εκει που εχει τα πεδια τι πρεπει να γραψω?οχι το vpn το βαζεις στην συσκευη που χρησιμοποιας.....
settings - general - network - vpn

ΔΩΡΕΑΝ ολες οι εφαρμογές σχεδόν για πάντα!
Δημοσίευση 23/12/2012 - 20:45
Ad
Δημοσίευση 23/12/2012 - 20:54
δεν ξερω απλα στο ινσταγκραμ σε καθε φωτο που βαζω πεταγετε κ καποιος κ κανει ποστ αυτη τη διαδικασια...μου κανει πολυ εντυπωση, κατι κρυβεταιαπο πισω, κ δεν ειμαι καθολου σιγουρος κ ουτε θελω να κανω accept την εφαρμογη που μου λεει να κανω authorize to site...
φιλε μου οπως ανάφερα και στην αρχη αυτες τους ειδους εφαρμογες...( υπάρχουν ακομα 5-6 ) χρησιμοποιουνται εδω και χρονια απο αλλες χωρες. Ο λογος που σου ζητα η εγαρμογη να κανεις εγατασταση το προφιλ ειναι για να δουλευει ακριβως σαν app και να αναγνωριζει την συσκευη σου οταν τα σου δινει τους ποντους ή οταν θα εξαργυρωνεις τους ποντους.
Δημοσίευση 23/12/2012 - 20:55
μπορεις να μου πεις πως θα φτιαξω vpnεκει που εχει τα πεδια τι πρεπει να γραψω?
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:05
μπορεις να μου πεις πως θα φτιαξω vpn
μπες στην σελιδα www.securitykiss.com και διαλεξε για ιphone ipad. Οταν σου στελει το email τοτε πας στο vpn κανεις add vpn configuration και βαζεις οπως στην φωτο . Τα στοιχεια που θα σου δωσει στο email για Aμερικη ή Αγγλια...αναλογω τι θελεις εσυ .
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:07
οκ ευχαριστω ρε συμπες στην σελιδα www.securitykiss.com και διαλεξε για ιphone ipad. Οταν σου στελει το email τοτε πας στο vpn κανεις add vpn configuration και βαζεις οπως στην φωτο . Τα στοιχεια που θα σου δωσει στο email για Aμερικη ή Αγγλια...αναλογω τι θελεις εσυ .
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:17
συνεχεια αποσυνδεεται? κανει συνδεση κανα 30 '' και μετα κλεινειμπες στην σελιδα www.securitykiss.com και διαλεξε για ιphone ipad. Οταν σου στελει το email τοτε πας στο vpn κανεις add vpn configuration και βαζεις οπως στην φωτο . Τα στοιχεια που θα σου δωσει στο email για Aμερικη ή Αγγλια...αναλογω τι θελεις εσυ .
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:19
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:19
Ξεχασα να αναφερω οτι για να ενωθεις με το vpn πρεπει να εισαι ενωμενος με το ιντερνετ
Τελευταία επεξεργασία από: mikeare, 23/12/2012 - 21:21
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:21
τωρα οκ αλλα δεν ενοιγει η σελιδαΙσως κατι δεν εβαλες σωστα φιλε . Ελεγξετο ξανα τα γραμματα οπως στα δινει κεφαλαια και μικρα
ο vpn ok αλλα στην ουσια δεν εχει ιντερνετ το μηλο
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:25
Ξεχασα να αναφερω οτι για να ενωθεις με το vpn πρεπει να εισαι ενωμενος με το ιντερνετ
Επίσης τα site που δίνεις στην αρχή πρέπει να τα ανοίξουμε από το κινητό ή από το pc; Καλύτερα τι προτείνεις vpn Αγγλίας ή Αμερικής;
Εγω φιλε δοκιμάζω πολλες χωρες.....για μενα καλυτερη ειναι η Αμερικη....και μετα ερχονται Αγγλια , Πορτογαλλια , Γερμανια , Βραζιλια.....κ.α
Τα site ναι μονο απο το κινητο η το ipad
Τελευταία επεξεργασία από: mikeare, 23/12/2012 - 21:26
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:25
ειμαι με το νετ και με vpn ειμαι οκ γιατι πανω αριστερα το μηλο εχει το σημα vpnΙσως κατι δεν εβαλες σωστα φιλε . Ελεγξετο ξανα τα γραμματα οπως στα δινει κεφαλαια και μικρα
αλλα δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:27
Δεν μου είπες από που πρέπει να ανοίξω το λινκ. Και επίσης αν κάτι πάει στραβά με το μήλο και δεν έχω ίντερνετ μετά μπορώ να το σβήσω το vpn και να είναι όλα νορμάλ ή θα χρειαστώ restore;Ισως κατι δεν εβαλες σωστα φιλε . Ελεγξετο ξανα τα γραμματα οπως στα δινει κεφαλαια και μικρα
Εγω φιλε δοκιμάζω πολλες χωρες.....για μενα καλυτερη ειναι η Αμερικη....και μετα ερχονται Αγγλια , Πορτογαλλια , Γερμανια , Βραζιλια.....κ.α
Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:31
Δεν μου είπες από που πρέπει να ανοίξω το λινκ. Και επίσης αν κάτι πάει στραβά με το μήλο και δεν έχω ίντερνετ μετά μπορώ να το σβήσω το vpn και να είναι όλα νορμάλ ή θα χρειαστώ restore;
Το λινκ το ανοιγεις απο το τηλεφωνο ή το ipad . Ναι ολα θα ειναι νορμαλ . Δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο και ουτε προκαλει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα φιλε.
Δημοσίευση 23/12/2012 - 22:06
Description και account τι βάζω;
Δημοσίευση 23/12/2012 - 22:09
Αccount Πρεπει να βαλεις αυτο που σου δινει στο email , π.χ client1234567
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες