Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:17

γιατι περσι το 4s δεν ειχε διπυρηνο; σιγουρα θα βαλει καποια στιγμη τετραπυρηνο αλλα οταν θα χρειαζεται, οχι για τα ματια του κοσμου.

αρα δεν ειναι βαρυ το ανδροιδ...οι πυρηνες ειναι θεμα μαρκετινγκ...αυτο λες?

εγω λεω οτι ειναι πιο βαρυ το ανδροιδ και ειναι και θρμα μαρκετινγκ...σιγουρα ομως το αποτελεσμα ειναι καλυτερο οταν εχεις 2 γιγα ραμ παρα 1 γιγα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:19

αρα δεν ειναι βαρυ το ανδροιδ...οι πυρηνες ειναι θεμα μαρκετινγκ...αυτο λες?

εγω λεω οτι ειναι πιο βαρυ το ανδροιδ και ειναι και θρμα μαρκετινγκ...σιγουρα ομως το αποτελεσμα ειναι καλυτερο οταν εχεις 2 γιγα ραμ παρα 1 γιγα.

το ποσο βαρυ ειναι δεν το ξερω γιατι δεν ειμαι προγραμματιστης ουτε εχω ασχοληθει με τον κωδικα του.

σιγουρα ειναι θεμα μαρκετινγκ. αν οντως χρειαζεται 4 πηρυνες, δεν το ξερω.

#453   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:21

υποτιθεται συγκρινουμε αυτα που πωλουνται στην αγορα που ειμαστε! ολοι εδω Ελλαδα εχουν το international.

ενταξει αρα θα λεμε οτι στην ελλαδα το s3 ειναι πιο γρηγορο απο το 5, ενω στην αμερικη πιο αργο.

συμφωνοι; :P

#454   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:21

το ποσο βαρυ ειναι δεν το ξερω γιατι δεν ειμαι προγραμματιστης ουτε εχω ασχοληθει με τον κωδικα του.

σιγουρα ειναι θεμα μαρκετινγκ. αν οντως χρειαζεται 4 πηρυνες, δεν το ξερω.

Χρειαζεται, χρειαζεται .. Αυτη ειναι η επιτυχια της Samsung ...To ξελασπωσε με το hardware της και δικαίως ειναι η μονη που κερδίζει απο αυτό ..

#455   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:24

Θυμισες μας τι τηλεφωνακι ειχες πριν το 2007 ??

Είχα το iphone... Αλλά το 2002 είχα Nokia, μετά Windows mobile και Eten κινητό με 32 mb μνήμη και μετά iphone... Δεν σημαίνει ότι επειδή το iphone έκανε πρώτο το ντεμπούτο του, θα είμαστε κολλημένοι σε αυτό. Αν το 2012, δεν μπορώ να δω όλες τις σελίδες του internet σωστά (λόγω flash), συγνώμη αλλά δεν θα πάρω... Κοιτάω να προχωράω μπροστά και όχι πίσω... Όταν και άμα η Apple μου παρουσιάσει συσκευή που θα τα κάνει όλα, τότε θα την τιμήσω δεόντως... Μέχρι τότε όμως, είμαι χρήστης android που μπορώ να κάνω τα πάντα....

#456   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:24

ενταξει αρα θα λεμε οτι στην ελλαδα το s3 ειναι πιο γρηγορο απο το 5, ενω στην αμερικη πιο αργο.

συμφωνοι; :P

αφου αυτη ειναι η αληθεια, αυτο θα λεμε, ναι..... γιατι ειναι πιο γρηγορο απο το 5αρι το ευρωπαικο s3..... φαινεται και στα benchmarks... κ αν θες να κανεις δικαιες συγκρισεις, εφ'οσον συγκρινεις το κορυφαιο μοντελο της apple αυτην την στιγμη, θα το συγκρινεις με κορυφαια μοντελα των αντιπαλλων εταιριων.... θες να κανουμε συγκριση με note 2 απο την samsung 'η με google nexus 4 απο την LG????

#457   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:28

αφου αυτη ειναι η αληθεια, αυτο θα λεμε, ναι..... γιατι ειναι πιο γρηγορο απο το 5αρι το ευρωπαικο s3..... φαινεται και στα benchmarks... κ αν θες να κανεις δικαιες συγκρισεις, εφ'οσον συγκρινεις το κορυφαιο μοντελο της apple αυτην την στιγμη, θα το συγκρινεις με κορυφαια μοντελα των αντιπαλλων εταιριων.... θες να κανουμε συγκριση με note 2 απο την samsung 'η με google nexus 4 απο την LG? :huh:

θα το συγκρινουμε με προιοντα που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα οπως ειπε και ο φιλος πιο πισω.

το note 2 δεν ειναι κινητο και το nexus 4 δεν πωλειται εδω.

#458   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:30

Είχα το iphone... Αλλά το 2002 είχα Nokia, μετά Windows mobile και Eten κινητό με 32 mb μνήμη και μετά iphone... Δεν σημαίνει ότι επειδή το iphone έκανε πρώτο το ντεμπούτο του, θα είμαστε κολλημένοι σε αυτό. Αν το 2012, δεν μπορώ να δω όλες τις σελίδες του internet σωστά (λόγω flash), συγνώμη αλλά δεν θα πάρω... Κοιτάω να προχωράω μπροστά και όχι πίσω... Όταν και άμα η Apple μου παρουσιάσει συσκευή που θα τα κάνει όλα, τότε θα την τιμήσω δεόντως... Μέχρι τότε όμως, είμαι χρήστης android που μπορώ να κάνω τα πάντα....

Ααα τωρα σε καταλαβα. Εισαι απο αυτους που θελουν flash. Οπως οι αλλοι στο πρώτο iphone που θελανε MMS. Λοιπον ακριβως επειδη ο κοσμος προχωραει μπροστα οπως λες τωρα πια εχουμε HTML5 και email ...

(ακου flash, η ιδια η Adobe ανακοινωσε οτι σταματαει το development του mobile flash player εσυ περιμενεις flash) ...

#459   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:31

θα το συγκρινουμε με προιοντα που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα οπως ειπε και ο φιλος πιο πισω.

το note 2 δεν ειναι κινητο και το nexus 4 δεν πωλειται εδω.

το note2 ειναι κινητο, αν δεν σε βολευει εσενα το μεγεθος δεν σημαινει οτι πωλειται σαν tablet.... αλλα σου ξαναλεω, τα εχω δοκιμασει και τα δυο και οι διαφορες ειναι αμελητεες..... αλλα δεν ειναι πιο γρηγορο το 5αρι απο το s3 ι9300....

#460   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:35

το note2 ειναι κινητο, αν δεν σε βολευει εσενα το μεγεθος δεν σημαινει οτι πωλειται σαν tablet.... αλλα σου ξαναλεω, τα εχω δοκιμασει και τα δυο και οι διαφορες ειναι αμελητεες..... αλλα δεν ειναι πιο γρηγορο το 5αρι απο το s3 ι9300....

το Note 2 ειναι PHablet(Phone-tablet!)
κατα τ αλλα ξερετε και τ κινητα συγκρινετε τρομαρα σας.

#461   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:38

1) Το flash εχει καταργηθεi και απο το android.

2) Τι κανεις σε φορουμ για προιοντα της apple ?

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 27/12/2012 - 16:38

#462   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:39

το Note 2 ειναι PHablet(Phone-tablet!)
κατα τ αλλα ξερετε και τ κινητα συγκρινετε τρομαρα σας.

εχει τις λειτουργιες που εχει ενα τηλεφωνο??? τι σχεση εχει το phablet τωρα??? φοραει τον exynos 4412 οπως το s3, δεν συγκρινουμε το galaxy tab 10.1, μην μπερδευεσαι.... πωλειται στα μαγαζια διπλα στις κινητες συσκευες, οχι διπλα στα ipad.... μην αρχιζετε τις δικαιολογιες περι phablet τωρα......

#463   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:43

εχει τις λειτουργιες που εχει ενα τηλεφωνο??? τι σχεση εχει το phablet τωρα??? φοραει τον exynos 4412 οπως το s3, δεν συγκρινουμε το galaxy tab 10.1, μην μπερδευεσαι.... πωλειται στα μαγαζια διπλα στις κινητες συσκευες, οχι διπλα στα ipad.... μην αρχιζετε τις δικαιολογιες περι phablet τωρα......

Η ίδια η σαμμυ τ λέει Phablet!!

#464   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:45

θες δε θες, ειναι phablet. τι και αν παιρνει τηλεφωνο;

και το ipad 1 παιρνει τηλεφωνο, αυτο το κανει κινητο; B)

#465   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:52

Πω δεν βαρεθηκατε οοολη την ωρα να γραφετε οτι νανε ! Ο καθενας εχει την αποψη του ! Δεν προκειτε να βγαλει κανεις ακρη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες