Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

ΔΩΡΕΑΝ ολες οι εφαρμογές σχεδόν για πάντα!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   nikosg83

nikosg83

iPH Member

• 290 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/12/2013 - 22:01

Πως κανουμε add κάποιον;;
Το δικό μ είναι αυτό SMPGIW

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 14/12/2013 - 23:32

Πως κανουμε add κάποιον;;
Το δικό μ είναι αυτό SMPGIW

Όταν κατεβασεις για πρώτη φορά το featurepoints σου λέει να δηλώσεις ένα κωδικό και αν θυμαμε καλά δεν μπορείς να τον αλλάξεις μετα...βέβαια αν ακολουθήσεις το σύνδεσμο του παιδιού που έκανε το πόστ παίρνεις αυτόματα τον κωδικό αυτόν και δεν αλλάζει...

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 14/12/2013 - 23:33

Knowledge Is Power

#303   gkon

gkon

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/12/2013 - 14:45

Εχθές διάβασα για αυτό το κόλπο αλλά έχω μερικές απορίες. Μένω στην Γερμανία για λίγο καιρό. Θα χρειαστώ γερμανικό account για τις γερμανικές εφαρμογες; Έχω αμερικανικό και ελληνικό και πατάω να κατεβούν απο τις εφαρμογές αλλά στο iTunes δεν τις βλέπω. Δεν έχω φτιάξει VPN ακόμα.
Παρεμπιπτόντως ο κωδικός μου είναι 0QN6HB στο featurepoints στο free my apps είναι ο ίδιος; κ αν όχι πως τον βρίσκω;

#304   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 24/12/2013 - 17:12

Εγώ έχω το εξής θέμα έκανα restore στο κινητό το ξανά έβαλα το free my apps μου δείχνει τους πόντους που είχα και πριν αλλά όταν πάω να κατεβάσω μια νέα εφαρμογή και να κερδίσω πόντους δεν μου τους δίνει....έχει αντιμετώπιση κανείς το ίδιο θέμα;

Knowledge Is Power

#305   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 25/12/2013 - 02:41

Χρόνια πολλά σε όλους.
Υπάρχει τρόπος να περάσω τους πόντους μου απο το iPad στο iPhone; Αν ναι πως;

#306   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 25/12/2013 - 09:47

Εντάξει, τακτοποιηθηκε

#307   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα
  • Twitter:@Kleos
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/12/2013 - 09:52

Χρόνια πολλά σε όλους.
Υπάρχει τρόπος να περάσω τους πόντους μου απο το iPad στο iPhone; Αν ναι πως;

Πως τα καταφερες;

#308   Donmitsos10

Donmitsos10

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 25/12/2013 - 15:16

http://featu.re/LDSW38

LDSW38  

Οριστε και το δικο μου..

#309   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4004 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 25/12/2013 - 15:45

Εγω δεν κατάλαβα μόνο πως θα σεταρω τον VPN. Μου έστειλαν κωδικό απο το security kiss αλλα τι βάζω στα πεδία; Ξέρει κανεις;

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#310   nikosg83

nikosg83

iPH Member

• 290 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2013 - 11:11

Καλημέρα κ χρόνια πολλά!!!στο freemyapp δεν μπορώ να εξαργυροσω τους πόντους μου βγάζει αυτό γιατί;Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388049079.785812.jpg   175.22KB   76 λήψεις

#311   3lions

3lions

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/12/2013 - 11:32

Ανοίγω αυτό το θέμα για να μοιραστώ μαζί σας μια δική μου εμπειρία των τελευταίων 2 μηνών....
Οπώς θα δείτε και στην φώτο που έβαλα μεσα σε 2 μήνες κατάφερα να έχω στον λογαριασμό μου στο Appstore ( USA ) $102 μέχρι τώρα , συν ακόμα μερικά δολλάρια στο paypal μου ( γύρω στα $70 ) συν κάποια αλλα apps που ήθελαν πληρωμή . Φυσικά όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Ο τρόπος που ανακάλυψα είναι 100% νόμιμος και δεν χρειάζεται jailbreak. Αυτό το τρόπο χρησιμοποιουν εδω και χρόνια στην Αμερικη και σε άλλες πολλές χώρες.
Αυτο που χρειαζόμαστε ειναι ( κατα την δική μου αποψη - αφου τα εχω δοκιμάσει ολα ) 2 εφαρμογές τις οποίες τις κάνουμε εγκατάσταση μέσω του safari .
1 . http://m.freemyapps..../email/1c4a6219 ( FreeMyApps)
2. http://featurepoints.com/r/QY5R9U ( FeaturePoints)

Και τα 2 σου ζητούν απλά να κάνεις ενά πράγμα....να κατεβάζεις εφαρμογές που σου δίνουν....για λίγα λεπτά ( κάποτε και δευτερόλεπτα ) και ως ανταμοιβή σου δίνουν πόντους. Τι κανεις με αυτους τους ποντους ομως ?

Το FreeMyApps σου δίνει την επιλογή να εξαργυρώσεις αυτους τους ποντους μόνο σε Amazon gift cards ή σε Itunes gift cards ( AppStore). Κάθε share που κάνεις στο link σου....όπως εγω πιο πάνω σου δίνει απλά 200 ποντους σε κάθε ένα που κάνει εγκατάσταση και κατεβάσει μια εφαρμογή . Το FreeMyApps είναι τώρα διαθέσιμο και σε android συσκεύες.

Το FeaturePoints όμως δεν σου δίνει απλά τις επιλογές να εξαργυρώσεις τους ποντους σε Amazon και Appstore.....αλλα σου δίνει και την επιλογή να τους εξαργυρώσεις και σε δολλάρια στο Paypal account σου καθώς και κάποιες εφαρμογές που θέλουν πληρωμή , να της κατεβάσεις δωρεαν. Κάθε share που κάνεις στο link σου δεν σου δίνει ποντους....ΑΛΛΑ....για κάθε εφαρμογή που κατεβάζει κάποιος (που τον έχεις κάνει add μεσω του link σου ) σου δίνει τους μισούς ποντους που δίνει η συγκεκριμενη εφαρμογη σε εκεινον. Παράδειγμα....όπως βλέπετε στην 2η φωτο εγω έχω 6 φίλους ως τωρα...αν και οι έξι κατεβάσουν μια εφαρμογή που αξίζει 90 ποντους εγω αμέσως θα πάρω 270 ποντους ( 6 x 45 )

To trick όμως της όλης υπόθεσης ξεκινάει εδώ smile.png.....
Δυστυχώς για τις δικές μας χώρες ( Ελλάδα και Κύπρο ) οι εφαρμογές που δίνουν είναι περιορισμένες....
Αν ανοίξεις ένα VPN server να σε δείχνει ότι έισαι Αμερική τότε οι εφαρμογές που σου δίνουν για να δοκιμάσεις ειναι τετραπλάσιες και πενταπλάσιες με αποτέλεσμα όπως βλέτετε στην 1η φωτο για μενα.
Ένα δωρεαν προγραμα που σου δίνει VPN server σε Αμερική και Αγγλία είναι το SecurityKiss.com

Eύχομαι να βοήθησα αρκετούς με αυτο το θέμα που άνοιξα.....Δεν ζητώ φυσικά να πατήσετε στο link το δικό μου ...αλλά αν το κανέτε σας ευχαριστω προκαταβολικά ... smile.png
Kαλό κατέβασμα παιδιά......!!!!!!

και εμενα το ολο αυτο θεμα, μου θυμιζει.. android users που ηρθαν να.. 'μολυνουν' εμας τους μηλαραδες!

παιδια, εμεις 'πλερωνουμε'! οι αππλ χρηστες πληρωνουν, δεν ειναι τσαμπατζηδες σαν τους αντροινταδες. (χαχα)

επισης, ολα αυτα (ειδικα για αππλ) ειναι 'περιεργα', οπως διαπιστωνουν 'η 'πονηρευονται' πολλοι που απαντησαν.

και τελος, το συνηθες 'γιγαντιαιο ποσο' των.. 0,89 ευρω που σου ζητα μια εφαρμογη, ειναι γελοιο να μη το δινεις.

οταν για να πατε να χαλβαδιασετε το 'προσωπο' σε ενα μπαρακι δινεται για μια μονο μπυρα κανα 10ρικο (που το.. καταναλωνεις σε κανα 10λεπτο!), τοτε το να τσιγκουνευεσαι το λιγοτερο απο ενα ευρω ποσο για κατι που θα το κρατησεις για παντα, ειναι τουλαχιστον παρανοικο.

#312   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 26/12/2013 - 13:20

και εμενα το ολο αυτο θεμα, μου θυμιζει.. android users που ηρθαν να.. 'μολυνουν' εμας τους μηλαραδες!

παιδια, εμεις 'πλερωνουμε'! οι αππλ χρηστες πληρωνουν, δεν ειναι τσαμπατζηδες σαν τους αντροινταδες. (χαχα)

επισης, ολα αυτα (ειδικα για αππλ) ειναι 'περιεργα', οπως διαπιστωνουν 'η 'πονηρευονται' πολλοι που απαντησαν.

και τελος, το συνηθες 'γιγαντιαιο ποσο' των.. 0,89 ευρω που σου ζητα μια εφαρμογη, ειναι γελοιο να μη το δινεις.

οταν για να πατε να χαλβαδιασετε το 'προσωπο' σε ενα μπαρακι δινεται για μια μονο μπυρα κανα 10ρικο (που το.. καταναλωνεις σε κανα 10λεπτο!), τοτε το να τσιγκουνευεσαι το λιγοτερο απο ενα ευρω ποσο για κατι που θα το κρατησεις για παντα, ειναι τουλαχιστον παρανοικο.

αν κανεις χαβα πασο...αν τα εννοεις η δεν ξερεις τι σου γινετε η μαλλον καταναλωσες μεγαλες ποσοστητες αλκοολ αυτες τις μερες...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 26/12/2013 - 13:21

#313   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 17:10

Καλησπερα και απο εμενα παιδια. Καλες Γιορτες
Επειδη εγω ανεβασα αυτο το θεμα , θελω απλα να σας δειξω τι εκανα αυτο το καιρο ......απλα για καποιους που ακομα δεν το πιστευουν.... :)

FREEMYAPPS
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388070474.416810.jpg   164.88KB   55 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388070488.318001.jpg   299.61KB   55 λήψεις

FEATUREPOINTS
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388070553.755865.jpg   158.8KB   55 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388070566.456173.jpg   157.92KB   55 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388070579.143001.jpg   162.24KB   55 λήψεις

Αυτες ειναι φωτος ΜΟΝΟ απο το iphone . Εχω και ipad :)

#314   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 17:12

Και ολα αυτα απλα κατεβαζοντας για λιγο ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογες .

#315   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 17:34

Εγω δεν κατάλαβα μόνο πως θα σεταρω τον VPN. Μου έστειλαν κωδικό απο το security kiss αλλα τι βάζω στα πεδία; Ξέρει κανεις;

Φιλε το VPN το σεταρεις οπως στην Φωτο εμενα
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388072078.156687.jpg   232.36KB   53 λήψεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες