Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

ΔΩΡΕΑΝ ολες οι εφαρμογές σχεδόν για πάντα!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα
  • Twitter:@Kleos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:26

Να ρωτήσω κάτι με τις τόσες πολλές εγκαταστάσεις - απεγκαταστασεις προγραμμάτων υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή το iPhone -iPad να βαρύνουν δλδ όπως στο PC που παρόλο που διαγραφείς ένα προγραμμα αυτό πάντα αφήνει κατάλοιπα και κάτι άλλο αν κάποιο προγραμμα μας αρέσει υποθέτο μπορούμε να το κρατήσω σωστά ;
Και κάτι ακόμα πως μπορώ να δώσει σε ποιο AppStore είμαι γραμμένος και αν μπορώ να το αλλάξω και κάθε ποτε

Δεν κανεις εγκατασταση κανενα προγραμα αν εννοεις το vpn . Απλα το προσθετεις και το διαγραφεις οποτε θες.
Για το appstore απλα κανε αποσυνδεση και συνδεση ξανα και θα σου βγαλει οτι ο λογαριασμος αυτος ειναι για την ταδε χωρα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:27

Και πως το κάνω αυτό;😄δηλαδή μπορώ να πάτησω τα δυο λινκ και να ξεκινήσω την διαδικασία;η πρέπει να κάνω πρώτα λογαριασμό στο αμερικανικό AppStore και μετά να κάνω την διαδικασία.και μετά από αλλά αυτά κατέβαζω άφοβα ας πούμε το fm2014 που θέλω χωρίς πληρωμή;

#333   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:33

Και πως το κάνω αυτό;😄δηλαδή μπορώ να πάτησω τα δυο λινκ και να ξεκινήσω την διαδικασία;η πρέπει να κάνω πρώτα λογαριασμό στο αμερικανικό AppStore και μετά να κάνω την διαδικασία.και μετά από αλλά αυτά κατέβαζω άφοβα ας πούμε το fm2014 που θέλω χωρίς πληρωμή;

Ναι τα 2 λινκ σε παραπεμπουν στα προγραματα , τα οποια σου ζητανε να κανεις εγκατασταση στη συσκευη σου για να αναγνωριζουν την συσκευη σου οποτε το κανεις restore και να μην χανεις τους ποντους
Καποια προγραματα ισως να υπαρχουν και στο ελληνικο appstore. Αλλα τα πιο πολλα ειναι στο Αμερικανικο γιατι απο εκει εξαργυρωνεις τους βαθμους σε καρτες.
Οταν μαζεψεις τους βαθμους που θελεις μπορεις να κατεβασεις αφοβα οτι θες ΔΩΡΕΑΝ

Αυτα ειναι μερικα παιχνιδια και εφαρμογες που μπορεις να κατεβασεις με ποντους (ανανεωνονται συχνα)
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388093599.824730.jpg   185.12KB   35 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388093609.352458.jpg   100.35KB   35 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388093618.310281.jpg   295.49KB   35 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388093630.869210.jpg   294.47KB   35 λήψεις

#334   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:37

Δεν κανεις εγκατασταση κανενα προγραμα αν εννοεις το vpn . Απλα το προσθετεις και το διαγραφεις οποτε θες.
Για το appstore απλα κανε αποσυνδεση και συνδεση ξανα και θα σου βγαλει οτι ο λογαριασμος αυτος ειναι για την ταδε χωρα

Όχι δεν εννοώ το VPN εννοώ την κάθε εφαρμογή που σου δίνει πόντους επεισεις υπάρχει κάπου αυτή η κλίμακα που σου λέει πόσοι πόντοι ειναι ποσά δολάρια ; Επεισεις μπορώ το ίδιο Apple ID να το αλλάζω σε διάφορες χώρες ; Αν ναι με τι συχνότητα και πως ;

#335   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:37

Οπα τι έννοιες ότι κάνω restore,εγώ είμαι jb στην 6.1.2 και δεν θέλω να πάω στην 7 ακόμα...

#336   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:44

Όχι δεν εννοώ το VPN εννοώ την κάθε εφαρμογή που σου δίνει πόντους επεισεις υπάρχει κάπου αυτή η κλίμακα που σου λέει πόσοι πόντοι ειναι ποσά δολάρια ; Επεισεις μπορώ το ίδιο Apple ID να το αλλάζω σε διάφορες χώρες ; Αν ναι με τι συχνότητα και πως ;

Για τις εφαρμογες οχι δεν σου βαρενουν το τηλεφωνο μετα που θα τις διαγραψεις. Καποιες σου ζητανε αν θες να κρατησεις τα save του παιχνιδιου και εσυ απλα πατας οχι :)
Για την κλιμακα αν θες να σου ανεβασω φωτο να δεις ( εχω ηδη ανεβασει πιο πανω για τις εφαρμογες του featurepoints.
Στο freemyapps ειναι 3000 $10 - 4500 $15. Αν θες δες τις φωτο που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα με τις appstore cards που εξαργυρωσα . Απο κατω γραφουν και ημερομηνιες εξαργυρωσης

#337   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:46

Οπα τι έννοιες ότι κάνω restore,εγώ είμαι jb στην 6.1.2 και δεν θέλω να πάω στην 7 ακόμα...

Δεν με καταλαβες φιλε :) εγω εχω τα προγραματα απο τον καιρο του iOS 5 .
Εννοω οτι οταν θα θελεις μετα να πας σε αλλο iOS ( 7-8-9) τοτε δεν χανεις τους βαθμους

#338   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:50

Αααααα συγνώμη λάθος,και κάτι ακόμα πριν προχωρήσω σε αυτό,κάτι λέτε για gift card και για πόντος,δηλαδή έχω ας πούμε θέλω μια εφαρμογή δεν μπορώ να την κατέβασω;γιατί εγώ δεν έχω gift card.συγνωμη που σε πριζω αλλά μου αρέσει να ψάχνω διάφορα,απλός κάποια πράγματα δεν τα ξέρω καλά!!!αν σε πριζω sorry,αλλά αν μπορείς πες μου λίγο αναλυτικά την διαδικασία!!!ευχαριστω!!!

#339   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:59

Αααααα συγνώμη λάθος,και κάτι ακόμα πριν προχωρήσω σε αυτό,κάτι λέτε για gift card και για πόντος,δηλαδή έχω ας πούμε θέλω μια εφαρμογή δεν μπορώ να την κατέβασω;γιατί εγώ δεν έχω gift card.συγνωμη που σε πριζω αλλά μου αρέσει να ψάχνω διάφορα,απλός κάποια πράγματα δεν τα ξέρω καλά!!!αν σε πριζω sorry,αλλά αν μπορείς πες μου λίγο αναλυτικά την διαδικασία!!!ευχαριστω!!!

Για πια gift card μιλας δεν καταλαβα φιλε.
Η διαδικασια ειναι απλη . Σου δινει εφαρμογες να τις δοκιμασεις για λιγο . Καθε εφαρμογη σου δινει ποντους .
Οταν μαζεψεις π.χ 3000 σου λεει οτι τους εξαργυρωνεις σε 10$ Appstore. Και σου δινει μια καρτα την οποια την προσθετει αυτοματα στο λογαριασμο σου στο Αμερικανικο appstore.
Η σου λεει ( οπως την φωτο που εβαλα πιο πανω ) οτι π.χ το Angry Birds απο $0,89 που θες να το αγορασεις στο δινει δωρεαν με 549 ποντους . Πιστευω ειναι πολυ απλο και θα το δεις στην πορεια αν ασχολειθεις μαζι του . Για οποια απορεια θες εδω ειμαι

#340   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:03

Οκ θα δώ τι μπορώ να κάνω,ευχαριστώ!!

#341   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:15

Πρέπει ν έχω amazone gift cards η ITunes gift cards?για να εξαργυρωσω πόντος αυτό δεν καταλαβα

#342   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:21

απο το FREEMYAPPS μπορεις να εξαργυρωσεις τους ποντους σε itunes i Amazon .

απο το FEATUREPOINTS μπορεις να τα βαλεις και στο paypal σου αμα θες

#343   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:22

Α Οκ δηλαδή θα κάνω εγκατάσταση μόνο το 2 γιατί έχω PayPal μονο

#344   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:25

αν δεν σε ενδιαφερει να εχεις χρηματα και στο Appstore τοτε κανε μονο το 2ο :)

#345   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:27

Να το πρώτο δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν έχω amazone και το iTunes gift carts δεν ξέρω τι είναι.απο το PayPal θα μπορώ να εξαργηρωσω τους πόντους και να κατέβασω μετά από το AppStore αυτό που θελω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες