Μμμμ 6 μήνες ... 6x30=180 ...
Θες να βάλουμε και στοιχηματάκι μετα τις 200?...Ψήνεσαι να χάσεις κανα φράγκο?
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:29
Μμμμ 6 μήνες ... 6x30=180 ...
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:31
Προτείνω και εγώ να δίνουμε πιστοποιητικά apple-φροσύνης πριν μπούμε μέσα και να γίνει ένα πολύ ωραίο φόρουμ στο οποίο θα λέμε πόσο σούπερ θα είναι οι συσκευές μας και πόσο τέλεια λειτουργούν . Το νόημα ενός φόρουμ είναι να γίνεται σύγκριση μεταξύ συσκευών και να καταλήγει ο καθένας εκεί που θέλει .πως λενε το φορουμ?
iphonehellas!
τι σημαινει αυτο!?!
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜΑΚΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΔΡΟΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΚΕΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ROMS ΜΑΣ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΜΑΣ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Aντε γτ πολυ αερα εχουμε παρει εδω μεσα.
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:31
υπαρχει apple hellas; τι μου λες τωρα; συγκρινεις την εξυπηρετηση της ιδιας της αντιπροσωπειας με αυτη ενος μεταπωλητη;Φίλε Jimmy08 αναφέρομαι στην ελληνική αγορά γιατί στην Ελλάδα ζούμε. Και η εμπειρία service σε σχέση με την Samsung Hellas είναι τραγική... Σε γνωστό μου με χαλασμένο Home Button ( τι περίεργο ! ) έκαναν 1μιση μήνα να το αλλάξουν... Σε άλλο φίλο με iPad 3 αγορασμένο τον Αύγουστο το Home Button 4/5 φορές δεν πιάνει , έχει πάει πολύ μέσα και κουνιέται...
ακριβως για αυτο το υφος γραφω οτι γραφω. τα δινει γιατι ετσι θελει, δε θα δωσει λογαριασμο σε κανεναν. ηθελα το 5, το πηρα, τελος.Αν δεις την συζήτηση από την αρχή και διαβάσεις τα post θα διαπιστώσεις ότι λέω την γνώμη μου και ότι στην αρχή αναφέρω ότι με "πόνο καρδιάς " πήρα το s3 όντας και εγώ iphonάκιας από τους λίγους . Το να λέει κάποιος την άποψη του σε μία συζήτηση η οποία έχει την μορφή σύγκρισης είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει . Το καυστικό ύφος σου προέρχεται αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν μπορείς να μου βρεις επιχειρήματα για αυτά που λες . Πες μου γιατί ένας χρήστης να μην δώσει 450 ευρώ για να πάρει το s3 και να δώσει 739 για να πάρει το iphone5 ? Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ... Αυτή είναι η αλήθεια παιδιά είτε το θέλουμε είτε όχι .
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:32
Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 26/12/2012 - 16:32
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:32
Οχι φραγκο ... AAPL θες ?Θες να βάλουμε και στοιχηματάκι μετα τις 200?...Ψήνεσαι να χάσεις κανα φράγκο?
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:33
Σας προκαλώ και εγώ με την σειρά μου όλους να του αποδείξετε το αντίθετο από αυτά που λέει . Η έκφραση "εκτίθεσαι" που βλέπω δεν μου λέει τίποτα και είναι συνηθισμένη από ανθρώπους που πιστεύουν κάτι που δεν ξέρουν να το υποστηρίξουν . Συγχαρητήρια στο παληκάρι που μπαίνει και γράφει την αλήθεια όπως αυτή είναι .
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:33
ειδα και με τν ανδροιδ π αλλαζει ποσο καλο ειναι!
![]()
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:34
οχι αγαπητε, κανεις λαθος. εδω ειμαστε στο IPHONEHELLAS, επομενως μπαινει καποιος που εχει κανει ΗΔΗ την επιλογη του.Προτείνω και εγώ να δίνουμε πιστοποιητικά apple-φροσύνης πριν μπούμε μέσα και να γίνει ένα πολύ ωραίο φόρουμ στο οποίο θα λέμε πόσο σούπερ θα είναι οι συσκευές μας και πόσο τέλεια λειτουργούν . Το νόημα ενός φόρουμ είναι να γίνεται σύγκριση μεταξύ συσκευών και να καταλήγει ο καθένας εκεί που θέλει .
Κανε μου μια χάρη. Πήγαινε στο xda και άνοιξε ένα poll τι χρώμα iPhone 5 να πάρεις άσπρο η μαύρο.
Ελα μετά να μας πεις τι έγινε ...
+1Φίλε kardin. Θα προτιμούσα να απαντήσει ο torter και όχι εσύ.
Εγώ δεν προκαλώ κανέναν σε σχέση με εσένα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα.
Δεν έχω λόγο να αποδείξω ότι τα iPhone είναι κατά πολύ καλύτερα. Εννοείται αυτό.
Αν ήθελα να αποδείξω κάτι θα πήγαινα σε android forum και θα τους επρηζα τα π@π@ρι@.
Όπως ακριβώς κάνεις εσύ εδώ και πολλοί άλλοι.
Αλλά δεν το κάνω γιατί είμαι σίγουρος για την συσκευή που έχω.
Καλές γιορτές σου εύχομαι για σένα και την οικογένεια σου.
(Ας συνεισφέρω κ γω λιιγο ακόμα σε αυτο το trolling thread)
Οι κάτοχοι S3 και Note2 δε μας είπαν πως ειναι τόσο σίγουρη η Sammy για το κινητό της που άφησε ανοιχτό exploit στον κώδικα της για να γράψει κάποιο πρόγραμμα π.χ. του Play Store (που περνάνε 1-2 μήνες μέχρι να τα ελεγξουν) στον Kernel της συσκευής κ να μπρικάρει.. ασφάλεια πάνω απ όλα!!
Πηγή: http://www.engadget....ices-to-attack/
Με το που κυκλοφόρησε δηλαδή, είχε ήδη εκτός απο Hardware προβλήματα, και ένα θανάσιμο Software πρόβλημα... αλλά δε το ξέρουν αυτό οι περισσότεροι διότι υπάρχει μεγάλη άγνοια κ δε πουλάνε τέτοιες ειδήσεις τόσο, όσο με της μηλιάς
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:35
Κρίνεσαι από αυτά που γράφεις αγόρι μου . Συγκρίνεις 2 συσκευές αφήνοντας διαρκώς υπονοούμενα για αυτούς που υποστηρίζουν την αντίθετη άποψη . Αυτό δείχνει το επίπεδο σου . Μην γίνεστε παιδάκια εδώ μέσαφιλε μμ ειλικρινα εχεις καταντησει κουραστικος...
εδω συγκρινουμε 2 συσκευες και συ λες για το επιπεδο μμ και το υφος μμ
Ποιος εισαι που θα κρινεις το επιπεδο μου αγορι μμ?
Με ξερεις και απο χθες?
Αντε μπραβο.
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:35
νομιζω οτι μετα απο αυτο, τα εχουμε δει ολα.Πολύ περισσότερα κενά ασφαλείας έχουν τα iPhone. Και το jailbreak σε αυτά οφείλεται... Αλλά δεν τα κράζουμε, γιατί κάποιους μας εξυπηρετούν...
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 26/12/2012 - 16:36
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:36
Φίλε kardin. Θα προτιμούσα να απαντήσει ο torter και όχι εσύ.
Εγώ δεν προκαλώ κανέναν σε σχέση με εσένα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα.
Δεν έχω λόγο να αποδείξω ότι τα iPhone είναι κατά πολύ καλύτερα. Εννοείται αυτό.
Αν ήθελα να αποδείξω κάτι θα πήγαινα σε android forum και θα τους επρηζα τα π@π@ρι@.
Όπως ακριβώς κάνεις εσύ εδώ και πολλοί άλλοι.
Αλλά δεν το κάνω γιατί είμαι σίγουρος για την συσκευή που έχω.
Καλές γιορτές σου εύχομαι για σένα και την οικογένεια σου.
Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:36
Πολύ περισσότερα κενά ασφαλείας έχουν τα iPhone. Και το jailbreak σε αυτά οφείλεται... Αλλά δεν τα κράζουμε, γιατί κάποιους μας εξυπηρετούν...
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες