Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

SKStoreProductViewController


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/12/2012 - 11:45

Αναρτημένη εικόνα

H Facebook παρουσίασε μια νέα διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογών για τους developers που χρησιμοποιούν τις διαφημίσεις της εταιρείας επιτρέποντας στον χρήστη να εγκαταστήσει μια εφαρμογή χωρίς να φύγει από την εφαρμογή στο iOS 6. Η δυνατότητα προωθήθηκε σε ιστοσελίδες ενημέρωσης αρχικά με λάθος τρόπο υποδηλώνοντας ότι η Facebook με κάποιον τρόπο είχε λάβει ειδική μεταχείριση από την Apple στη λειτουργία αυτή.

Η πραγματικότητα είναι ότι η εγκατάσταση εφαρμογών χωρίς να απαιτείται να φύγει ο χρήστης από την εφαρμογή στην οποία βρίσκεται δεν είναι ειδική μεταχείριση αλλά χαρακτηριστικό που παρουσίασε η Apple στο iOS 6. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς στέλνοντας στον εαυτό σας έναν σύνδεσμο μέσω e-mail και ανοίγοντάς το από την iOS 6 συσκευή σας. Θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή μέσα από ένα pop-up που εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή χωρίς να μεταφερθείτε στο App Store.

Παρόλο που υπήρξε αυτή η παρεξήγηση θεωρήσαμε καλό να αναφερθούμε στη λειτουργία αυτή ώστε περισσότεροι developers να την υλοποιήσουν και στις δικές τους εφαρμογές προς όφελος, φυσικά, του καταναλωτή. Το object ονομάζεται 'SKStoreProductViewController' και επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών στο παρασκήνιο.

[via TNW]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   LiKBeAsT

LiKBeAsT

    iPH Member

  • 232 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/12/2012 - 17:20

Άντε να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν οι εφαρμογές προσφορών για να μην χρειάζεται να μπαίνεις και στο appstore κάθε φορά!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες