Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

ΔΩΡΕΑΝ ολες οι εφαρμογές σχεδόν για πάντα!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:13

πως το κανείς αυτό

Πας στο tab Featured στο AppStore, κάτω-κάτω σου δείχνει το Apple ID σου, το επιλέγεις και πατάς View Apple ID. Αφού βάλεις τον κωδικό σου, σου εμφανίζει κάποιες επιλογές, η τρίτη είναι το Country/Region. Από εκεί επιλέγεις τη χώρα που θες, σημειωτέον ότι πρέπει να επιλέξεις ως payment method το None, εκτός κι αν έχεις διαθέσιμη πιστωτική κάρτα της αντίστοιχης χώρας... Εγώ έτσι το κάνω χρόνια και εναλλάσσω πολύ συχνά μεταξύ stores για να έχω όποτε θέλω εφαρμογές, βιβλία ή υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στο ελληνικό store, όπως πχ το iTunes Radio... Και δεν χάνω και τα apps που έχω ήδη από όποια χώρα και να τα έχω κατεβάσει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα
  • Twitter:@Kleos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:16

Εσυ ομως εχεις χρηματα μεσα στο Appstore? Εγω επειδει εχω δεν με αφηνει Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1388146569.234151.jpg   120KB   36 λήψεις

#378   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:18

Εσυ ομως εχεις χρηματα μεσα στο Appstore? Εγω επειδει εχω δεν με αφηνει attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1388146569.234151.jpg

Δεν έχω όχι... Μια φορά που είχα κάτι ψιλά, τους ζήτησα να μου αδειάσουν το υπόλοιπο της gift card στέλνοντας mail στο iTunes Support... Από τότε δουλεύω μόνο με αμερικάνικη πιστωτική...

#379   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:19

Ευχαριστώ για την πληροφορία μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω αααα εγώ έχω δηλωση και χρεωστικη ελληνική πιστεύω να γίνεται να την απενεργοποιησω όταν φεύγω απο το ελληνικό store

#380   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:21

Ευχαριστώ για την πληροφορία μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω αααα εγώ έχω δηλωση και χρεωστικη ελληνική πιστεύω να γίνεται να την απενεργοποιησω όταν φεύγω απο το ελληνικό store

Γίνεται κανονικά, εγώ αλλάζω κάρτες ανάλογα με το store που επιλέγω :)

#381   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 14:22

Ok thns

#382   stakt88

stakt88

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 15:08

Φίλε στο vpn που λες τι IP βάζω ?έβαλα της ελλαδας

#383   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 27/12/2013 - 15:19

Απλά κάτι που δεν ξέρω αν το έχουν πει τα παιδιά το free my apps δεν δουλεύει αν είναι jb το κινητό.....τουλάχιστον έτσι λέει στο site μέσα.

Knowledge Is Power

#384   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 15:22

Απλά κάτι που δεν ξέρω αν το έχουν πει τα παιδιά το free my apps δεν δουλεύει αν είναι jb το κινητό.....τουλάχιστον έτσι λέει στο site μέσα.

Δουλευει μια χαρα φιλε

#385   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 15:24

Φίλε στο vpn που λες τι IP βάζω ?έβαλα της ελλαδας

Της ελλαδας δεν χρειαζετε να βαλεις αφου εισαι ελλαδα . Να βαλεις αλλης χωρας . Αμερικη ή Αγγλια

#386   chi23

chi23

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:chimj

Δημοσίευση 27/12/2013 - 15:45

Ρε παιδιά πείτε μου γιατί θα το σπασω. Τι κάνω λάθος; Για iPad τι βάζω για VPN; Και πως; Χρειαζετε και 3g δίκτυο η με wifi γίνετε;

Sent from my iPad using Tapatalk 2

#387   akis23

akis23

iPH Contributor

• 1302 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 27/12/2013 - 15:56

παιδια τα εκανα ολα και με το VPN και με της εφαρμοφες αλλα τιποτα,δεν μου βγαζει να κατεβασω τιποτα απο χθες μια εφαρμογη κατεβασα μετα τιποτα αλλο(στο FeaturePoints δεν μου βγαζει καμια εφαρμογη και στο Free my apps επισης παλι τιποτα)αυτο που κατεβασα στο Free my apps κατεβασα αυτο που λεει το πρωτο επαιξα για κανα 15λεπτο αλλα τιποτα!!

#388   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:09

ενω τα κανω ολα σωστα με vpn δεν συνδεεται με τιποτα εχω παρει κωδικους απο security kiss κωδικους αλλα τιποτα εχετε καμια ιδεα ?

εκει που λεει ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ προεπιλεγμενο tab ειναι το ΟΧΙ  το αφηνω οπως ειναι σωστα ?

και κατι αλλο στην περιγραφη μπορω να βαλω οτι θελω σωστα ?

#389   ikleos

ikleos

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:25

ενω τα κανω ολα σωστα με vpn δεν συνδεεται με τιποτα εχω παρει κωδικους απο security kiss κωδικους αλλα τιποτα εχετε καμια ιδεα ?
εκει που λεει ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ προεπιλεγμενο tab ειναι το ΟΧΙ το αφηνω οπως ειναι σωστα ?
και κατι αλλο στην περιγραφη μπορω να βαλω οτι θελω σωστα ?

Εχω βαλει μια φωτο πιο πανω με δικο μου vpn για να δειτε πως ειναι . Στην περιγραφη βαζεις οτι θες

#390   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:43

Εχω βαλει μια φωτο πιο πανω με δικο μου vpn για να δειτε πως ειναι . Στην περιγραφη βαζεις οτι θες

τελικα καταφερα να συνδεθω σε αγγλικο vpn και οχι παντα ισω να εχει <<κινηση>> και να μην μπορεις παντα 

τωρα για να αλλαξω χωρα στο app store ενω εχω βγαλει την χρεωστικη και δεν εχω βαλει καμια τωρα την αλλαζω την αποθηκευω δειχνει να την περνει την ρυθμιση αλλα μετα μου λεει πως αυτο το id ειναι για το ελληνικο store δεν ξερω γιατι ή μαλλον υποψιαζωμαι ισως γιατι εχω βαλει ελληνικη διευθυνση το θεμα μου τωρα ειναι που θα βρω αγγλικη και αμερικανικη διευθυνση και ταχυδρομικο κωδικα εχετε καμια ιδεα ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες