Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

ΔΩΡΕΑΝ ολες οι εφαρμογές σχεδόν για πάντα!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   magnisia7

magnisia7

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Twitter:@magnisia7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:theofilos1980

Δημοσίευση 02/01/2013 - 01:25

https://featurepoints.com/r/AUUJPT
Να και ο δικός μου σύνδεσμος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 02/01/2013 - 11:48

σε εσας το featurepoints ανανεωνει εφαρμογες?

#243   pro10

pro10

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/01/2013 - 12:17

Ναι φίλε λίγες 1-2 την μερα

#244   alexbb

alexbb

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2013 - 15:40

έβαλα στο appjoy+ έναν κωδικό, μου έδωσε τους 2500 πόντους αλλά μετά δε με αφήνει να βάλω άλλο. τι να κάνω;

#245   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2013 - 15:46

Μια φορα μονο δικαιουσε

#246   alexbb

alexbb

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2013 - 15:48

λέει όμως από κάτω "the more people you invite, the more money and nanas you will get"
αυτό δε σημαίνει οτι μπορώ και παραπάνω φορές από μια;

#247   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2013 - 15:54

Να καλεσεις φίλους σου λεει... Δηλαδη φιλοί σου να βαλουνε το δικο σου κωδικο για πρωτη φορα

#248   Thodoris19s

Thodoris19s

iPH Addict

• 647 μηνύματα
  • Twitter:@tspatas
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:thodoris20

Δημοσίευση 02/01/2013 - 17:52

όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει το email του και να του στείλω και γω το δικό μου έτσι ώστε να πάρουμε και άλλους πόντους στο appjoy
Επίσης έχω παρατηρήσει για την εφαρμογή πως όποτε μπαίνω από άλλο router μου βγάζει καινούργιες εφαρμογές για περισσότερους πόντους ενώ στο δικό μου δεν τις ανανεώνει

#249   alexbb

alexbb

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2013 - 19:51

πού μπορούμε να βρούμε δωρεάν ip address από Πορτογαλία;

#250   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 02/01/2013 - 22:01

Παιδια για ελληνικο appstore δεν δουλευει...οπως επισης αν θελετε να παραγγειλετε πραγματα για iphone ειδικα απο το αμερικανικο amazon δεν στελνουνε ελλαδα...το εκανα και εγω παλια αυτο το κολπο αλλα τα λεφτα δεν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ΠΟΥΘΕΝΑ.Μονο οσοι εχουν αμερικανικο

#251   pro10

pro10

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2013 - 22:17

Φίλε κάπου διάβασα ότι στέλνουν και Ελλάδα πλέον με δωρεάν μεταφορικά άνω τον 25 δολαρίων

#252   anvailas

anvailas

iPH User

• 185 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 18:25

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Επειδή είμαι καινούριος με iPhone (το έχω 10 μέρες) και προσπαθώ -τρομάρα μου!- να κάνω και εγώ το κόλπο με αυτές τις δύο εφαρμογές, έχω κάποιες απορίες. Πρώτον, τι εννοείτε όταν λέτε πως τα iTunes gifts μπορώ να τα εξαργυρώσω μόνο στο αμερικάνικο appstore? Επίσης, επειδή όταν έκανα εγκατάσταση το freemyapps μου ζήτησε να εγκαταστήσω ένα "προφίλ ρυθμίσεων" και το έκανα, υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω να το απεγκαταστήσω κάπως αν δεν έχω κάποια στιγμή σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσω το freemyapps? Ευχαριστώ.

#253   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 18:45

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Επειδή είμαι καινούριος με iPhone (το έχω 10 μέρες) και προσπαθώ -τρομάρα μου!- να κάνω και εγώ το κόλπο με αυτές τις δύο εφαρμογές, έχω κάποιες απορίες. Πρώτον, τι εννοείτε όταν λέτε πως τα iTunes gifts μπορώ να τα εξαργυρώσω μόνο στο αμερικάνικο appstore? Επίσης, επειδή όταν έκανα εγκατάσταση το freemyapps μου ζήτησε να εγκαταστήσω ένα "προφίλ ρυθμίσεων" και το έκανα, υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω να το απεγκαταστήσω κάπως αν δεν έχω κάποια στιγμή σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσω το freemyapps? Ευχαριστώ.

Αν εχεις Ελληνικο appstore δεν μπορεις να εξαργυρωσεις τις καρτες. Αυτες οι εφαρμογες θέλουν μονο Αμερικανικο λογαριασμο. Για το profile δεν κανει τιποτα κακο στο τηλεφωνο σου αλλα αμα θες μετα μπορεις να το διαγραψεις

#254   anvailas

anvailas

iPH User

• 185 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 18:54

Αν εχεις Ελληνικο appstore δεν μπορεις να εξαργυρωσεις τις καρτες. Αυτες οι εφαρμογες θέλουν μονο Αμερικανικο λογαριασμο. Για το profile δεν κανει τιποτα κακο στο τηλεφωνο σου αλλα αμα θες μετα μπορεις να το διαγραψεις

Σε ευχαριστώ αλλά όπως σου είπα είμαι καινούριος και άρα θέλω δύο επιπλέον διευκρινίσεις:
α)Μπορώ να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό ή να αλλάξω το δικό μου από ελληνικό σε αμερικάνικο και πως?σε τι θα με επηρεάσει αν έχω αμερικάνικο λογαριασμό γενικά?(sorry αν είμαι off topic) και
β)Πως απεγκαθιστώ το προφίλ ρυθμίσεων?

#255   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2013 - 20:07

Σε ευχαριστώ αλλά όπως σου είπα είμαι καινούριος και άρα θέλω δύο επιπλέον διευκρινίσεις:
α)Μπορώ να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό ή να αλλάξω το δικό μου από ελληνικό σε αμερικάνικο και πως?σε τι θα με επηρεάσει αν έχω αμερικάνικο λογαριασμό γενικά?(sorry αν είμαι off topic) και
β)Πως απεγκαθιστώ το προφίλ ρυθμίσεων?

Πρέπει να κάνεις νεο λογαριασμό απο Αμερική. Είναι δωρεαν. Πρώτα κανε sign out απο τον ελληνικο. Μετα πάτα σε μια free εφαρμογη να την κατεβασεις και διάλεξε να δημιουργησεις νεο λογαριασμο . Διαλεξε αμερικη και ψαξε στο ιντερνετ να βρεις οδους στην αμερικη. Τιποτα δεν θα σε επηρεασει.
Για το προφιλ δεν ειμαι σιγουρος. Καπου στις ρυθμισεις ειναι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7