θέμα...
HAPPY HOUR! Τα τελευταία 5 promo codes πριν το επόμενο update μοιράζονται τώρα!
Οι πρώτοι 5 που θα απαντήσουν, θα λάβουν τον κωδικό τους σε private msg - παρακαλώ πολύ να έχετε αδειάσει τα mailboxes σας, γιατί αν δεν μπορούμε να σας στείλουμε, ο κωδικός θα πηγαίνει στον επόμενο τυχερό :)

#335   UniC

UniC

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:02

Happy too τα καλα I love mind the buzz

Τελευταία επεξεργασία από: UniC, 12/01/2013 - 19:03

#336   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:02

Κι εγώ ένα αν πρόλαβα!! Θενξ!

#337   blackpixie

blackpixie

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:06

Ελπίζω να πρόλαβα.

#338   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:08

Αν προλαβα ενα για ipad και εγω για να αλλαξει και το κλιμα.

#339   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:08

Κι εγώ ένα αν πρόλαβα!! Θενξ!

Ελπίζω να πρόλαβα.

Προλάβατε και οι 2! Μένουν άλλοι 2 κωδικοί :)

#340   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:09

Εγώ??

#341   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:12

Αν προλαβα ενα για ipad και εγω για να αλλαξει και το κλιμα.

konion, θα σου στείλουμε κωδικό αλλά στο iPad για λίγες μέρες ακόμα θα το παίζεις με 2x... Τέλος του μήνα που έρχεται όμως το update, θα το έχεις κανονικά σε HD :)

Εγώ??

argate7 πήρες τον τελευταίο κωδικό!

Καλή διασκέδαση παιδιά!

#342   lallasgr

lallasgr

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Μια ερώτηση...Όταν με το καλό βγει για iPad θα πρέπει να αγοραστεί πάλι η εφαρμογή?Εγώ το έχω αγοράσει τώρα για το iphone 5 και περιμένω το udpate.. :)

Οπότε δεν χρειάζομαι promo!!! :)

Αν πρόλαβα και γω για iPad θα το ήθελα...

Ευχαριστώ!!! :)

Τελευταία επεξεργασία από: lallasgr, 12/01/2013 - 19:13

#343   blackpixie

blackpixie

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Ευχαριστώ! Αδημονώ για την universal!

#344   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:13

Μια ερώτηση...Όταν με το καλό βγει για iPad θα πρέπει να αγοραστεί πάλι η εφαρμογή?Εγώ το έχω αγοράσει τώρα για το iphone 5 και περιμένω το udpate.. :)

Οπότε δεν χρειάζομαι promo!!! :)

Όχι δεν θα χρειαστεί να το αγοράσει πάλι κάποιος που το έχει ήδη. Θα κατεβάσει απλώς το update και θα το έχει και για iPad HD και για iPhone5.

#345   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/01/2013 - 19:13

argate7 πήρες τον τελευταίο κωδικό!

Καλή διασκέδαση παιδιά!

Ευχαριστώ πολύ!

Καλή συνέχεια εύχομαι και καλές πωλήσεις!

Τελευταία επεξεργασία από: argate7, 12/01/2013 - 19:13

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30