Φυσικά και δεν λαμβάνω υπόψη το θέμα. Δεν το αρνήθηκα ποτέ αυτό. Θεωρώ ότι το "πρόβλημα" που περιγράφεις αφορά μόνο εσένα, το σέβομαι ότι μπορεί να συμβεί σε 1/30,000 παίχτες, αλλά δεν αποτελεί για εμάς θέμα προς αλλαγή ή βελτίωση, και άρα δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω ή να σχολιάσω πάνω σε αυτό.
Αυτή τώρα δεν είναι επαγγελματική απάντηση. (δεν θέλω να κρίνω για το πρόβλημα που υποτίθεται ότι υπάρχει). Ό,τι και να ακούς δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να απαντάς με αυτόν τον τρόπο. Πάντα θα πρέπει να ακούς τα προβλήματα των χρηστών ακόμα και αν αφορούν μόνο 1 (που δεν μπορείς να το ξέρεις αν αφορά μόνο 1 οι περισσότερους) Δεν είπα να κάνεις πάντα πράξεις και να διορθώνεις αλλά να τα λαμβάνεις υπόψιν. Απάντηση στο ότι δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα για αυτό και δεν αποτελέι θέμα για βελτίωση δεν είναι μια σωστή απάντηση. Και δεν θα είχε γίνει όλο αυτό το θέμα στο τοπικ αν είχες απαντήσει εξυπνότερα
Anyway αγόρασα και εγώ την εφαρμογή σας όταν είδα το post σας ότι θα γίνει update για iPhone 5 πολύ σύντομα και αναμένω.
Ακούστηκαν πολύ ωραίες και καλές προτάσεις για μελλοντικές βελτιώσεις της εφαρμογής. Νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι μέχρι να δούμε τις "υποσχέσεις" αυτές να γίνονται πράξεις. Αλλά δεν μπορώ παρά να πω ότι οι προτάσεις που ακούστηκαν είναι πολύ θετικές.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 12/01/2013 - 16:18