Άρα πρέπει να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό και να χρησιμοποιώ σύνδεση VPN για να "ταυτοποιεί" πως βρίσκομαι στην Αμερική, σωστά? Όμως θα μπορώ να έχω στο ίδιο κινητό ταυτόχρονα τις εφαρμογές και του ελληνικού και του αμερικάνικου λογαριασμού?Πρέπει να κάνεις νεο λογαριασμό απο Αμερική. Είναι δωρεαν. Πρώτα κανε sign out απο τον ελληνικο. Μετα πάτα σε μια free εφαρμογη να την κατεβασεις και διάλεξε να δημιουργησεις νεο λογαριασμο . Διαλεξε αμερικη και ψαξε στο ιντερνετ να βρεις οδους στην αμερικη. Τιποτα δεν θα σε επηρεασει.
Για το προφιλ δεν ειμαι σιγουρος. Καπου στις ρυθμισεις ειναι

ΔΩΡΕΑΝ ολες οι εφαρμογές σχεδόν για πάντα!
Δημοσίευση 03/01/2013 - 20:51
Ad
Δημοσίευση 03/01/2013 - 21:02
β)Πως απεγκαθιστώ το προφίλ ρυθμίσεων?
Κάποιος άλλος που να έχει κάνει απεγκατάσταση??Για το προφιλ δεν ειμαι σιγουρος. Καπου στις ρυθμισεις ειναι
Δημοσίευση 03/01/2013 - 21:04
Άρα πρέπει να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό και να χρησιμοποιώ σύνδεση VPN για να "ταυτοποιεί" πως βρίσκομαι στην Αμερική, σωστά? Όμως θα μπορώ να έχω στο ίδιο κινητό ταυτόχρονα τις εφαρμογές και του ελληνικού και του αμερικάνικου λογαριασμού?
Οχι φιλε άλλο το ενα αλλό το άλλο. Μπορεις να εισαι vpn και να κατεβάζεις απο ελληνικο λογαριασμο. Απλα καποιες εφαρμογες δεν υπαρχουν στο ελληνικο. Στο κινητο μπορεις να εχεις οσες εφαρμογες θελεις απο οσους λογαριασμους θελεις.
Δημοσίευση 03/01/2013 - 21:58
ΟΚ, τώρα κατάλαβα. Όμως, ενώ είχα συνδεθεί μέσω VPN στο freemyapps, μου έβγαζε: ''Η εφαρμογή δεν υπάρχει στο ελληνικό appstore". Κάνω κάτι λάθος?(ευχαριστώ φίλε mikeare για το ενδιαφέρον)Οχι φιλε άλλο το ενα αλλό το άλλο. Μπορεις να εισαι vpn και να κατεβάζεις απο ελληνικο λογαριασμο. Απλα καποιες εφαρμογες δεν υπαρχουν στο ελληνικο. Στο κινητο μπορεις να εχεις οσες εφαρμογες θελεις απο οσους λογαριασμους θελεις.
Δημοσίευση 03/01/2013 - 22:04

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:31
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε.Οχι δεν κανεις κατι λαθος φιλε. Απλα επειδει εισαι σε vpn και σε δειχνει αμερικη ειναι λογικο καποιες εφαρμογες να μην υπάρχουν στο ελληνικο μαγαζι
και να θελει το αμερικανικο. Καλο θα ηταν οταν θα ανοιξεις το vpn να εισαι στο αμερικανικο μαγαζακι
β)Πως απεγκαθιστώ το προφίλ ρυθμίσεων?
Για το προφιλ δεν ειμαι σιγουρος. Καπου στις ρυθμισεις ειναι
Κανείς??Κάποιος άλλος που να έχει κάνει απεγκατάσταση??
Δημοσίευση 13/01/2013 - 13:31
Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:05
Δημοσίευση 22/01/2013 - 00:31
βάζω τα στοιχεία κανονικά (αμερικανικη οδος, state, τηλεφωνο)
και στο τελος μου βγάζει contact apple support to continue...
Δημοσίευση 22/01/2013 - 01:39
παιδια πως κανουμε λογαριασμο στο αμερικανικο itunes??
βάζω τα στοιχεία κανονικά (αμερικανικη οδος, state, τηλεφωνο)
και στο τελος μου βγάζει contact apple support to continue...
Στην αρχη πρεπει πρωτα να αποσυνδεθεις απο το δικο σου λογαριασμο και μετα να πατησεις πανω σε μια δωρεαν εφαρμογη για να την κατεβασεις. Και απο εκει θα ξεκινησεις για να κανεις λογαριασμο.
Δημοσίευση 22/01/2013 - 22:42
τελικα τι τρόποι υπαρχουν για να βγαλουμε γρηγορα credits? μπορουμε να κανουμε τιποτα μεταξύ μας? φαντάζομαι με τα refer η κατι τετοιο?
Δημοσίευση 24/01/2013 - 18:33
για όποιον θέλει το Link μου--> http://featurepoints.com/r/CHB8XC
από όσο εχω καταλάβει να καποιος βάλει λινκ κερδίζουμε και οι δύο σωστα?
Δημοσίευση 28/01/2013 - 16:10

Αν ομως δεν σας τους δωσει και βαλει τα apps στα pending rewards , τοτε απλα ανοιξτε το vpn σε αλλη χωρα και θα σας δωσει εναλλακτικες λυσεις για να παρετε τους ποντους
Δημοσίευση 31/01/2013 - 23:18

Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:57
Μιας και ειναι αρκετα "χρονοβορα" διαδικασια, το να μαζεψει κανεις τοσους ποντους οσους χρειαζεται ωστε να παρει itunes card δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος για δωρεαν εφαρμογες?
Δηλαδή? Πόσο χρονοβόρα? 15 με 20 $ μέρα σε πόσο χρόνα τα βγάζεις?
Ωραίο βρε παιδιά φαίνεται αλλά πολύ καλό για να είναι αληθινό... Τσάμπα λεφτά....
Για πείτε εντυπώσεις όσοι το έχετε κάνει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες